Přejít na výpis diskuzí
Vymáhání kompenzace od pirátů je běžná praxe
17.1.2012 | Aleš Smutný
264 příspěvků
-
No, mozna ze diskuse s tebou je ztratou casu, ale treba se ti take jednou rozsviti, a bude to mit prinos, kdo vi. Ale je potreba, abys zkusil premyslet, popripade se zeptat na nejasnosti. To ze necdmu nerozumis neznamena, ze ten druhy je kkt.
Jen argumentuj, zatim se o to jeste nikdo vazne nepokusil. Je tady spousta chamtivcu, kteri chteji aby se mohlo beztrestne krast dal, ale nikdo se to nepokusil argumenty spravnost takoveho jednani radne obhajit. Asi kazdy vi, ze to obhajit nelze. -
legalne nemozem, kazde dvd obsahuje ochranu proti kopirovaniu, ripom sa dopustam nelegalnej cinnosti, Hlava 22, pravda :)
-
Hm a co kdyz dvd uz mam a rip si stahnu, to bude urcite kradez a nejlepe celyho nakladaku dvdcek. *2*
-
Dalsi chaba vymluva. Si ten rip udelej sam z legalne porizeneho dvd. Reklamy nejsou duvod, proc krast.
-
Máš nějaké důkazy na podporu?
Jinak jestli je to pravda a je deda_vseveda, tak jsme doma. *1* -
Sam nevis ktera bije, precetl sis jeden paragraf a nechapaje pravni rad z toho vyvozujes zcestne dusledky.
Jsi tedy presvedcen o tom, ze cesky zakon legalizuje nelegalne sirena autorska dila?
Mimochodem, uz se docela pozapomnelo, ze ono ustanoveni o porizovani si kopii pro osobni potrebu v pripade verejne sirenych del se tyka pouze del sirenych na cezkem uzemi ceskymi institucemi. Srozumitelne receno, nahravka vysilani z nemecke televize je nelegalni. -
chces povedat ze nemas ani jeden dvd rip? tam sa tiez da pouzit dovod, ze stiahnem lebo DRM (20 min musis cakat kym sa dostanes k vlastnemu filmu,3x upozornenie ze kopirovanie je kradez, 5-7 x trailer na nejaky film....)
pre mna je DRM ten dovod, nic viac -
Diskuse s trotlem je ztrata casu. A ten kdo rekne ze kdyz koupim originalku a hraju s crackem tak vznika skoda je vic nez kkt. Rekl bych korunovanej. Tezko neco argumentovat nekomu kdo ma svou pravdu a mele furt jedno dokola. Ze jejdasku *12* ...
-
prodával se v akci za 150,-
-
taky jsem si chtel dungeon poridit ale potom co sem videl co z toho udelali bych za to nevyhodil ani dvoustovku
-
Pořád lepší jak P2P.
-
nic z toho nenahradí vypovídající hodnotou alespoň hodinové demo....
-
použít můžeš, co chceš. jen tím nezměníš fakt, že je to nelegální :)
-
A co tak pouzit Rapid alebo ine servery?
-
Brácho, ty jsi příliš dobrej pro tento zkažený svět. Není tu pro tebe místo.
-
1. se dá relativně kompenzovat sledováním gameplay videi z you tube a prectenim aspon 4 nezavislich recenzi po celem internetu
-
Bububu ! Článok je jednak príklad úber trollingu a taktiež pokiaľ sa bojíte, nepoužívajte pre sťahovanie p2P.
-
další lživý článek od pana Smutného na téma pirátství, všimněte si že se v něm pouze směšně hrozí a dělá bububbu, ale konkrétní fakta, jména, cifry nikde...odkaz na torrentfreak je pak ukázkou chabého zdroje
-
Chápu že někdo hru nekoupí, protože nesouhlasí s DRMkou. Že jí stáhne už ale moc nechápu.
Stejně mi není moc jasné stahovaní her, u kterých si člověk není jistý, zda ho budou bavit. To jim to stojí za ten čas? V dnešní době je takových zdrojů, že by každý rozumný člověk měl být schopen si získat dostatek informací aniž by hru stáhnul.
Já když si nejsem jistý, že mě hra bude bavit, tak jí nekupuju ani nestahuju. Proč bych stahoval něco, o čem si myslím, že mě to nebude bavit?
Zajímalo by mě, zda se někteří piráti aspoň trochu stydí, že si zadarmo pořídí hru, na které pracovala spousta lidí třeba i několik let. -
takisto tak robim, napr posledny Skyrim, vsade dostaval 9/10 az 10/10, stiahol som si ho, hral 2x po 2 hodiny a uz som ho viac nespustil, totalne to slo mimo mna
a na druhu stranu Witcher2 detto ten isty postup, ale W2 je kupena z GoG :)
ak budu vydavatelia pouzivat DRM, budem hry nelegalne stahovat (akcia - reakcia)
ak pre vydavatela zakaznik nieje rovnocenny partner, nemoze cakat ferovu reakciu