Přejít na výpis diskuzí
Vymaxovat jednu třídu v Battlefield 3 prý zabere 100 hodin
6.9.2011 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
Dávám ti plus... ale neplést BF2 a Bad Company 2... ale to určitě víš. Jinak já jsem si na honění pinů a medajlí docela užil *4*. Mám nahráno nějakých 150 hodin a mám tak 3/4 všeho... osobně se mi to zamlouvám, můžu si pak říkat "jsem dobrej, dokázal jsem to"... proč by jinak byly ve hrách archievementy? *3*
-
Ne-e, co se týká placení, tak jen hra.
-
No myslel jsem že ještě zaplatit nějaký herní účet... Tak super díky za odpověď *8*
-
Co jiného?
-
Ke hraní multiplayeru mi bude stačit originálka BF3 ?
-
Jojo, tady jsem koupil několik klíčů k Arma 2, ani jeden nefungoval, psal jsem do Bohemia Interactive a údajně tenhle e-shop ani nemá právo žádné klíče prodávat.
-
-- Možná proto existujou takový stránky na kterejch se dozvíš co od hry máš čekat...--
Celý příspěvek je o hratelnosti a tu z videí a obrázků prostě nezjistíš.
Proto píšu, že fanoušci MW3 ,mají v tomhle výhodu, protože to nejspíš nebude žádná extra změna oproti MW2. Nejspíš jsem tam měl dát smajlíka, aby bylo jasný, že to nemyslim vážně, že je to brané s humorem.
- Bude to něco jako BC2,BF2 nebo mix obou, popřípadě mix BC2 a CoD -
Jak to víš prosimtě?? že by videa a další info?? --
Za tou mojí větou je otazník, což znamená, že to nevim, jen polemizuju. Ber to tak, že mezi BF2 a BF3 už uběhlo pár let narozdíl od MW3. Tím pádem je tam větší otazník, jak to dopadne.
Napíšu to takto. Ti co mají předobjednáno MW3 mají lepší představu co dostanou (hratelnost), než ti, co mají předobjednaný BF3.:)))))))))))))))))))) -
Origin nechci, protože už mám Steam a protože mé zkušenosti s nakupováním od EA (DLC k Mass Effect 1/2) mě opravdu silně odradily. Stejnětak jakákoliv zkušenost přímo s EA. BC3 mi za to opravdu nestojí. Hah, neokoukanou grafiku...
-
Můžu se zeptat, co je tak hrozného na tom mít nainstalovaný Origin? To bude po mě, jako po uživateli, chtít nějaké věci, co mi budou hrozně moc vadit? Nebo jen zapnu compa, spustim Origin, přihlásim se do BF3 a budu kuchat a střílet a odbouchávat MComy? Moc se v tomhle nevyznám, tak mě prosím poučte. Díky. Jo a už mě, a myslím si, že nejenom mě, nebaví, jak si tady COD příznivci a BF příznivci porovnávaj ko*le. Ať si přeci každej koupí to, co chce? Vždyť to obojí stojí pár kaček, a hlavně skoro stejně, tak je to snad úplně jedno, ne? A jestli se někomu líbí komiksová hra, tak ať jde do MW3 a jestli chce někdo pěknou, neokoukanou grafiku, rozbitelný prostředí, což pokud to někdo hrajete, musíte uznat, že to je ta věc, která dala hrám konečně tu pravou možnost taktizování, tak ať si koupí BF3.
-
Takticky uvažovat je jedna z věcí, co mě na MP střílečkách baví. Není nad to s někým donebes vyj*bat.
-
Příjde mi to totiž, jako by ste si chtěli stěžovat na to, že v autosalonu Forda vedle vašeho baráku neprodávaj Škodovky a tak si tu Škodovku prostě nekoupíte. A NE! Přitom je prodávaj o dva bloky dál. Těžko můžete někoho nutit, aby svůj produkt prodával u konkurence, když má vlastní distribuční kanál (prodejnu aut). Trochu na hlavu, ne?
-
Možná proto existujou takový stránky na kterejch se dozvíš co od hry máš čekat... - Bude to něco jako BC2,BF2 nebo mix obou, popřípadě mix BC2 a CoD -
Jak to víš prosimtě?? že by videa a další info??
Fanoušci MW3 maj výhodu? neřikal bych tomu výhoda když je čeká defakto vylepšená kopie MW2. - poměrně dost těch fanoušků má předobjednáno Battlefield3.. je to prostě lepší investovat podle tebe: ˇdo neznámaˇ než si koupit za 999 defakto - rozšířenou kopii MW2(jsem si, ale vědom závratného a nečekaného vylepšení, modu, perku, singl kamp.atd)
Nechceš vyvolat nějakou haters session..? - neodpovídej stylem aby si někdo poposednul na židli a četl si znova tvůj příspěvek... -
Už jsem se na to jednou v diskuzi ptal, ale nikdo neodpověděl, tak to zkusím znovu. Proč se na diskuzi zde na tiscali označuje Origin jako spyware/malware? A teď k BF3. Origin budeš muset nainstalovat i když koupíš krabicovku,ale to snad každý už ví. Taky nechápu,co tu lidi řeší, že budete muset mít zapnutý Origin zároveň s hrou. BC2/Mass Effect 2/Shift:U funguje i bez zapnutého Originu, nevím, proč by to u BF3 mělo být jinak. Nechápu hatery, co je jim na obtíž si vytvořit nový účet na Originu, bo je jim to strašně zatěžko. Chápu, pamatovat si další uživ. jméno je opruz, ale kdo tě nutí použít jiné přihlašovací jméno a heslo než to samé co máš na Steam? No už si snad zapamatuješ.
-
Mě to nes**e mám PS3 *1*
-
prosimtě zavři prdel, přestaň mluvit jak buzík, a běž si studovat slovo "vymaxovat"
-
tim jsem myslel neco jako uvazovat takticky, pokud mozno hrat timove no a schopnost neco trefit, znat mapu, umet predvidat a tak.
-
Čo presne obnáša "mať skill" v hre, ako je BF?
-
S dovolením se budu zabývat čím chci já, ne podle toho co mi dovolí jakási pochybná entita s nemístným vyjadřováním. ales.smutny mi to vysvětlil dostatečně i do budoucna.
-
Kámo nebudu ti tady hodnotit pravopis, ale ty tvoje dvě věty si odporujou... občas je lepší se nad tím, co chceš sdělit světu, trošku zamyslet.
-
jak vymaxovat tridu? to je nejake rpg? proste prijdu sednu a hraju ne? a rozhoduje skill a ne nejaka flinta +10dmg a +10 presnost