-
Neviem co chces pocut,ten chapter je asi trochu ukecanejsi,ale ked ako hovoris hras "hodinku" denne tak ak si si vybral,ze budes robit Q kde sa viac menej keca tak nemas problem 2 hodiny kecat,inak sa tam celkom dost bojuje proti harpiam,v bani proti tym necrofagom,v tej dwarskej krypte proti prizrakom+este pred nou co je cesta,dalsie harpie v tej ich jaskyni + zaverecne Q (Teda ak si si vybral Iorwetha,ak nie,tak ti presne nepoviem kde sa bojuje)
-
Dle starších zkušeností sem se myslím nespletl.
-
jsou to fašisti!!!
-
Hry si berou poměr stran podle sebe, každá jinak. Crysis mi psal monitor 16:9 a Dragon age II píše 16:10. Zkoušeno na monitorech 1440x990 a notebooku s 1366x768. Je možný že i podle grafických karet se to může měnit nebo podle ovladačů.
-
Myslím, že jsi si spletl Games.cz s Eurogamerem.
-
Směšné, příspěvky týkající se warez piráctví se zde klidně povalujou, ale jen se stačí lehce dotknout kritiky games.cz/redakce, tak je příspěvek nekompromisně smazán a uživatel často končí s banem. Jo takto to dnes chodí
-
mam otazocku.Som totiz v druhom chapteri hravam len hodinku denne nemam zas tolko casu a postupom casu sa z toho stava akosi ukecana adventura.1 chapter bol famozny.Ale mam dojem ze druhy chapter je len o questoch chod tam a nieco povedz vrat sa naspat a zas nieco povedz.Naco skilujem serm ked sa akosi s hry vytraca?Chcelo by to nejaky skil na skratenie ukecanosti podaktorych az pretiahnutych rozhovorov.Seriozne uz druhy den za sebou som sa skoro s nikym nepobil len blablablablabla.Poteste ma a povedzte mi ze tie skili v serme najdu aj vyuzitie.
-
Tak to sorry ;) Já jsem na začátku 2. akpitoly takže jsem na moc armorů nenarazli.
-
Pro: "kubik". Ještě mě napadlo jak píšeš že tam máš všude ty černé pruhy podle toho obrázku jak jsi sem dal není to spíš tím, že pokud máš grafiku Nvida že máš v ovládacím panelu Nvidia v položce "přizpůsobení velikosti a pozice plochy" nastaveno "nepoužít převzorkování"? Pokud ano tak tam nastav "použít převzorkování Nvidia se zachováním poměru stran" a mělo by se to zlepšit...
-
Jo takhle, hmm jo to mas pravdu to me v tu chvili nenapadlo. Tak to netusim :) Ja pojedu dal.
-
To jo, ale spíš jsem to myslel z toho hlediska, jestli se v té hře něco změní, když budu hrát od začátku, něco podstatného? Může se stát, že výchozí pozice některých věcí nebo nepřátel mohou být v nové verzi jinak, jenže můj save vznikl za 1.1, takže to tam nebude, a tak podobně.
-
pro ty co jim to nejde patchnout stahnete si patch pro zahraniční verzi :D ta prý funguje i na SKIDROW verzi ;)
-
no jede to stejne ale když hraju nemužu hru ukončit hru návratem do menu
-
Geralt nehoní, Geralt si počká :D
-
Je tam vice armoru s kapucí, i ten z Kayrana napriklad :)
-
Já nemusel :)
-
Kapuci má jenom když nosí brnění Modrých pruhů.Takže mu je sundej a bude to ;) Já mu je ale sundám až najdu něco lepšího.Dá se docela dost vylepšit :)
-
Mam rozehrano, jsem v prvni kapitole, musim zacit po instalaci patche 1.2 od zacatku?
-
zkus toto http://flawlesswidescreen.org/
funguje to perfektně , zatím jenom pro patch 1.1 -
Bud mas nastavene blbe rozliseni, nebo kecas, protoze 16:10, 4:3 a 5:4 dela pruhy vsem.