Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ne ne, mastrik nejsem *4* Já pirátství neobhajuju, ale ani ho nekritizuju. Je to na každým z nás jak se rozhodneme a neměli bychom kritizovat ostatní za to, co sami děláme (byť někteří si to ne a ne přiznat)...
  • fallout
    :-DD
  • Cetl jsem vsechny knizky, zakl 1 byla vyborna hra ale tohle?prekonalo moje ocekavani...klidne bych to videl na novou knihu:) a i dalsi pokracovani hry:)
  • fallout
    Kdyby si neměl takový nick, tak si myslím, že si to zase ty ,,mastriku,, *1* ...ale teď fakt vážně "A vy co mi dáváte mínusy" mě pobavilo... *1*
  • Cajk
    Zkus kontaktovat technickou podporu skidrow.. Lul.
  • fallout
    Přesně... :-DDD
  • A vy co mi dáváte mínusy, sami jste nikdy nic neukradli, že? *3*
  • A nebo super duper mega depeprsivní smajlík poukazujíc na to jak je těžké být dementem
  • Tak ho nekritizujte, má možnost si zahrát hru zadarmo, tak toho využil *3* Je to jen o volbě...
  • Paul_cz
    Bulletstorm, Mirror's Edge..

ale oni na tom pracují, akorát je to o dost složitější to správně vyladit pro všechna rozlišení za všech situací, takže to prý bude nejdříve tak koncem června. Ještě že mám 24"...
  • Všichni ti tu originálku věří... :)
  • smejki
    tady vážně chybí totálně vytlemený smíchy brečící a do stolu bušící smajlík!
  • smejki
    trolled by troll hunter. dios mio! *8*
  • Lidi ja mam originalku a po stahnutí patche nejde nainstalovat pise to ze mam chybnou hru nevite co s tím ?
  • Whisp
    To je tým, že už máš zvládnuté ovládanie. Tiež na druhý krát som prešiel prolog bez jedinej smrti, pri prvom hraní som zomieral v jednom kuse.
  • Hele o to nejde, ale prostě podpora 16:10 minotoru je přece nutnost. Kromě Assasin creed série neznám hru která to nemá.
  • fallout
    No já si to hodím taky na vysokou...
  • To bude určitě tím :) hraju taky znova, už mám pár úkolů ve flotsamu za sebou a hraju na vysokou obtížnost a taky už to dávám v klidu... ale prolog sem prošel ještě před patchem, tak by mě zajímalo, jak to bude vypadat. Asi musím dát začátek znova :)
  • Ani pirátit pořádně neumíš, když už nic! *1*
  • To ma byt provokace?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit