Přejít na výpis diskuzí
Vymaxovat jednu třídu v Battlefield 3 prý zabere 100 hodin
6.9.2011 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
Kdyby tam nebyli civilisté, nikdo by o tom nemluvil. Ale oni tam jsou a mají ten obal co má ten lítající talíř ze StarTreku, jen mnohem lepší.
-
Porad si to muzes koupit v krabici takze silne pochybuju ze by takovy katastroficky scenar dosel naplneni. Ja uz jsem si to koupil pres Origins...
-
Do Alfy zvali náhodně, bylo to vidět na uniklejch videích, že to hrajou CoDkaři. A Do bety se dostane každej, ne jen pozvaní... Zase chytrák, proboha... *7*
-
Poslední dobou aspoň co se týká herního průmyslu, by se měla definice změnit na "oddělení zodpovědné za nasrávání veřejnosti." *1*
-
Kdyby o tom nemluvili a nebyla tam tahle možnost, nikdo by si nevšiml...
-
Cod to vyhraje protože díky originu si to nikdo nekoupí, ani bych se nedivyl kdyby to nakonec (i přes obrovskej hype) mělo míň prodanejch kopií než Bad company...
-
Jen si to přiznej chceš to.
-
To je tak trochu blábol. Pozvat do bety hráče(v mnoha případech fanoušky) konkurence by mohlo být kontraproduktivní, zvlášť když to má být pokračování Battlefieldu, ne CoDu. A prodeje bych s betatestingem fakt nespojoval, testují to lidi maximálně v řádu tisíců. A kampaň EA na tuto hru je podle mě taky pěkně postavená na hlavu, ale to už je jiná kapitola...
-
Public Relations. Oddělení zodpovědné za uklidňování veřejnosti.
-
Hlavne me nastvali s tim ze nejdou zabit civilisti (ne ze bych to chtel ale....)
-
100hodin ? *11* takova ztrata casu! (a zavislaci ted klikejte minusy)
-
Co je PR? Dik
-
tak a teď čekej nájezd haterů !!!!!!!!!!!! :DDDDDDDD Pro mě za mě ať udelají třeaba gamu, do vydání toho už asi moc nestihnou. Až to vyjde tak se ukáže.
-
A navíc, co se týká mě, "bude Origin, nebude BF3".
-
a Hype.
-
Toe pořád řečí... Vydejte, dokažte. Dnes nevěřím ani jednomu z blábolů obsahující PR.
-
nebude Steam nebude BF 3
-
Takže CoD neporazí a už vím proč. *1* Protože do Alfy zřejmě pozvali hráče co dřív hráli Battlefield 2 a to je ten problém. Hra bude odladěná podle těchto hráčů a ne podle lidí, co hrají CoD. Stejné to bude zřejmě v případě Bety, tam pokud se nepletu mají přednostní pozvánky majitelé předešlých Battlefieldů. Takže milé EA, ladíte hru podle špatného vzorku hráčů. Mělo to být půl na půl nebo spíš lehce ve prospěch pařmenů CoD. *5*
-
a autoaim
-
Tak jeste at zrusi pripadny autoheal a autorepair a budu spokojen *4* .