Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    cokoli?!? pobavil *15* 295x2 vyšla v první polovině 2014 a do teď je to nejvýkonnější karta *3*
  • zensky se o tom nehadaji proto ze to je jedna z jejich zbrani když jde do tuhyho:) mas ho malyho a nestoji ti, je k nicemu ..a je vymalovano:)
  • Tak na Nvidiich bezi o dost lip, takze bych typoval spis ty ovladace nez bethesdu. navíc to není jedina hra, ani nevim kolikrat jsme nekde slysel nebo cetl ze vysla nova hra a na AMD kartách mají potize..100x? mozna i víckrát..
  • V zivote jsem neslysel zenskou hadat se kvuli zadku nebo nemodnimu obleceni a to jsem s nekolika par let zil...
  • no ty se hadaj kvuli velkymu zadku nebo nemodnimu obleceni, nejsou o nic lepsi, jen se realizujou v jinych oblastech
  • Paulcz
    Bethesdou? :) Ale neříkám, že jsou ovladače od AMD dokonalý.
  • Az se u AMD naucej optimalizovat ovladace tak všechny ty funkce co jmenuješ k necemu budou, do te doby je jasna volba nvidia. (do dneska fallout 4 nebezi na AMD kartách dobře, cim to asi bude)
  • tak pc hardware je prodlouzenej úd kazdyho pocitacovyho nadsence, jakmile mu někdo rekne ze je malo vykonej tak se muze podělatt. Holt když se chlapovi rekne ze ho ma malyho a nevykonyho tak je zle. My muzi jsme takova jednoducha zviratka, sice dokážeme ledacos ale když jde o vykon a rozmery tak jsme banda opicaku (viz diskuze). Hmm..videli jste nekdy zenskou hadat se kvůli PC hardwaru ?:)
  • alebo ak dáte osobný email s ktorým ste registrovaný aj na facebooku a iných soc. sieťach. no každopádne neviem ako by výšku prijmu niekto zneužil a ide čisto o to aby posúdili primeranosť ceny napríklad prístupu bez reklám alebo predplatného levelu pre rôzne prijmové skupiny.
  • Vypadá to že si lidi stěžujou na AMD, no AMD je oproti Nvidia mnohem lepší, proč? Například každá technologie od Nvidia až na Shadowplay a tu věc s vlasama je i u AMD, akorát Open Source. Poté Freesync je také, ano uhodli jste to lepší než GSync. Takže to vypadá že lidi co si stěžujou o tom moc nevěděj a to nás vede k pravidlu dne, nemluv o věcech kterým nerozumíš :)
  • 970 je mrzacek? Skoda ze kdyz vysla tak byla vykonnejsi nez cokoliv od AMD, a za 9000 dokonce i levnejsi. *3*
  • Moje řeč... každej tu akorát držkuje, jak to všechno stojí za houby... na druhou stranu je to občas zábava číst :D
  • Draken69CZ
    "Kvalitní vodník na gpu stojí okolo 2500" *15* ty mě chceš zabít *15* ale dej si na toho mrzáčka co chceš jen mě překvapuje že si koupíš "tohle" a pak chceš spláchnout 2,5k jen tak do záchoda fakt má logiku, chtěl bych vidět zbytek PC to bude lahoda. Rada: příště si připlať za nereferenční řešení od nějakého kvalitního "výrobce" grafických karet nebo nová revize PS4 je taky pěkně tichá, nebudeš pak nucený k tomuhle šaškování *15*
  • boha..ča ,ale tu frflete ..nie aby ste boli radi že vám niekto chce dat niečo zadarmo *7* ,a najviac tu kydajú deti ktorým bohatý otecko kúpi všetko len aby mu dali pokoj a neotravovali... *10* tie tu vyskakujú najviac aký je to "shit" a odpad...a pritom si nevedia nič vážit lebo si na nič nemuseli zarobiť..:/..pekná karta a každý kto má rozum sa poteší ked ju vyhrá hlavne v dnešnej dobe..! tak gratulujem výhercovi -nech slúži. *3*
  • Si asi upad ne? Kvalitní vodník na gpu stojí okolo 2500 a spíš míň, to o kterém uvažuju stojí 2300, což je pořád o víc jak polovinu levnější než 960 a o sli toho asi taky moc nevíš, protože ve většině BM 970 solo 960 ve sli poráží, můžeš mi sdělit, jak bych si podle tebe asi pomohl, když 960 je v zátěži taky hlučná jak prase(i když to tady nikdo z majitelů nepřizná) nebo jsi jenom něvěděl co napsat, ale něco si za každou cenu musel napsat? Oni totiž se totiž ceny vodního chlazení od 90 let, kdy ses o to dle fundovanosti tvého příspěvku naposledy zajímal hodně změnili, víme? *7*
  • Draken69CZ
    Aha a já myslel že 970 je nVidia karta, njn ty jsi tu "king" *15*
  • Nemusi, amd stutteruje i s jednou kartou. *3*
  • Draken69CZ
    LOL vodníka *15* to si rovnou kup dvě 960 do sli *15*
  • Průměrně cca 10 000,- to je takový problém použít heureku nebo zbozi cz, případně odkaz na czc, který je přímo v anketě? *7*
  • A google používat asi taky neumíš, co? Je fakt tak těžký napsat název té karty do prohlížeče a podívat se na cenu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit