Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    No jo, ale Half-Life jinak než graficky už vylepšit nejde :)
  • C-BEAM
    dělalo se i něco s AI a celkovým vyvážením obtížnosti a zbraní? mně vadila celková nevyváženost hry a špatně nastavená AI. Vojáci mě trefili na půl kilometru druhou ranou a věděli přesně kde jsem i když mě nemohli vidět, jejich reakční časy byly schválně přehnané k míření jim stačila pikosekundy. Vysoká obtížnost mi nevadí ale ne pokud je dosažena touto formou. Originál byl výtečně vybalancovaný, boj s vojáky byl mnohem zábavnější, i jejich hlasy byly lepší. BM je technologicky samozřejmě lepší, úvod hry geniálně zpracovaný ale nebavil mě tak jako originál.
  • Problém Black Mesy je v tom, že je to skutečně jenom mod. Je tam sice hodně změn, ale pořád je to jenom upravený vanilla HL s "novou grafikou".
    To když kouknu na takovou Lost Alphu ze S.T.A.L.K.E.R. univerza, tam bych klidně zaplatil full price bez rozmýšlení. Komplet všechny levely předělané do posledního puntíku, kompletně překopaný gameplay, tuna nových příběhových linek atd atd. Tady se dá mluvit o "vlastní hře" či tvorbě, ale to není případ Black Mesa, která je prostě jenom HL hozený do novějšího kabátku, bez nějaké další přidané hodnoty.
  • Bude to zdarma, jen early access je placenej, ale pošli je všechny do hajzlu, bitches jedny dělat úžásný zdarma mod a nedovolit si něco dodělat, fakt že jo *****!!
  • C-BEAM
    keď som sa dostal do Xenu bolo to práveže veľké oživenie hry a mňa osobne Xen bavil. Tiež v dobe keď sme HL hrali v 90-tych rokoch mám pocit, že Xen bol oblúbený ale prieskumy som nevidel. Mne to príšlo ako výborné zakončenie hry.
  • Presne. Niekedy to je naozaj tazsie prerobit ako keby robili novu hru od zaciatku. Navyse tiez nechapem preco si kazdy mysli, ze mod musi byt zadarmo.
  • V původním modu odmítli donate, že to raději máme dát na "charitu". Vydaná verze Black Mesa je skvělá a jsou k tomu další mody, které přidávají osekané lokace (Uplink, VentMod, Surface Tension a Railway uncut, dokonce i Xen!). Kdo chce CZ dabing, je tu Fenix.
  • To předělej sám, ty chytráku. Takový kriply mám nejraději.
  • Jack1947
    Zase další rafinovaná gabenovská trachtace, jak se napupkovat na modu. *3*
  • Foxtrot_cz
    Ok, validní argument...
    Osobně jim to odpouštím, když vidím kolik práce si s tím dali. Ale pokud to někomu vadí, tak je za to má plné právo kritizovat.
  • Jsem celkem zmateny, v cem je tedy ta soucasna verze jina nez ten tusim dva tri roky stary mod?
  • Foxtrot_cz
    Jo, je to fan projekt. To ale pořád neznamená, že by se za něj nemohlo platit.
    Ono se řekne "jen předělat"... Když něco předěláš pořádně, tak to může být klidně i víc práce, než když uděláš něco nového... Tady nejde o "typ" práce, ale o její množství...
  • nekromant33
    http://i.gyazo.com/96587f2cc9b0d161741c0bcc78bad305.png
    takže asi tak, ale co už, když jsou lidi schopný vyhodit 100$ za CoD, tak proč ne 20 za dobrou hru
  • Napřed si to prosím zahrej, pak suď... Ta hra má kvality jíchž nedosahují ani 2/3 dnešních AAA remaků (např. z oldgen konzolí) - tvůrci k tomu přistoupili tak zodpovědně a profesionálně, že až přechází zrak... I bez Xenu je natolik výživná a adekvátně dlouhá porce zábavy, že se mohou klidně i desítky procent současné kolovrátkové AAA produkce schovat...

A nakonec - kdo pozdě chodí, sám sobě škodí... Ale stejně jim přispěju, ten Xen chci...
  • Kdo dá 60 Euro za novej COD sh_t je s prominutím MAGOR :D
  • Ale tady jde přeci o úplně něco jiného. Začali to dělat jako fanouškovský projekt, ne? Nikdo je do toho nenutil nebo ano? Teď budu třeba za blbce, ale opravdu jsem to nikdy nehrál a nějak víc nezkoumal herní náplň, ale pořád se domnívám, že nikdo nevymyslel úplně novou hru, "jen" předělal stávající a za to chceš opravdu dát 20 Euro, člověče prober se :D
  • Předělávali to co už jednou dělali, Xen byl v HL1 nejslabší část (nejvíc nudná) a je to jen na chvíli, oproti zbytku hry je to nízká priorita. Jen tak mimochodem to má nálepku Early Access :)
  • Ne-li trojnásobek... Nevím tohle je prostě povedený mod, který stojí jenom 20 euro a lidé na to nadávají. Přitom když vyjdou hry, jako CoD a další za 60 euro, tak je to naprosto v pořádku.
  • Problém spíš tkví v tom co o sobě a o tom "modu" tvrdil team vývojářů a čeho sme se nakonec dočkali. Když se podíváš na strukturu složek tak to je pořád "mod" a nikoliv komerční samostatná hra.

Samozřejmě je toho dost co se změnilo (stačí si projít fóra), ale nic to nemění na faktu, že je to pořád mod.

Každopádně já to koupil a nelituju toho, už jen slyšet Mikeeho hlas je zážitek LOL :-D
  • MidnighT91
    Ať jdou do hajzlu když za dva roky nejsou schopní ten konec dodělat. Strašně mě nasralo že tam Xen není, říkal jsem si že si to zahraju znova až to dodělaj a teď zjistím že ho tam furt nemaj takže nas***. Radši si zahraju původní hru, za tu nedám dvacet éček a bude celá...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit