Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak pravil Zarathustra. :-)
  • MickeyMutant
    Jednota, právo a svoboda
    Německé vlasti!
    O to se všichni snažme
    bratrským srdcem a rukou.
    Jednota, právo a svoboda
    Jsou zárukou štěstí.
    Rozkvétej v záři tohoto štěstí
    Rozkvétej, německá vlasti!
  • Veskoslav
    Tož si něco ujasníme. Stahování filmů či hudby není nelegální, naopak je legální podle naší právní legislativy. Nelegální je sdílení a to, že tu hudbu někdo nahraje na server jako je např. uložto.cz a podobné. Ten je trestně zodpovědný, nikoliv ten, co to stáhl, pokud to dále nešíří. Ale jak tak pročítám diskuzi, tak spousta lidí je buď podkuřovačem OSY nebo není ani tak chytrá, aby si přesné znění zákona přečetlo....

A ještě ke stahování softwaru a her. To taktéž není krádež. Je to porušení autorského práva dle našich zákonů Krádež by byla, kdyby jste ukradli fyzické médium jako je DVD se hrou v krabičce, to je krádež. Ale na stažení se vztahuje naprosto jiný paragraf a zákon o porušení autorskch práv. Vyjímkou je, pokud se prokáže, že hra byla "překonvetována" z média a dokáže se, že šlo o šíření této kopie. V tomto případě se jedná o krádež a už se zase jedná o jinou legislavitu i s jinou tresní sazbou.
  • Veskoslav
    100 na hru? Upadl na hlavičku? Nepočítáme-li Steam a jeho super akce (DN F za 4,25 Euro, HL 2 za 2,65 Euro atd), tak nejlevnější slušný titul, což jsem mněl neskutečné štěstí bylo sice NFS za 99 Kč, ale v šílené akci, normální cena 250 Kč, většina A titulů začíná na 499 Kč, příkladem je Deus Ex. A ty jsi mi něco blekotal o tom, že kino za 99 je nereálné. Zdá se, že máš hodně pokřivený pohled na náš trh....
  • Veskoslav
    Ty jsi fakt de*ent jejdásku, jinak to napsat nejde.

1. Hry jako Assasin Creed, CoD, Tiberium Wars, Zaklínač 2 a spousty dalších A titulů mají dema? A kde chceš hru poznat? Z gameplay videí? Ze screenshotů nebo recenzí, co ventilují soukromý, neobjektvní názor?

2. TO, že bod druhý nechápeš, to není můj problém. Zkus si to znova přečíst.

3. Platí i pro bod 3, zkus si znova přečíst a možná to tvůj mozeček pochopí.
  • Ale no tak, když vemu třeba takové desatero (né že bych byl křesťan), tak co je na něm tak špatného, zlého? O čem tady mluvím neni žádné náboženství nebo církev, je to princip který funguje stejně tak dobře jako logika, akorát nevychází z animální podstaty člověka ale z té lidské. Horší mi přijde právě ta animalita a kontrola/moc kterou ego potřebuje a ovlivňuje/přizpůsobuje si povětšinou dobré ideje a právě uměle vytváří systémy jako je církev naboženství a všechnu tu omáčku okolo. Rozeznáš to dobře podle toho že v těchto systémech neni člověk jako člověk ale někteří jsou "lepší" než druzí, a mají nad nimi moc.
    To o čem mluvím má každý v sobě už od narození, nic k tomu nepotřebuješ.
    Spíš se bojím toho co lidé dělají pro peníze, jakožto nástroj logiky.
  • Tady se podívej, co si ti, co dělají v herním průmyslu myslí o SOPA.

http://www.youtube.com/watch?v=QApvhFCwTz8
  • Oni kradou,oni lžou...ukamenujeme je.
    Podívejte, co mě je do toho když někdo přijde o love? V dnešním světě Vás ojedene každej druhej a ani nevíte jak rychle.
    Proč? Vysvětlení je jednoduché...špatně hlídané záda.
    A to samé je s hrama. Autoři her pouze doplácí na svou vlastní blbost tím, že špatně zabezpečují své výrobky. Znají svět, znají metody a i tak si nejsou schopni si ty záda krýt a předchazet tomu, abych jejích dílko nějakej bastard neukradl. Mají možnosti a mají prostředky na výrobu ochraných prvků a i tak, se vždy najde někdo chytřejší než oni, kterej tu ochranu rozlouskne.
    Další věc. Proč se postihuje "pirát" kterej hru stáhl? Protože je to lehká kořist.
    Proč se nepostihují ti, kteří odstanily ochranu hry a dali ji "piratům" ke stažení?Protože tihle lidé jsou chytřejší než oni.
    Tak či onak, je tohle vše lidská blbost ať už se jedná o autory nebo dopadené piráty. Všichni doplací na své chyby.
    A jen tak mimochodem, pane Jejdásku. Morální hlediska vytvářejí lidé a lidé se občas pletou...
    Morálka není žádny kodex toho jak by to mělo být. Pokud někdo něco cití jinak,tak druhý človek defakto nemá právo mu říkat že jedná nemorálně a to jen proto,protože si to ten človek myslí a vnímá to jinak.
    Já zase považuji za nemorální to, že Vy tady moralizujete okolí svým názorem kterej si myslíte že ten jedinej je správnej
  • Na to jsem 1) nereagoval, 2) nepsal ze se jedna o hry, ktere vytvori zadarmo, ale o vsechny, tedy i ty komercni s naklady v miliardach dolaru. Nebo komercni hry bys zakazal?
  • Nebudes chudsi, on by ti stejne nikdy nezaplatil. Takze jak te poskodi?
  • Vašek Veškrna kopíroval samizdaty!
  • Kdyby jsi četl dál tak bys viděl že napsal: hry si udelame sami kdyz dame hlavy dohromady tak myslim ty hry budou mit i min chyb nez skyrim to bude krásné

Tudíž žádné miliardy dolarů.
    *3*
  • Projevil, hlavne myslenka je, ze chce vsechny hry zdarma hlavne pro sebe. Pro vsechny se tam da jen aby to nevypadalo. Ted neresim to, ze to myslel (doufam) ironicky.
  • jezdit rychle v aute se taky nesmi a rekni mi, kdo na bezny silnici tu 90tku dodrzuje, tohle je obdobny
  • Budu o pár tisíc chudší. Když si stáhnu hru a stejně bych si ji nekoupil tak má vývojář/vydavatel atd. stejně.
  • Ano, neuveritelnou, protoze ty hry zdarma musi nekdo udelat a musi do nich udelat. Naklady na jejich vytvoreni se pohybuji miliardach dolaru. A tihle vsichni k tomu prijdou jak?

IRONIE: Co kdybych navrhl, ze tvuj byt bude pro vsechny zdarma a ty budes platit jeho naklady. To jsem ale hodny clovek a lidumil co?

Tady je to fakt jeden hlupak vetsi nez druhy.
  • To máš pravdu. Tím že navrhl všechny hry pro všechny zdarma (předpokládám že to beztak nemyslel tak úplně vážně), projevil opravdu neuvěřitelnou chamtivost. *1*
  • Jak te poskodi tvuj zamestnavatel, kdyz vyuzije tve prace a nezaplati ti?
  • Ty jsi typicky komous. Clen neuveritelne hloupe chamtive luzy.
  • Pak nase zeme nema byt v takovem upadku, kdyz se svin€ verejne vysmivaji poctivym lidem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší