Přejít na výpis diskuzí
Vylepšený Baldur's Gate nabídne kooperaci a nová dobrodružství
30.7.2012 | Petr Poláček
114 příspěvků
-
Kdyby zamakali na grafice tak by mi to uplne stacilo a zazitek by byl mnhohem lepsi nez u puvodnich BG. Vse by zustalo tak, jak je. Izometricky 2d pohled se mi libi a k BG se skvele hodi. Podpora vsech moznych rozliseni je v dnesni dobe nutna, to sice dostaneme, ale porad je tam ta grafika s rozlisenim 640x480... S grafikou si meli vyhrat! Nemuseli by delat zadne velke zmeny. Jen to trosku vyhladit, doostrit, zmenit textury a konecne udelat equip tak, abych videl co na sobe nosim! V BG jsou 3 skiny brneni a 4 skiny mecu... tady to meli vychytat. Dalsi vec kterou by to chtelo je novy pathfinding, ktery by uz konecne fungoval, jak ma... Od remaku jsem cekal az prilis... nic z toho nedostanu. Z toho duvodu si BG EE nekoupim. Uz vlastnim BG complete edici a dalsi prachy za "toto" vyhazovat odmitam.
-
Mno, nový obsah mimo hlavní hru (proč?) je v podstatě nanic, nové postavy mi přijdou na BG1 příliš exotické, všechno ostatní je už upraveno pomocí modů nebo to tak prostě je (640x480 mi v BG1 stejně přišlo lepší). Grafiku evidentně neupravili a ze screenů je patrno, že nové lokality jsou ještě rozmázlejší než staré. Je to sice pěkný pokus a pokud bude mít mezi novými hráči úspěch, jedině dobře, ale nějak necítím potřebu...
-
Paráda. Konečne to prichádza.. Baldur's Gate s podtitulom 'AÍÍÍ NÍÍÍÍÍÍD MANÍÍÍÍÍÍÍ'
-
Osobně si také myslím, že s mobilní (tablet) verzí díru do světa neudělaj. Na druhou stranu, patří to mezi hry (dále například Fallouty původní režije), o kterých sem vždy na tabletu (mobilu) snil a myslím, že mají, díky způsobu hraní a stylu ovládání mnohem větší šance na úspěch než například předělávky alá max payne.
P.S.: Grafiku sem taky čekal, že malinko učešou a uhladí, co se týče toho, prozatím sklamání :( -
CO na tabletu 7" bude to vůbec použitelný? Panáci budou asi moc titěrný, ikonky...?
-
Dúfajme, že čeština bude čím skôr.
-
-
http://minus.com/lbrPK0WuVloq3A
-
-
No tak grafiku nevylepšili, tak co tam máme dál?
-
Magistr Tomáš Bouzek si žádá windows phone verzi.
-
-
Doporučuji vám zůstat na diskuzních fórech TV Nova pane.
-
-
Ty se v těch prdelních internetových fórech nějak vyznáš, doktore. Že ty si tam chodíš pro svoji bábu!
-
Technická: PhD (titul označován jako velký doktorát) se zpravidla píše za jméno.
-
-
Akurát že PhD nie je veľký, ale malý doktorát, veľký je DrSc. Teda možno v Česku je to iné, ale dosť pochybujem. *15*
-
-
Samozřejmě, že Ph.D. je "velký doktorát".
-
-
No jo fakt, máš recht.Když já jich mám tolik, že jsem zapomněl kam se dávají.
Ach, chtěl bych být v takové situaci jako tady kolega magistr Bouzek.
*1*
-
-
-
PUDr. Déžo Lakatoš, CSc - žádá v diskuzích povinného zavedení titulu ke jménu.
-
-
Konečně někdo normální!
-
-
Nesnáším ty deb*ly co si za každou cenu musí dávat před jméno titul a ještě o sobě mluvit ve třetí osobě... *7*
-
-
Na internetový diskusi o hrách je to opravdu důležité...to víš, honit ego, honit ego )))
-
-
ego to je tvuj sexualní partner ?
-
-
hned po tvé sestře...)))
-
Ty dneska jedeš
-
-
Ty ne
-
-
-
-
Já zas nesnáším ty debily co si musí dávat plusy sami
-
-
Ale no tak pane magistře, jistě máte na víc
-
-
To jistě, proto sám sobě nedávám plusy ale minusy!
-
-
-
-
-
Opravdu jsem zvědav na tu dotykovou verzi,jak to vyřešili.
-
-
jelikoz se hra da stopnout a rozdat prikazy tak nevidim problem
-
-
ocenil bych přikaz vseho nechat a jít na pivo
-
-
Pokud bude fungovat i na tebe, bude to super.
-
-
-
jednoduše posunes to nahoru pojede to dolu prostě pozpatku jako draci ve skyrimu
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=ngmOQs08wTQ
zajímavý mod ascension *14* asi zkusím zahrát