Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo, Alžběta je kus, určitě hezčí než třeba Grygar a navíc určitě ani neni taková feministka jako Lukáš ;-)
  • Tilwaen
    Já s tím už pár čísel problém nemám. Prvních pár ale byla jiná liga.
  • bude ten clanok o Kingdom Come aj na webe? Lebo nic ine ma nezaujalo
  • Tak ja kupuju casopis i kuli "casopisu" Ale plna hra je taky dulezita cast ! A v tom ted level selhal. :/
    Skoda, noo. :( ( tedy alespon pro me)
  • ano ve score maji krasnou alzbetku ale v levelu jsou všichni ošklivi *11*
  • jnsCZ
    Ještě nám prosím napiš něco o Bětce Trojanové :)
  • že botanicula ty vole tak to je trapas xD score dava pecky jako gears of war a oni že BOTANICULA to je co *15* to neni nahodou freeware? *15*
  • celoush
    Marketing zvládá Wargaming líp no....
  • Vdaka za tradicne dobry level. Kupujem ho aj nadalej, ale nepozdava sa mi priestor pre WoWp... *3*
  • Vdaka za tradicne dobry level. Kupujem ho aj nadalej, ale nepozdava sa mi priestor pre WoWp...
  • Paulcz
    až bude na čtečky tak si ji koupím rád :)
  • naopak jsou schopni vest web A JESTE k tomu delat casopis na velice solidni urovni...ze neco nekdy nestihaji da asi rozum ne, kdyz toho delaji dvakrat tolik *7*
  • No na HB to bylo, celá Amanita kolekce. Kdyby tam nebyly hry, které stejně už každý má, mohl by ten časopis být třeba levnější
  • To je super že vyšel další level ale na fb jsem vyhrál soutěž psali že mi pošlou hru na PS3 v pondělí jsou to 3 týdny a stale nic nedošlo
  • Předchozí dvě čísla už se mi srovnaly (po každym přečtení jsem na ně hodil nálož knih) :D ale to nový je vážně děs, mohly by s tím něco udělat.
  • Vždycky to může být horší např. EG a jejich pluskovaní vlastních příspěvků, aby nebyli v mínusu a mínuskovaní negativních na redakci..
  • spoock
    tak vona to není minihra? "Narovnej si obálku!"
  • septicflesh
    Kupuješ časopis kvůli plné hře? Já teda kvůli super tématům. A hlavně pokud si svážu tenhle ročník, může mi posloužit i jako skvělý vzorník papíru *1*
  • Myslím ,že to s tím věčným rýpáním na redakci už přeháníte.
  • Navíc od nynější redakce, která ani není schopná vést web.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit