Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to vypadá, že asi ne *4*
  • Jak to vypadá s vyhlášením? Přijde mi vcelku nevhodné vyhlásit soutěž a pak se zcela odmlčet. Na FB odpovídáte na dotaz čtenáře, kdy zveřejníte výherce, větou "v průběhu tohoto týdne". Ten ale již končil nedělí 1.5.
  • Hezké jak se lidi rozčilujou nad tím, že mají někde zadávat email a zároveň mají na facebooku celou dokumentaci o svém životě :D
  • josephd
    Dobře, díky za vysvětlení a informace.
  • Á-ha. Tak jo.
  • MikeR
    No ale ne v kombinaci s grafickejma kartama. Taveňák já nerad.
  • Paulcz
    Já jsem pro, více sýrového výkonu. Včera jsem spořádal 3 plátky Madelandu :)
  • Srandičky, srandičky, ale když ona chtěla mít každého půl roku či rok novou grafárnu a vyhazovala prachy oknem. Nemluvě o 8jádru za 30k s deskou a RAM za dalších 12k. Jsem jen chtěl poradit, no. Asi má kámoše v obchodě s PC hardware, o kterém nevím *15*
  • Asi o dvě minuty. Mohu si to dovolit, mám našetřeny dvě dekády, jako Dunbar...
  • MikeR
    Třeba o slot vedle.
  • Tilwaen
    To je tak, když strkáš hardware tam, kam nepatří.
  • PanS
    Samozřejmě. Všem dospělým lidem se zdravým rozumem musí být touhle dobou jasné, že valnou část místních uživatelů tvoří sexuálně frustrovaná mládež.
  • Ano, viděl. A byla docela nasraná. Přestala se se mnou bavit. Bohužel si nedělám srandu.
  • Při představě, kolik času a energie se mnou marníš, mám zlomyslnou radost. Okrádám tě o obojí a přitom nemusím hnout prstem. *4*
  • ja tomu moc neholduju, ale cetl jsem tady clanek z odkazu jednoho priznivce amd, kterej udajne popisuje fail nv v novy generaci

a tam pritom jasne stalo, ze pokud bude syrovej vykon nv velkej, tak amd nespasi ani ten asynchronni computing, ten udajne umi o neco zvysit vykon, ale jaksi neni to samospasny

takze bude lepsi nechat spekulaci a pockat na nejaky realny vysledky
  • *15*
  • Michale, takhle mluvíš se svojí mámou? To není moc dobrá vizitka Dworkin family, ale máš pravdu, ve výkopu s cikánama se takové vychování hodí. Jen pak tady nenadávej ostatním chlapcům a nevydávej se za právníka, víš, že už jsi za to dostal podmínku!
  • At bude Pascal jakykoli, stejne bude zase lepsi nez konkurence...stejne jako loni vsichni doufali v zazrak alias FuryX a nic z toho.
  • PS4??? to muze zustat u 7 let staryho PC *2* *1*
  • Budou výsledky zveřejněny? Docela by mne to zajímalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit