Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Připouštím, dobré hry se dají sehnat i levně, pokud se jedná o 3 áčkové tituly tak si ale člověk musí počkat i pár let aby to bylo do nějakejch 300 Kč. Velmi se mi líbí model hry Darkest Hour (jakási nadstavba nad Hearts of Iron 2 od Paradoxu). Hru vyvinuly fanoušci pro fanoušky a nedostanou z ní ani cent, platí se vlastně jen za licenci od paradoxu a distribuci, takže cena byla kolem 300 Kč.
    Jinak abych uklidnil "poctivé". S tím jak mám na hraní pořád míň času tak si her začínám víc vážit a už spíš jen kupuju hry které mě opravdu baví. O tom to konec konců je.
  • Piratstvi na PC platforme se pohybuje nad 90 %.

Ze to neni kradez podle zakona neznamena, ze to neni kradez. Lez take zustava lzi, i kdyz to neni podle zakona :-).
  • Ja uz kupujem hry vacinou iba na steame za 4,99€, obcas aj 1,2€. Staci si pockat a nemusis kradnut. Hraj starsie hry a mozes ich hrat na max. Na vykonne pc mas?
  • Co je to realna hodnota a jak se urcuje? Neco jako realna hodnota je iluze. Jedine co zname a umime jakz takz urcit je trzni hodnota a to jeste bez zapocitani cele rady externalit.
  • Takove uvazovani je silne nemoralni a protoze lide takto silne nemoralne uvazuji, mame tu zkorumpovane uredniky i politiky. Uvazuji totiz uplne stejne jako ty, jen maji jine moznosti. Jste nenasytna chamtiva luza, ktera proste kdyz muze, tak krade. A to je hnus.
  • To je jen par ze spousty vymluv, kterym si lide omlouvaji svuj moralni poklesek.

1) hodne her dema ma, stejne se kradou, je rada dalsich moznosti, jak hru poznat

2) originalni vymluva, tuhle jsem jeste neslysel, ale pokud mas koupeny original, vznikaji skody jen sekundarni, takze v tuto chvili je lze zanedbat

3) kdyz hra nenabizi nic noveho, neni ani duvod ji piratit, pokud o ni nekdo tak moc stoji, ze kvuli ni krade, muze si ji i koupit
  • ucho
    ne, her za stovku je moře... snad i GTA 4 šlo za podobnou cenu sehnat...
  • Stovku na hru? Né že by se za ty peníze dobrá hra sehnat nedala ale ruku na srdce takových je málo. Když si pudu něco vydělat tak to utratím za něco jiného než za hry.

Logikou boje s pirátstvím jsem myslel to proč s ním bojují herní firmy.

Jako všechno je to prostě na každým, já to beru tak že jsem nikoho neokrad tím, že jsem tu hru zkopíroval a i kdybych nemohl tak bych si ji nekoupil.
  • Mluvi z tebe chamtivost a bezohlednost. Pokud v dnesni dobe nemas na hry, tak je nehraj a bez radsi pracovat. Je vskutku dojimave, jak si zduvodnujete nutnost krast luxusni zabavu.
  • Harshday
    Mě z toho vynech, už teď mám málo času i na hraní *1*
  • Do jisté míry ano. Jak jsem je poškodil tím že jsem si to stáhl, když bych si to stejně nekoupil?
  • To neni logika, ale hloupost. Je to vrcholny projev hloupeho, kratkozrakeho, bezcitneho a sobeckeho uvazovani. Tezce psychopaticke jedince jako jsi ty by bylo potreba vyloucit z lidske spolecnosti. Ono by vam velmi rychle doslo, jaky vyznam maji "iracionalni" hodnoty, ktere nechapete. A nebo byste se navzajem pozabijeli, take resni. Pro ostatni by to byla exemplarni ukazka, kam takove uzvazovani vede.
  • hry si udelame sami kdyz dame hlavy dohromady tak myslim ty hry budou mit i min chyb nez skyrim to bude krásné
  • Harshday
    Ano, všichni se budou mít fajn, hlavně ti co budou dělat v herním průmyslu *1* .
  • To je fakt neskutecne, jak obelhavas sam sebe.

Software neni imaginarni. Je nehmotny, ale je to vysledek cisi prace. Neopravnenym uzivanim cizi prace vznika skoda.

Digitalni kopie chybet nebude nikde, ale odmena, ktera za vyuzivani neci prace tomu nekomu chybi.

I v nehmotnem software je vlozena prace a obrovska financni investice, daleko vetsi, nez v kdejake hmotne veci.

Zlodeji jsou vsichni, kteri neopravnene uzivaji vysledku cizi prace.
  • Vidláku zasranej!
  • v koreji musim taky brecet za Kima... jinak je to protizakony :)

zakonem bych se neohanel a neslouzil mu slepe jak otrok, i ve válce muzu odmitnout rozkaz kdyz se mi zda spatny a tohle neni blba valka tohle je preci demokracie

NEBUDME OTROCI ZAPADNIHO IMPERIALISTICKEHO SYSTEMU!!

navrhuji vsechny hry vsem a budem se mi fajn
  • ostrakizován - sváděn postarší tlustou ženou
  • A to akože podľa teba majú byť vývojári spokojní s vysvetlením, že si to ukradneš, pretože by si si to aj tak nekúpil?
  • To ze jsi nevzdelany a nevis to, to neni ostuda.
    Ale ze jsi liny si to najit, to uz ostuda je: http://cs.wikipedia.org/wiki/Ostrakismus

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší