Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jelikož níž nejde reagovat tak tady moje nelegální windows.
    http://images.megaupload.cz/Bez_nazvuDkOlF.png
  • @Ringwaithův poslední výčet - a kde počítáš s tržbama za MMOčka? *14*
  • Ringwraith
    A kdo tady obhajuje pirátství?

Jen nechceme totalitní cenzuru netu.
  • Urug
    Fašouni zasraní
  • Ringwraith
    StarCraft (11 million)
    Diablo II (4 million)
    Diablo II: Lord of Destruction [expansion pack] (1 million; 2 million shipped)
    vs
    Gran Turismo (10.85 million shipped)
    Final Fantasy VII (10 million)
    Gran Turismo 2 (9.37 million shipped)
    Final Fantasy VIII (8.15 million shipped)
    Super Mario 64 (11.62 million)
    atd. Zdroj = wikipedia, která pak uvádí vlastní zdroje.
  • Kdyby jsi nebyl omezenec tak pochopíš že ze sebe víc nedělám. Jenom nerozumím tomu že se vám zdá normální a mornální obhajovat zlodějinu. Ale blbcem se bavit nedá protože blbec už blbcem zůstane na vždy.
  • Veskoslav
    Nejlepší je, když takový člověk má skuteně všechno legálně jako programy, filmy, hudbu, hry a má nelegálně Windows.
  • Veskoslav
    Ne člověk, co ze sebe dělá něco víc je hlupák:) A libovolné sprosté slovo je v tvém případě TECLADO.
  • Smál bych se kdyby to byl on sám, kdo je doma nelegálně. *15* Ilegální přistěhovalec... *15*
  • Veskoslav
    Nemůžeš to tvrdit, ani prodeje her třeba v letech 1997-1999 neodpovídají. Nejprodávanější byly Sc, AoE II, Diablo II, NFS a ty jediné byli i na konzole. Konzole mněli i svoje tituly, ale v té době pc bylo skutečně hlavní herní platformou a vývojáři se soustředili primárně na ni.
  • Takže člověk co nekrade je podle vás hlupák že? Ale bavit se to ano, platit to už ne. Jste ubozí ale hlavně že se považujete za hráče. Místo Hráči jste spíš ........ (libovolné sprosté slovo)
  • No vidíš, to jsem zapomněl napsat. Díky a máš pravdu. Kdysi vytvořila hru i parta kluků z vysoký školy, jenže teď na jedné hře může pracovat 40 až 80 členný tým, né-li vícečlenný. A náklady opravdu stoupají, většinou se pohybují okolo miliónů až desítek miliónů, nemýlím-li se že? A pořád stoupají, úměrně s pokročilostí HW PC a většího využití HW konzolí. Až přijdou nové konzole a grafika atd. u her se posune na další úroveň, zase to bude chtít pár penízků navíc...
  • Mechwarrior_bw
    áno stúpajú a bez marketingu žiaľ dnes nepredáš skoro nič.
  • Ringwraith
    Tím jak je používáno.

Ale já tu celou dobu tvrdím, že konzole vedou celosvětově jako HERNÍ PLATFORMA. H E R N Í.

H
    E
    R
    N
    Í
    HERNÍ herní HERNÍ herní HERNÍ herní HERNÍ herní HERNÍ
  • náklady na výrobu stúpajú
    vs
    kvalita hier /až na pár/ stále klesá

hm dačo mi tu nesedí.....
  • Veskoslav
    Stoupají? Jo u CoD určitě, když na reklamu dají tolik, kolik dal Microsoft za vývoj her od roku 1996 do roku 2004. To pak stoupají:-D
  • Veskoslav
    Ty jsi jelito proboha:) Jak určíš herní a neherní pc?
  • Ringwraith
    Klaním se před tebou, ó, rytíři dobra na bílém koni.

Jsem rád, že jsi přišel mezi nás a ozářil nás všechny svou čistotou, ó, všemocný hrdino.
  • Veskoslav
    Vsudm miliardu, že máš doma minimálně jednu věc "nelegálně" a pokud ne, tak lžeš:)
  • Ringwraith
    Nemám zájem se hádat. Zjisti si čísla prodejů třetí, čtvrté a páté a šesté generace konzolí...

Jo, PC se prodá milionkrát víc, ale ne jako herní platformy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit