Přejít na výpis diskuzí
Vynikající akční adventura Nier: Automata vyšla na PC
18.3.2017 | Aleš Smutný
119 příspěvků
-
A víš, že jo? Dobře řečeno. Ať už RPG, mlátička nebo adventura, tak máš pocit že hraješ nějakou arkádu z dob automatů, akorát v jiných kulisách a s prvky jiného žánru.
-
Ale prosím tebe, o akčních adventurách se tu nikdo nebaví. Doporučuju dvakrát číst než zareaguješ. Ušetříš si čas psaním zbytečných a nesmyslných postů.
-
Vzhledem k tomu, že největší místní paka se rekrutujou z registrovanejch uživatelů si nejsem úplně jistej, jestli by to pomohlo.
-
jednu jsem znal co hraje tyto japonské bizarnosti.. Oblékala se do podobně bizarních kostýmů, velmi intenzivně se v nich fotila a hlavně se u toho tvářila, že to myslí vážně. To je na tom ta ujetost.
-
na tom nic pozerského být nemůže a to jsem viděl pouze trailer, abych si byl jist, že tuhle pózeřinu nikdy hrát nebudu toužit.
-
Zas je to samej přestájlovanej démon.
-
ako keby registracia zarucovala troll free komunitu...
-
a proč píšeš anonymně?
-
Příště se na to video alespoň podívej... není to o nárocích na PC, ale o tom jaký je to port co se ovládání a nastavení týče.
Nároky na PC už nebude srovnávat, protože si někteří diváci stěžovali, že na jejich sestavách je to jinak... -
Flash: Rozhodně je pravda, že tyhlety diskuze by určitě umírnila povinná registrace. Tim, že tu může psát každej anonymně, tak to tu vypadá jak vypadá. Plus by to chtělo nějakýho moderátora (nevim jestli tu je) co by tyhlety anonymní tvrďáky banoval.
-
Tohle ma u nas letitou tradici, podobne diskuze se vedli kdysi na Bonuswebu, pak tam zavedlo povinnou registraci pro vsechny tak to prestalo. Proste u nas je vzdycky nejakej web kde se nosi kolty proklate nizko..a nevim, je to urcita forma svobody projevu, sice je to nekdy hruza, ale nakonec..proc ne. Preci jen nejake mantinely tu jsou.
-
Souhlasim. Já na tyhlety stránky a diskuze taky občas zavítám a musim říct, že komunita je tu nejhorší co jsem kdy na českých herních stránkách viděl. Řekl bych že většině lidí co sem chodí je tak 10-15 let, takže se to dá tak nějak pochopit. Schválně se podívejte na jakýkoliv jiný web a zjistíte, že inteligence uživatelů je tam mnohem větší než tady.
-
Ten TBho report je k nicemu, pac vubec nebyl v open world casti, kde ty naroky a optimalizace jsou uplne nekde jinde nez v uzavrenem dungeonu v prologu..video k nicemu..
-
To jsi si popletl, tady zadna komunita neni.
-
Ale prosim tebe. typickym prikladem akcni adventury s rpg prvky je zelda a prvni dil vysel ..svete div se.. v japonsku zacatkem roku 1986.
-
Jedna z nejhorších komunit, co jsem viděl skrz všechny weby, o hře jsem se tu nedozvěděl zhola nic, o hře se tu vyjadřují jen ti, co hru nehráli a řeší si tu komplexy. Zrovna Platinum Games jsou považovaní za mistry žánru, nechápu proč je tu takový hejt...
-
https://youtu.be/gWkSYY02Qxc
-
Částečná je tam napsáno proto, protože socky nemají na x360 gamepady nebo na xone gamepady a pak si na steamu a na forech stěžují že jim jejich logitech nefunguje *1*
-
*např. s Dark Souls na PC...
-
Asi si o tom ještě neslyšel, ale žánr hack and slash RPG (neplést s h&s typu God of War) vznikl na PC a kořeny má v západních stolních RPG. Typickým představitelem je Diablo.
Nier je spíš ačkní hra s RPG prvky / akční RPG, takže např. Dark Souls na PC...