-
Oni na tom pracuju, vedeli o tom uz pred vydanim. Slubili ze to spravia uz pred vydanim. Asi to nieje tak easy ked je renderer enginu v 16:9. Musia prekopat ikonky predmetov, inventar a tak dalej do ineho aspect ratia tak aby to vyzeralo normalne a nie roztiahnuto a pod. S tretim patchom sa uz urcite dockame
-
Myslim, ze to, ze jedina chyba hry Zaklinac 2 podla teba je neplilisna kompatibilita s notebookmi, aj ked podla obrazku ktory si poskytol je hra stale prudko hratelna, je pre tvorcov celkom pochvala *1* Prepac ze s tebou nesucitim ale tvoje staznosti mi pridu naozaj elkom komicke... Zahraj si na poriadnom stroji (s normalnym monitorom), pockaj si na konzolovy port, alebo skutocne na "patch 1.8". Nesnazim as CD projekt ospravedlnovat, ale vady ktore nijako neovplivnuju gameplay, dojem z hry ci vizualnu stranku hry, ma skutocne nestvu. Uz aspon viem ze na svete je aspon jeden clovek ktoreho ano, dakujem za rozsirenie obzorov.
-
ja ich za to nevinim, ja ich vinim za to ze v tej hre nefunguju veci tak ako maju a robia si betatest na zakaznikoch. laskavo neprekrucaj moje slova
-
hej? takto http://imageshack.us/f/577/beznzvumm.jpg/ ? bud si nabuducej precitaj presne co pisem alebo ak to tak tie hry naozaj maju tak tych ludi co to kupili uprimne lutujem
-
Nemozes predsa tvorcov vinit za svoj nedostatocny hardware?
-
Tak to si potom asi skutocny profik lebo vsetci u ktorych som hru videl maju cierne pasy len zhora a zdola *5* a mne to vazne nevadi, nechapem preco tebe ano.
-
Nemaju to nahodou aj vsetky casti Assassin's Creed a takisto F.E.A.R. 2? Ako to ze s tym sa ludia zmierili?
-
prosim??? tvorcovia hry chcu aby som mal hru v malom okienku v strede obrazovky a zo vsetkych stran len cierne pasy? wow to teda pocujem prvykrat, asi daky vychodoeuropsky herny pristup
-
odpoviem ti strucne a pravdivo - neni, vela ludi na to caka, nie je normalne aby ked dam ine rozlisenie ako s pomerom stran 16:9 hra bola zo vsetkych stran oramovana ciernym pruhmi.. a kedze najnizsie rozlisenei je 1280:720 a kedze hram na notebooku by som to rad stiahol este nizsie kvoli viac FPS... no v hrat to v pidi okne tiez nechcem takze mi neostava len cakat, este najprv pomenia geraltovi spodne pradlo a mozno v patchi cislo 1.8 sa konecne dockam
-
A vela ludom to vobec nevadi, nechapem perco vam to tak strasne degraduje herny zazitok ked mate v monitore presne to, ako chcu tvorcovia aby ste videli...
-
Aby tě Geralt honil s mečem po lese blbe :P
-
odpoviem ti strucne a pravdivo - neni, vela ludi na to caka
-
No nevim ale není to třeba tvou grafickou kartou/ovladačema na ní?
-
Možná nejsou tak rozšířený.
-
Chápu mě despíš o to, že problémy u zaklínače 1 v 16:10 nejsou dodneška vyřešený tak aby to tady nedopadlo stejně .
-
sice je fajn, že sis koupil origo, ale dělat z každýho, kterýmu něco nejde apriori piráta je hloupý. Nedělej ze sebe vola a když mu nechceš poradit, tak jdi psát kecy do zpovědnice.
-
Treba je to dnešní IN :D
-
they see me trollin they hatin *1*
-
klobuk dolu? ja sa im mozem vykaslat na dake stupidne nove ucesy ci oblecenia, to ze stale nefixli cierne pruhy ramujuce obrazovku je teda vrchol, to malo byt jedna z prvych veci nie priblbe ucesy
-
Je to bieda s tym trollovanim na games.cz,musis si vymysliet nieco lepsie ako,ze nazves hracov witchera debilmi a hodis sem konkurecnu hru(na ktoru kazdy picuje),ze je super to potom hned poznat,ze je to troll,musis viac trenovat :P