-
No já čumím..tady se teda krade..:D..já aspoň rejpu,ale nejradu.. *3*
-
"Tedy, pánové z CD Projektu, klobouk dolů!"
Ne ze by som mal nieco proti hre, ale chvalit niekoho zato ze miesto toho aby vydal hru o mesiac neskor a poriadne, tak ju radsej vyda zbytocne skorej (lebo naky kravatak rozhodol) a potom bude vydavat patche ktore ani zdaleka nebudu len male opravy.
Je pekne ze sa staraju a opravia co mozu ale proste uz to malo byt od prveho dna. Ja osobne si hru este nekupim, pockam na dalsie patche nech to bude "finalny produkt" a ne naka beta. -
diki moc *3* *4*
-
Znalec. *1*
-
Možná to bude tím že jiný obchod, jiný bonus?
-
nevím co tím myslíš problémy... ale zdá se mi to nějaké hlasitější...?
-
Ahoj, stáhl jsem si patch 1.2 který má obsahovat všechny bonusové DLC ale při tom mi v inventáři přibilo pouze jedno magické brnění a taky se objevil ten tajemný obchodník a možná jdou i ty zakončovací animace ale nikde nemam tu šermířskou sadu a podobné věci. Kde to můžu najít? Díky moc.
-
Ja mu to třeba věřim, protože mám bohužel stejnej problém, už s patchem 1.1...
-
Komentáře u tohohle článku jsou vážně maso *1* *1* *1* *1*
Dementní pirát, teď nějaké děcko co s nickem poctiví občan... -
SecuROM byl ze hry odstraněn v minulém patchi, takže nějaké revokování nebo aktivace tě už nemusí znepokojovat.
-
neviete mi poradit ? musel som preinstalovat witchera, ale zabudol som revoke-nut licencne cislo...dake dobre rady ? :D
-
je to pirát!!!! volám policii *10*
-
Jo pravda ještě bulletstorm, ale to byla naštěstí blbost. Mirors edge jsem projel a ten byl v pořádku pokud si pamatuju.
-
kdyz napises abi bil tak kdo je pak blbej:D
-
,,us abi bil,, tak to se nedivím, že ses ,,poblil,, *1*
-
V manualu mas kontakt na technickou podporu, vole.
-
lol zaklinac takova blbost omg *6* *12* *11* us abi bil novej COD *5*
-
To sú monitory s 16:10 už akože zastaralé ? Alebo aký je dôvod nepodpori nových hier ?
-
A co je za obrázek na zadní straně ,,Průvodce Hrou,, který je obsahem balení??
-
jo však nikdo ti nic neříká... už to neřeš... *3* *4*