Přejít na výpis diskuzí
Vylepšený Half-Life remake Black Mesa je k mání v early access na Steamu
5.5.2015 | Petr Poláček
90 příspěvků
-
Tu verzi co byla vypuštěná zdarma jsem hrál několikrát, opravdu mě nadchla. Bylo tam vidět nadšení a radost z původního díla, které je dodnes sakra zábavné.
Pokud se autorům povede dotáhnout remake dokonce a multiplayer bude funkční a stejně živelný jako u starého "Halfa" tak je rád podpořím, ale rád bych tak učinil dobrovolně a ne aby na to sami nalepili cenovku... -
Koľko na tom móde pracujú s rôznymi dlhšími, či kratšími prestávkami? 10 rokov? Doteraz to bolo pre nich hobby a zábavka pre voľné chvíle, prečo zrazu dali na mod takú premrštenú cenovku aby mohli dokončiť xen level? Celé to je podozrivé, na steam fórach som našiel jednu srandovnú vec, kuk http://gyazo.com/96587f2cc9b0d161741c0bcc78bad305
Takže pevne dúfam, že keď hra bude final build tak bude zadara a prístupná všetkým tak ako to slúbili, aj keď to sľub už aj tak porušili...
Mimochodom ja som black mesa prešiel rovno dva krát a mal som z toho veľmi dobré pocity, najviac ma ale srala tá optimalizácia , hlavne predposledný level, kde fps klesalo aj pod 20... -
gabeovi neprošlo prodavani modu tak prišel s novou fintou "mod v early accesu" (ktery tam bude i nekolik let)
-
ja jsem si ten mod stáhnul když byl zadara, čímž jsem podporil vývojáre, takže tohle už s klidnym svedomim mužu stahnout na torrentu až to dodelají. jen nevim jestli pujde MP ale to zas takova pecka nebude.
-
Pokud vím, tak by měla být cena pouze za EA na dodělání. Pak by měl být zdarma.
-
ja doporucuji nereagovat na tyhle konzolovy mrzacky
-
20 ojro za mod čo bol nedávno zadara? to je moc, keby to stálo 5 ojro nič nepoviem, ale ono je to ešte aj v early access štádiu, ja si pekne počkám kým to dokončia a potom to kľudne aj za plnú sumu kúpim
-
a pc master race zase place ze musi za nieco aj zaplatit
-
sasku
-
Konzolisti maju na vyber HD remastre casto i 3 hier za sumu 30 eur od profi studii...PCckarom predavaju amaterske mody...1:0 opat pre konzoly
-
Doporučuji se podívat na rozdíl Black Mesa a HL1....To není jako remaster Tomb Rider či LoU na PS4, který je krapet vylepšený oproti PS3.... *7*
-
Valve si bere 25-30% to je daný fakt. Bere si to na všem. Od her až po předměty. Ceny stanovuje ten, co hru umisťuje na portál. Naopak je digitální Steam nejlevnější z tria Origin, uPlay, Steam, protože na Originu či uPlay není důvod mít dražší hry o přirážku jako je u Valve, když si mají své vlastní hry na vlastní distribuci. I když pochopím, když to někdo jako ty nepochopí, u tebe nic neobvyklého.
-
Btw ovarova hlava Gabo si berie rovnaky podiel z digitalu ako maju krabicovky #vyvraciam pc vlhke sny a myty&legendy#
-
Rofl...este raz budem pocut v diskusii od Goča a lebo Veskoslava ze konzolistom predavaju HD remastre :D
-
Při hraní modu sem měl stejný problém, uvidíme jak to bude tady. Mimochodem co máš proti Mikeeho hlasu ? :-P
-
Vzhledem ke kurzům dolaru a eura v poslední době nemá cenu moc řešit rozdíl cen evropských a amerických obchodů.
-
A pak tu máme Black mesa: "Komplet všechny levely předělané do posledního puntíku", komplet nové animace, voiceovery, textury, modely, a tak dále.
To, že tam nejsou questy navíc to nijak neodlišuje od toho co je Lost Alpha: mod...
Navíc, Black Mesa je přesně to co to mělo být a co si všichni přáli. Po tom co valve vydalo cash-grab s názvem Half-Life: Source je to myslím úctyhodný nástupce a přináší tak HL univerzum dohromady pro modařskou komunitu. -
Stejně tak nikdo nikoho nenutí, aby si to kupoval.
-
Já se přikláním spíše k tomu, že mi tam neseděl. Nebyl vyloženě špatný, ale kdyby tam bylo něco "jiného" nezlobil bych se.
-
Já počkám na vydání celé hry. Za 15 euro podpořím. Když se totiž podívám na různé "HD" edice za 25 a více euro, co jsou na Steamu či "speciální" edice, tak ta cena není zase tak vysoká.
Jinak pokud někdo tvrdí, že je to jenom obyčejná předělávka, doporučuji shlédnout: https://www.youtube.com/watch?v=VDL138ZXFIA
Jinak je upravené chování zbraní, AI nepřátel i přátel atd. Spíše doporučuji se podívat přímo na jejich stránky, je to tam rozepsané.