Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně tak, jako plná hru může stát 40 Euro, ale to je opravdu AAA titul a byť jsem Black Mesa dosud nehrál, tak tohle hoši opravdu, ale opravdu přepálili.
  • Foxtrot_cz
    Njn, několik let tvrdé práce a lidi budou pořád nadávat, že je to hrozně drahé i když jiné hry stojí klidně více než dvojnásobek... Ach jo...

Cena je v pohodě. Je zcela adekvátní té práci a času, který tomu věnovali.
  • Foxtrot_cz
    Po událostech poslední doby je mi úplně jasné, co na to řekne hráčská komunita. Všichni budou nadávat jak to, že prodávají "mod" jako vlastní hru a jak si vůbec můžou dovolit za to chtít peníze, když mody mají být zdarma.

Ale doufám, že se pletu...
  • cena o ktere ty mluvis je prepalena cena plnych her zakouupenych pres kanaly pres ktere to v dnesni dobe muze nakoupit akorat mamlas. Tudiz, 20 Euro, cena plne hry (ve sprachnych obchodech), ze ktere ma developer ve skutecnosti vic nez z te prvni.
  • som síce proti plateným módom, ale v tomto prípade nemám námietky, aj keď tá suma mohla byť o čosi menšia
  • Za polovinu plné hry.. ale jinak souhlas
  • To je sice pravda, ale celou dobu to prohlašovat jako fanouškovskou věc a pak to osolit cenou jak za plnou hru, to mi prostě trochu smrdí a když vezmu ještě v potaz ten teď už starý nesmysl, kdy se v Evropě začalo brát 1$=1 Euro, to už fakt nemá ani cenu komentovat, byť teď ten kurz téměř sedí :D
  • Tak to je komedie.
  • Na druhou stranu - je to prostě pecka, jeden z nejlepších modů všech dob, nelze nesmeknout klobouk - ohromný kus práce...
  • Dle mého prásarna těch 20 Euro. na svém webu psali, že částka bude malá, což tomuhle ale opravdu neodpovídá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit