Přejít na výpis diskuzí
Vylepšený Half-Life remake Black Mesa je k mání v early access na Steamu
5.5.2015 | Petr Poláček
90 příspěvků
-
Přesně tak, jako plná hru může stát 40 Euro, ale to je opravdu AAA titul a byť jsem Black Mesa dosud nehrál, tak tohle hoši opravdu, ale opravdu přepálili.
-
Njn, několik let tvrdé práce a lidi budou pořád nadávat, že je to hrozně drahé i když jiné hry stojí klidně více než dvojnásobek... Ach jo...
Cena je v pohodě. Je zcela adekvátní té práci a času, který tomu věnovali. -
Po událostech poslední doby je mi úplně jasné, co na to řekne hráčská komunita. Všichni budou nadávat jak to, že prodávají "mod" jako vlastní hru a jak si vůbec můžou dovolit za to chtít peníze, když mody mají být zdarma.
Ale doufám, že se pletu... -
cena o ktere ty mluvis je prepalena cena plnych her zakouupenych pres kanaly pres ktere to v dnesni dobe muze nakoupit akorat mamlas. Tudiz, 20 Euro, cena plne hry (ve sprachnych obchodech), ze ktere ma developer ve skutecnosti vic nez z te prvni.
-
som síce proti plateným módom, ale v tomto prípade nemám námietky, aj keď tá suma mohla byť o čosi menšia
-
Za polovinu plné hry.. ale jinak souhlas
-
To je sice pravda, ale celou dobu to prohlašovat jako fanouškovskou věc a pak to osolit cenou jak za plnou hru, to mi prostě trochu smrdí a když vezmu ještě v potaz ten teď už starý nesmysl, kdy se v Evropě začalo brát 1$=1 Euro, to už fakt nemá ani cenu komentovat, byť teď ten kurz téměř sedí :D
-
Tak to je komedie.
-
Na druhou stranu - je to prostě pecka, jeden z nejlepších modů všech dob, nelze nesmeknout klobouk - ohromný kus práce...
-
Dle mého prásarna těch 20 Euro. na svém webu psali, že částka bude malá, což tomuhle ale opravdu neodpovídá.