Přejít na výpis diskuzí
Vyplňte anketu Games.cz a Levelu a vyhrajte novou grafickou kartu!
25.3.2016 | Redakce Games.cz
165 příspěvků
-
ja tam nevidel ani jeden osobní udaj
-
Za to předplatný LEVELu Vám svoje osobní údaje prodám. Za efemerní (čti neexistující) možnost ho vyhrát v soutěži ode mě nedostanete nic.
-
Já chtěl nechat příjem nevyplněný, jakožto student. Napsalo mi to, že nemůžu, tak jsem to musel doplnit celé.
-
Hlavně tam každý napíše, co ho napadne. A i kdyby to byl pravdivý údaj, tak za pár měsíců už může být všechno jinak. Takže je naprosto jasné, že se jedná pouze o data do statistiky, a ne o individuální sběr dat. Jeslti se pletu, tak bych prosil o poučení nás mladých, ještě než stihneme vyrůst a způsobit si nějakou škodu.
-
Skoda, ze to neni karta od NV Ta by se mi uz pomalu hodila, jako upgrade do Pc.
-
Když budu pracovat pro games/level, dostanu byt a automobil ? *1*
-
Oh... představa, že mi redakce vozí ještě teplý výtisk domů, s ohnutým hřbetem předává do pazourů a nastavuje druhou ruku pro drobáček mě nutí změnit výpověď v dotazníku.
-
Tak nad tou anketou se asi nikdo moc nezamýšlel. Je to na úrovni studentů vysokých škol, kteří potřebují anketu ke své práci, tak narychlo něco vypotí a rozešlou jako spam... a v odpovědích chybí možnosti nebo jsou směřované k nějakému výsledku.
-
Oni neví tvé jméno, nechtějí po tobě ani číslo účtu, ani rodné číslo, jenom zvolit možnost, kolik orientačně vyděláváš. Nemám ani FB, nerad zadávám své údaje, ale tohle je nic.
-
Dobrá anketa akorát by to chtělo lepší kartu třeba fury a nebo něco jako gtx 970 a výš :)
-
Jaké z následujících věcí vlastníte, nebo plánujete koupit v následujícím roce?
Rodinný dům / byt
Osobní automobil
Hledáte nové prostory pro redakci a něco na rozvážení Levelu? -
Az vyrostes tak pochopis
-
Navíc kdo by bral vážně hodnoty o příjmu vyplněné na herním webu :-)
-
To je vtipné. Jak by ti to mohlo uškodit?
-
Jaksi jsou ještě dvě možnosti. Nevyplňovat nepovinnou část dotazníku a zúčastnit se soutěže anebo klidně vyplnit všechno a na soutěž kašlat. Což je třeba můj případ, osobní údaje nedostanou i kdybych tu cenu měl jistou, ale tak když chtěj vědět, jestli mám televizi... *4*
-
Tak si klikám... a pak dotazníček jak od těch obvolávačů. Tak to teda nakádovat a rozmazat, vážení! Chápu demografickej průzkum, ale opravdu nemám zájem někomu sdělovat, kolik beru nebo co si chystám koupit. Zas za takový informace mi šance na tu R9 390 nestojí.
-
Hm, celkem pochopitelně jste nezohlednili případ předplatitele kterému poslední 3 výtisky ještě leží nerozbalené na hromadě.
-
Te egy ilyen magyar indián, mint én. *1* *1* *1*
Ty si taký maďar ako ja Indián . *1* *1* *1*