Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Jako přes rozdvojku? Ty toho o PC víš tolik och *14*
  • Ano, v baleni jsou dve karty a davaji se do jednoho pcie slotu, jak rikam... kdybys tomu rozumel, vedel bys to ty bfu. *3*
  • Vždycky je to zábava číst. A jak píšeš, zadarmo i žloutenku.
  • ja mozem reagovat, lebo ja som si ten monitor kupil
    takze:
    bolo by fasa, keby freesync bol do 144hz, ale
    1. ani furyX, a viem ze ani Vega o rok neda v ziadnej novej hre v rozliseni 2560x1440 90-100fps a viac, tj vies to vyuzit maximalne pri couter strike a pod
    2. ja ten monitor mam, vyuzivam freesync. ale ty len rok pises o gsync, to je medzi nami rozdiel
    mas 960 a cakas na spasenie(Pascal). btw, chyba v nieje vo freesync ako takom, ze je je len do 90hz, napriklad eizo foris ma freesync do 144hz :)
    3.cim dalej, tym viac vyzera pascal ako fail(ano, ma vyjst o 2mesiace ale len mobilne cipy, nema mat podporu AS, tj nema 100% podporu DX12 a Vulkan),

a takisto: posledny rok nvidia ma problemy s drivermi, priliz sa snazi optimalizovat maxwelly a deoptimalizovat starsie rady kariet. tj stava sa z tej firmy nedoveryhodny partner pre zakaznika - ale kto chce kam, pomozme mu tam :)
  • blixa
    Výherce byl oznámen v Levelu 260, na facebooku Games.cz a i tady v bleskovkach. Co se tyce tch naramku, tam je to letos trochu proklete - jak jsi sam psal, flashky i naramky loni jsme odesilali vzdy uz v lednu, letos se ale zkomplikovalo snad vsechno, co slo - zadani vyroby, vyroba a ted i odesilani. :( Aktualne je stav takovy, ze jsou vyrobene a odesilat by se mely konecne snad pristi tyden. Omlouvam se, vim ze jsem to uz v podcastu jednou rikal, ale tentokrat uz by to snad opravdu melo odejit.
  • Draken69CZ
    Takže v balení jsou dvě?!? *8* Přejmenuj se na PC KID trotle *15*
  • funkcne drivery? aspon nekecaj, pred necelym mesiacom museli byt tie funkcne whql drivery stahovat z obehu, take boli skvele
  • Tady ne, ale v LEVELu to vyhlášení bylo. Moment.... Jo, v čísle 260 hned na začátku.
  • Hehe, tobě jsem musel hezky šlápnout do úsměvu, že tak nasazuješ. *4* Ale jsem rád, že sis to užil a doteď na to vzpomínáš.
  • přesně tak pro vydělávajícího smrtelníha platícího složenky, pojištění, benzín a miliony jinech životních nákladů je to krásná až snová záležitost. Pro mě je to konkrétně až nedosažitelná záležitost, teda dosažitelná vpohodě, ale přednost má asi 1000 důležitějších věcí. Na diskuzi mi taky lidi přijdou uplně mimo real.
  • Asi si to kuci v redakci rozebrali no
  • Treba tim, ze nvidia velmi silne sponzoruje optimalizaci na svoje karty, takze se hry testuji hodne na nvidii a uz min na amd, ovladace na to maji vliv az _po_ vydani?
  • Jsem rad, ze jsi svoje tvrzeni podlozil argumenty... *15*
  • Tak dvoucipovky nejsou "jedna karta", kdybys tomu rozumel neplacnul bys takovou kravinu.
  • josephd
    To mě by celkem zajímalo, jak je to s tou Vánoční akcí 2015. Tehdá jsem si řekl, že podpořím LEVEL/Games.cz, a tak jsem si mojeid účet založil. USB klíčenka od mojeid dorazila hned v lednu, zatímco náramek LEVEL stále postrádám! A to k tomu byla soutěž o Playstation 4, Xbox One nebo grafickou kartu NVIDIA GEFORCE GTX970, ale do dnešního dne tu nebyli vyhlášeni vítězové *16*
  • Nikdy se zenskou nemluv o jjeim zadku, to mas to samy jako kdyby se ti pretrhnul retez na zacatku tour de france v roli favorita:)
  • no ja to myslel trosku jinak, nez ze by se dve potkaly a sly do sebe

ale ty jejich modni policie a podobny hovadiny, to by chlap nevymyslel

jinak se spis ty jejich gangy pomlouvaj za zady
  • Klid, oni by ti v realu ještě podrzeli dveře, to jen tady sou to idiotii:)
  • Co vim tak tohle byl nekvalitnejsi vodnik co znam..
    http://www.pohadkar.cz/public/media/Pohadkovi_herci/Josef_Dvoak/130.jpg
  • Jack1947
    980,. kč ročně jen Level není nic co by si nemohl dovolit kdokoli. Takže ne, je to tak trochu sběr informací...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit