Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • risa2000
    Dá se to hrát na PC s gamepadem? (Na Steamu píší "částečná podpora".)
  • flash789
    Pane Pravda. meles jednu kravinu na druhou a mas o tom asi tolik znalosti co trilete dite ktere ma vypravet o atomove fyzice. Pro cloveka co tyhle hry hraje tak pusobis neuveritelne hloupe. Takze pokud se nechces verejne ztrapnovat pred lidmi co o veci neco vi, tak radsi priste mlc.
  • to je ovšem problém tvůrců dané hry, že nedokáží ovládání hry dostatečně přizpůsobit, ne platformy nebo druhu ovládání a o tom to celé je, neni problém udělat hack and slash v pohodě hratelný na klavesnici a myši, když autoři chtěji, ale japonci na to obecně většinou s*rou, načež já zase recipročně s*ru na japonce *4*
  • jo, leští mi pravidelně v neděli u čaje boty...
  • Možná tak na very, very easy. Jo, zkus si zahrát MGR:R na nejtěžší na klávesnici trolle.
  • japanofilni packovaci fanatismus je obecne dobre zdokumentovany jev, ostatne jinak by se nic tak predpotopniho jako nintendo switch nemohlo ani zacit prodavat
  • Hack and Slash hraju na klávesnici celý život, to že si nějaká internetová nula myslí že to nejde jde mi vcelku u zadku *4*
  • ty se znáš s Brianem Fargem? Fíha, doneseš mi podepsanou krabici s Tormentem? *1*
  • píše člověk, co chce hrát hack and slash na K+M, takzvaně člověk co vytírá podlahu sám se sebou *15*
  • to nechápou ani autoři, protože to nikdy dávat smysl ani nemělo.
  • zajímavé, kdykoliv kouknu někam do diskuse, buď se tam ztrapňuješ, trollíš, nebo s tebou někdo vytírá podlahu, ale tak jestli tomu chceš říkat zašlapávání *1*
  • flash789
    Klidek bobe, to nejsou lidi, nemaj ani genitalie, nic ti nehrozi :)
    cca 2:20
    https://www.youtube.com/watch?v=O-uBrB5EM5o
  • že tvůj malý mozeček nestačí na pochopení komplexního příběhového rpg je tvůj problém, ne můj *4*
  • běž brečet do kouta trollíku vynervovaný *15* Takový jako ty zašlapávám denně jako šváby...
  • ty víš houby co jsem hrál nebo ne, tak kušuj a přestaň porušovat pravidla diskuse vulgárním urážením ostatních diskutujících ty trapný trolle
  • mimo samozřejmě. Všichni kritici světa jsou mimo, ale PC anonymní troll na Games.cz, který nehrál ani jednu z těch her je pán.

Průserr je tak akorát Torment.
  • flash789
    Nier ma ve skutecnosti 90%, protoze ta jedna recenze co to pokazila je od cloveka kterymu bylo dokazano ze to udelal schvalne pac chtel hrat zeldu a musel povinne recenzovat Nier:)
  • *15* *15* *15*

Přitom nehrál ani jednu hru, jelikož dole chce hrát Nier na K+M. Bože, to je de*il....
  • ta čísla taháš z metacritic? vtipné, ale dost mimo
  • co si tak vybavuju

Last Guardian - průšvih
    Final Fantasy - lehký nadprůměr
    Nioh - Průměr
    Zelda - Dobrý ale hnusný
    Horizon - Hezký ale nudný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit