Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stahování her a jiného software je krádež. Najděte mi v zákoně že ne. Jak tohle někdo může napsat.
  • takovej clovek je bud jeden z tech bohatejch (nejspis proto ze on nebo jeho rodina nekde nakradla prachy, pochybuju ze vyhral ve sportce) nebo proste blb
  • chalan ma pravdu.. v dnesnej dobe ked je ledva na chleba a strechu nad hlavou proste kupovat hry je uplna blbost.. nech si to kupuju ludia co na to maju a ostatnych nech nechaju napokoji.. kopirovanim o nic vyvojari nepridu.. aj tak by si tie ich 5 hodinove hry ti ludia nekupili
  • Heh, jsem pouze snažil nastínit styl uvažování dnešní společnosti, doby. Tohle je kapitalismus, nic než logika a džungle, zde neni prostor pro lidskost jelikož ta neni logická a tudíž je vnímána jako slabost/hloupost a daleko se s ní nedostanete, tedy co se vztoupání v potravním řetězci/pyramidě týče.
  • Uff, to je síla toto číst. Máš třeba něco nebo někoho rád? Vidíš jen sám sebe a svůj zisk? Doufám, že se nikdy nepotkáme, pane Logiko.
  • Tak nekraď hry, debi.e!
  • Mechwarrior_bw
    40-50% z hráčov sú piráti ? nehnevaj sa ale si vytrhnutý z reality.. ak by na jednu predanú hru pripadala iba jedna nelegálna kópia tak žiadne problémy s pirátstvom neexistujú a developery sa topia v dolároch.
  • Ringwraith
    Toho bych se nebál.

There is no God.
  • Urug
    Jsem bezvýhradný ateista, až se bojím, že mě pán bůh potrestá...
  • Mechwarrior_bw
    určitá ekonomická neefektivita vo firmách existuje ale vždy sa pohybuje iba v niekolkých percentách v závyslosti od firmy. Dnes naopak mnohé herné spoločnosti idú po každom doláre a v momente keď nie sú určitý zamestnanci potrební tak s nimi okamžite rozväzujú pracovný pomer. A tak ako som písal, úloha marketingu sa neustále zvyšuje, pri narastajúcom počte produktov a cenách sa musí logicky investovať viac.
  • Nechápu proč si tu všichni stěžují na zloděje a ohánějí se morálkou. Co je morálka? Je to něco logického? Jsou to jenom pozůstatky nějakých irracionálních hodnot ze všemi nenáviděného a hloupého křesťanství či jiné víry. Jste hloupý že věříte v irracionální věci?
    Myslel jsem že na školách vám vtloukají do hlav pouze logiku, a vzít si něco co můžete mít zadarmo raději než za to zaplatit je pouze logické. Využít situace a obohatit se je logické.
    Jestli je to zákonné musí řešit pouze ti kteří ztahují z torrentů kde jsou veřejně dostupné vaše IP adresy.
    Co to je za argumenty v dnešní vzdělané společnosti? Nějací zloději a hraní na už tak tenkou strunu morálnosti...
  • Veskoslav
    Víc než 9/10 je 10/10. A pak se divíš, když se do tebe navážíme, když říkáš, že 90% hráčů pc jsou zloději? Zaprvé to není podl zákona krádež a za druhé, kdyby jsi napsal 40-50 %, tak bych to i uznal, ale takto ze sebe děláš akorát pokrytce a za lži jsi se zařadil k jejdáskovi a spol....
  • Mechwarrior_bw
    nie skutočne nehovorím o hrách typu solitare a hľadanie mín *7* (každopádne aj to sú hry bez ohľadu na to či ich za hry považuješ). A rozumiem, že sa snažíš zosmiešniť diskusiu... napokon iné ti ani nezostáva.
  • Ringwraith
    Velmi rozumné argumenty.

Ono je to celé taky o nereálných očekáváních vydavatelů. Jedna frančíza se prodává jak šílená (CoD) a pak začnou všichni chtít po svých sériích to samé. Jo, pak to nevyjde a můžou za to přece piráti a vůbec ne fakt, že nikdo už nemá zájem kupovat kopie kopií.
  • Taky pravda... poděl*ný manažeři... Třeba takovej Ubisoft má 1700 vývojářů a 1500 manažerů... vždyť to je skoro poměr 1:1, co tam ti manažeři dělaj? *7*
  • Veskoslav
    Tak když už jsme načali to pírátství a ty naše "ubohé" výmluvy zlých pirátů.

Zde pár důvodů, proč lidé stahují:
    1. Neexistující dema, která by alespoň minimálně nastínila jak hr vypadá. U mně osobně jsem si stáhl Trine 2, o hodině jsem se rozhodl, že za tu cenu, co se prodává, za své zpracování, co nabízí je fakt ostudné, že mám hru stáhnutou, tudíž hurá do obchodu a mám doma origiál. Tudíž prvním důvodem je to, že člověk nemá možnost si hru osahat, přitom dema byla celou dobu, co si pamatuji. Ještě staré levely, Gamestar, Score, Ikarie atd.

2. Nefungující koupené hry. No jeikož jsem se na Rage moooc těšil, koupil jsem si ho v akci za nějaký ten litřík. Přijdu domů, nainstaluji a hra nejede. Pročtu fóra a zjistím, že je nás víc. No nic, stáhnu a hraji a čekám až mi opraví koupenou hru. Naštěstí opravili, stáhnutá verze smazaná a originál už šlape jako hodinky.

3. Důvodem je to, že hry typu CoD nenabízí "nic nového" a za cenu jakou se prodávají je to naprosto šílené. Čímž to sice neospravedňuje ke stažení, ale člověk by očekával, že za 1500 dostane víc než sinle na 5,5 hodiny pro cvičené opice. Sám mám koupený CoD MF a MF2 a CoD 2, MF 3 jsem si stáhnul, 20 minut hrál, zjistil, že je to MF 2 v jiném interiéru a kvůli multi se mi to nevyplatí a tak šla z pc. Až hra bude za 200-300 stovky, tak poputuje do poličky, ať mám moderní trilogii CoD taky doma. Dalším příkladem je zmrvené DS III. Kamarád koupil, kamarád se málem zabil. Nedodělaný paskvil, kdy základní set stačí na projetí celé hry. No za 1399 náramná hra:)

Neomlouvám piráty, sám jsem občas tím, jak se říká občasným. Ale snažím se podporovat ty, co si to zaslouží a jejich práce je skutečně ocenitelná penězi. Za hry jsem za ty roky otratil přes těch 30 000 a u těch, co mám doma, toho nelituji. Ale věřím, že kdyby všechny hry byli kvalitní, je to číslo mnohem vyšší.
  • Ringwraith
    Mechwarrior_bw@tiscali.cz ->
    Sorry, Solitaire a Hledání min nejsou pro mě hry.

Ani Farmville a podobný blbůstky.

No, pokud to bereš takhle, tak budiž, v tom případě připustím, že možná máte pravdu.
  • Jistě že stoupají když zaměstnávají plno lidí kteří nejsou potřeba a za reklamu dají i polovinu rozpočtu. Když neumí hospodařit tak je to jejich problém a ať si potom nestěžují.
  • Ringwraith
    Hmm, máš problém. Existuje jednoduché řešení.
    Ale ty o něj nestojíš, a raději brečíš nad problémem.
  • Ringwraith
    njn, vypadalo by to jako ve světě bez anonymity.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit