Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No já čumím..tady se teda krade..:D..já aspoň rejpu,ale nejradu.. *3*
  • "Tedy, pánové z CD Projektu, klobouk dolů!"

Ne ze by som mal nieco proti hre, ale chvalit niekoho zato ze miesto toho aby vydal hru o mesiac neskor a poriadne, tak ju radsej vyda zbytocne skorej (lebo naky kravatak rozhodol) a potom bude vydavat patche ktore ani zdaleka nebudu len male opravy.

Je pekne ze sa staraju a opravia co mozu ale proste uz to malo byt od prveho dna. Ja osobne si hru este nekupim, pockam na dalsie patche nech to bude "finalny produkt" a ne naka beta.
  • diki moc *3* *4*
  • Mahcake
    Znalec. *1*
  • Možná to bude tím že jiný obchod, jiný bonus?
  • fallout
    nevím co tím myslíš problémy... ale zdá se mi to nějaké hlasitější...?
  • Ahoj, stáhl jsem si patch 1.2 který má obsahovat všechny bonusové DLC ale při tom mi v inventáři přibilo pouze jedno magické brnění a taky se objevil ten tajemný obchodník a možná jdou i ty zakončovací animace ale nikde nemam tu šermířskou sadu a podobné věci. Kde to můžu najít? Díky moc.
  • Ja mu to třeba věřim, protože mám bohužel stejnej problém, už s patchem 1.1...
  • Komentáře u tohohle článku jsou vážně maso *1* *1* *1* *1*
    Dementní pirát, teď nějaké děcko co s nickem poctiví občan...
  • fixcz
    SecuROM byl ze hry odstraněn v minulém patchi, takže nějaké revokování nebo aktivace tě už nemusí znepokojovat.
  • neviete mi poradit ? musel som preinstalovat witchera, ale zabudol som revoke-nut licencne cislo...dake dobre rady ? :D
  • je to pirát!!!! volám policii *10*
  • Jo pravda ještě bulletstorm, ale to byla naštěstí blbost. Mirors edge jsem projel a ten byl v pořádku pokud si pamatuju.
  • kdyz napises abi bil tak kdo je pak blbej:D
  • fallout
    ,,us abi bil,, tak to se nedivím, že ses ,,poblil,, *1*
  • V manualu mas kontakt na technickou podporu, vole.
  • lol zaklinac takova blbost omg *6* *12* *11* us abi bil novej COD *5*
  • Whisp
    To sú monitory s 16:10 už akože zastaralé ? Alebo aký je dôvod nepodpori nových hier ?
  • fallout
    A co je za obrázek na zadní straně ,,Průvodce Hrou,, který je obsahem balení??
  • fallout
    jo však nikdo ti nic neříká... už to neřeš... *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit