Přejít na výpis diskuzí
Vymaxovat jednu třídu v Battlefield 3 prý zabere 100 hodin
6.9.2011 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
Drasťa: Ja teda vidím sakra veľký rozdiel, čo sa týka prístupu k zákazníkom, pokiaľ sa bavíme o EA a Valve...
-
Tak trochu doufám, že to myslíš jako vtip.
I když, je mi to vlastně jedno.
Prostě si poposedni a přečti si můj příspěvek ještě jednou a pořádně. -
Zase ty pochybné klíče z pochybných zdrojů s pochybnou životností?
-
No proc by jsme nevedeli co to bude, nahodou vime co budem hrat, jmenuje se to Battlefield 3.
-
Closed pro majitele MOH: T1 Edice na dva dny. Po dvou dnech už otevřena pro veřejnost (prostě skoro nepodstatná exkluzivita).
-
nezabejvej se hovnama prosimte
-
Chtěl jsem se zaptat jak je to s tou betou...Bude open nebo closed?
-
No, vymaxovat v tomhle případě předpokládám znamená plně odemknout. Jo, to by asi bylo moc dlouhé... "100h stačí na kompletní odemčení třídy v BF3".
Nicméně to bylo jen takové nevinné rýpnutí ^^ . Nepředpokládám stejnou jazykovou korektnost jako v The Monocle. -
Když to je těžké. U MP FPS je prostě ten slang nutný. Streaky, KDR atd... A vymaxovat... titulek se nedá roztahovat věčně a tohle je víceméně ingame slang. Tady prostě doplácíme na tp, že český opis je zbytečně dlouhý a cílová skupina tohle chápe.
-
Teď mě tak napadlo. Fanoušci MW3 májí v tomhle vlastně výhodu. Protože ti, co si to koupí, mají velmi dobrou představu do čeho jdou (hratelnost a asi i grafika), protože podle videí to vypadá jako MW2.
Kdežto fanoušci BF3 nevědí co dostanou. Bude to něco jako BC2,BF2 nebo mix obou, popřípadě mix BC2 a CoD? Nikdo neví, jak se to bude hrát. Může to být propadák nebo ne.
Nechci vyvolat nějakou haters session, tak to berte trochu s nadsázkou.:) -
100h, není zas taková pecka v porovnání s BF2. Pokud to teda obsahuje všechny odměny atd.
Už v BF2 musel člověk najezdit v obrněnci 100h, nalítat 100h v letadle, vrtulníku atd, atd.
A abych řekl pravdu, tak kvůli medajlím jsem to nikdy nehrál. Prostě mě to bavilo.
Hledat kdejakej TIMEserver, jen kvuli nějaký frčce, abych si mohl honit ego nad ostatníma, co tu frčku nemaj. O tom to přeci neni.
Samozřejmě je tam zahrnuto i volitelné vybavení zbraní, což je dobré lákadlo pro další a delší hraní, ale medajle?
Ale nesvlékejme zatím kalhoty, brod je ještě daleko.:) -
a to už ted k tomu 20 DLC chystaj ;)
-
čekni mmoboost.cz a nvm jestli si na steam budes jeste stezovat....
-
loleq - UT player ?:)
-
V bete je vitan kazdy kdo ma o hru zajem a utahne mu ji PC ( konzole jdou mimo me). Akimbo, "kovbojska" brokovnice ani hafo stupidnich perku a killstreaku atd. tam tak jako tak nebude takze zadny problem. *5*
-
Jeste aby do Alfy pozvali hrace CoD, to jo udelal kozla zahradnikem.
-
Doufam, ze to co jsi napsal je pravda, protoze my hraci puvodnich BF chceme, aby to bylo co nejvic podobne puvodnim BF.
-
Nebude vyhra ve Sportce, nebude Ferrari *13* *1*
-
No jo, nebo sling taky. Ale titulky by slangové snad být nemusely, ne...
-
@Drasťa:
Userbase. EA není zrovna proslulé tím, že by bylo user friendly. Myslím, že Origin nemá autoupdater a jestli jo, tak ne "stealth". Nevím, jak je to u Originu s offline modem. Origin natahuje zákazníky vyřazením největšího konkurenta. Něco mi říká, že vydavatelé se do Originu taky nějak extra nepohnou (samozřejmě až se vůbec Origin otevře ostatním). Víc mě teď nenapadá, pardon. A kdyby něco z toho nebyla pravda, tak mě někdo opravte...