Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nvidia má nyní opravdu karty v lepším poměru watt/výkon. Což znamená to, že karta při stejném výkonu jako konkurence vyzařuje více tepla. :) A grafiky i procesory se opravdu podkatkovávají a u grafik to není žádná výjimka, ale u vyšších řad dokonce pravidlem.
    A to tu není řeč o procesorech, kdy velké FX na 125W je rádo, že se ve hrách vyrovná občas i5 na 65W.
  • ringmancz
    mám týden doma R9 390 a chladí se úplně v pohodě, max 75 stupňů. zdroj v pohodě stačí kvalitní 600W (možná i 500, ale to je na hraně). ale je to Sapphire. tuhle kartu od ASUSu fakt ne, buď Sapphire nebo MSI
  • DekkerDave
    Urban legend nebo ne, mě už spouští paranoia, když grafika přeleze 70°C, což se u mý obstarožní GTX760 děje v prakticky každý hře vydaný v 2013+ (někdy i u starších). A protože u Radeonů jsou teploty běžný 80°C+, tak bych asi za chvíli skončil na prášcích *15*
  • Jack1947
    Přesně, mám AMD procák a ten topí dost noo... AMD věci nestojí za řeč možná mají výkon ale nestačí se uchladit. NVIDA v tomhle RULEZ!
  • tyhle pohadky o topeni a spotrebe jsou urban legend
  • DekkerDave
    Tak výkon se Radeonům upřít nedá. Jenže v testech se občas nezapomenou zmínit, že ten velkej výkon Radeonů je během prvních pár minut. Jakmile se začně potit, tak se downthrottluje aby nedošlo k sebekremaci a následnej průměrnej výkon padá za nVidií (a to se nezmiňuju o tom, že v zátěži R9 390 si klidně veme o 140W než GTX970). Teď jen počkat, jak moc tenhle rozdíl dorovná DX12 a s ním spojenej skandál o nVidii a slibovaných funkcích.

Pokud to uchladíš (asi custom vodou) a uživíš (domácí centrála), tak v Radeonech nevidím problém *3*
  • čiste technicky to neni osobni udaj (protože vim že jsi pravnik). ale mas pravdu, redakce už ztraci i posledni moralni zabrany
  • Mart9
    Dal jsem tam email z tiscali, který používám jen a pouze pro přihlášení na games a stejně tam mam za 3 roky 278 nepřečtených spamů. Horší to být nemůže, ať ten email klidně prodají *5*
  • Kinet1c
    Te olyan magyar vagy, mint en indian. Takto by to malo byt presne :D,

Co si napisal je: Ty taky madar indian, ako ja.
  • Je určitě nezajímá kolik bereš ty osobně. Sice pokud jsi přihlášen na googlu či na fb, je možné že nějaký web si tě zachytí. Ale na Games tyhle praktiky určitě nebudou. Každopádně pro průzkum je příjem velmi užitečná hodnota, i co si plánuješ koupit. Mohou tím nabídnout zajimavá data pro inzerenty (více pěnez a více peněz může přinést více obsahu), mohou si zjistit na jaká témata se mají zaměřit, třeba pokud právě přidají sekci hardware. Se souvislostí kupováním Levelu uvidí třeba, zda je příjem pro nákup rozhodující...
    Tak vyplňuj upřímně, tobě to neuškodí v ničem a jim to jenom akorát přidá.
  • A mzda, vzdělání, majetkové poměry a nákupní preference, a to minimálně ve svém souhrnu, v některých případech i samostatně. Nicméně v tom není pointa.

Pointa je v tom, že podobné databáze se prodávají za těžké peníze, a protože předpokládám, že se s ní bude dále vesele kšeftovat, chci z toho kšeftu taky něco mít. Mávat mi nedosažitelnou mrkvičkou před nosem mi nestačí, není mi deset. Taky byste měli něco chtít, vždyť za to vůbec nic nedostanete (nebo si fakt myslíte, že zrovna Vám to na konci padne?).
  • Kinet1c
    chapem ta to musi byt strasne nieco, su to len info, ktore ani nemusia zodopovedat pravde, ale ty radsej ani nevyplnis, nie ze nahodou vyhras, ked nic ine tak predplatne, lebo je tam otazka typu, kolko zarabas a hlavne mas moznost kliknut na neodpovedat, tzn nemusis nic udavat, ale aspon o jedneho menej, tym lepsie pre nas ostatnych
  • Tohle může napsat jen člověk, co nikdy neokusil sílu karet AMD. Dříve jsem byl také zarytí fanda nVidie (měl jsem 8800GTS, několik GTX750Ti a GTX960 a teď mám GTX980), ale potom, co jsem si vyzkoušel karty R9 290, 390 a 290X už raději držím hubu.
  • Veskoslav
    Ano protože R9 390 je levná záležitost. Jacku, použij aspoň někdy mozek. Možná si tě pak nebudou plést s laboratorní krysou. I když u ní se obávám, že by tě porazila i v Člověče, nezlob se.
  • Jack1947
    Jediný problém je že to je ATI nebo no problém spíše mínus... Geforce chápu jwe asi zas celkem drahé to dát jen tak do soutěže.
  • Veskoslav
    Maxíčku, spinkat, ať zítra můžeš vstávat na pohádky brzo, víš že jsi protivný, když nemáš svých 15 hodin spánku jako správné batole.
  • Zrzzek
    Můj případ! Taky jsem nevěděl, co s tím.. *1* *1*
  • Jak tam byla otazka co udelat pro zlepšení games, zapomel jsem napsat abyste neco udelali s Veskoslavem (systematicke mazani a bany). Tak si to doplnte.
  • Tak to ses špatně koukal.
  • Zrzzek
    Osobní údaje - mail a věk, který je ještě v rozsahu devíti let?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit