Přejít na výpis diskuzí
Vyšel pacifický datadisk Apex pro Arma 3
12.7.2016 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
Zdravim nenajde se tady mezi vama nekdo kdo by sel hrat apex Exile? Jelikoz arma je lepsi kdyz ji hraje vice lidi spolu tak s kamosem hledame jeste nejakeho spoluhrace co by se pridal. Kdyz tak piste na steam nick Tomibravo nebo tady diky
-
ja nejak zurivo grafiku neriesim pokial je hra dobra. Na druhu stranu je fakt ze co sa tyka kvality tak BI posr*la vydanie snad kazdej hry a museli to este minimalne pol roka lepit aby sa to dalo ako tak hrat. Aj ked sa postupne zlepsuju a Arma 3 zatial bola asi na tom najlepsie aj ked vobec nie idealne. Mam od BI kupene vsetky diely+ nejake tie DLC a aj par inych hier ale uz stacilo. Proste u mna stratili doveru a po tych rokoch su proste babraci. Mozno je to tym ze si zoberu velke susto alebo maju velke oci a nezvladnu to ale to je ich problem.
Este co sa tyka grafiky, nieje to az take podstatne ale vzhladom na dnesny standard to vyzera miestami fakt tragicky. Niektore modely vyzeraju smiesne, animacie su minimalne divne a pri tom ich nasvieteni to vyzera ako keby vsetky povrchy boli hard surface. -
nepochopil, nevadi (hint - sarkazmus)
-
Tys tomu dal. Takovou deb*litu napsat. *1* Je ti max 12
-
Zastaralej engine? Je to engine je z Operace Flashpoint, takže z 2001
-
Máš recht, A jsem velice rád že to hraje většina lidí ve věku 30+ kteří už jdou si na multiplayer jen tak zablbnout a vypnout mozek od běžných problémů pracovních dní. Komunita v této hře je naprosto úžasná a snad nikdy se mi nepoštěstilo to, že bych tam narazil na člověka bez rozumu. Prostě Bohemka se drží starých herních prken a za to jí mám rád a moc jí za to děkuju, protože nikde jinde nemám tak velký arsenál zbraní, které se chovají opravdu realisticky, nikde jinde nemám takový pocit ze simulace boje jako právě v Armě a jsem moc rád, že je znovu na světě kooperace single playeru jako tomu bylo i v předchozích dílech. To je prostě bomba.
-
A prečo vy bratia neurobite svoju vlástnů, sámostanů, bojovyů simuláciu, hej?
-
Arma vypadá všelijak, ale kresleně rozhodně ne. Jinak ten zbytek jsou evidentně tvé dojmy či odhady, které neodpovídají současnému stavu. Špatnej hate.
-
Doporučuji zajít k očaři, ostrov vypadá naprosto nádherně, jedna z nejhezčích map ve hrách co jsem viděl, pak si ještě rovnou skoč k psychologovi, psát do jedné diskuse 30 nenávistných příspěvků o tom samém zavání nějakou poruchou
-
nerd nenerd, aspoň nemá potřebu komentovat hru, kterou nechce hrát.
-
není nad padné argumenty trollů.
-
Staci si ureven AI nastavit. Jak maji byt chytri a jak presni. Kazdej dle libosti a pak to muze hrat jako CoD nebo byt mrtvej a ani nevedet proc
-
Trošku nastuduj jak se chová simulace a co je na to potřeba ano? Na simulaci si to jen hraje, kdyby to byl simulátor, stál by statisíce a potřeboval by sakra víc výpočetního výkonu . V armách mám přes 3000 hodin (počítam jen steam verze, ne krabicovky) nejsem hater, jen nemám rád když někdo plácá a prd ví. Peace.
-
Moment. CoD je rychlej? *15*
-
Tohle je jediný co mě trochu štve. mam osmijádro na 4,6 Ghz, a R9 380 a ani jedna komponenta neni plně využita. Když si vezmu jiné hry kde mi to třeba využívá GPU na 99% a CPU na 50% tak arma je pořád zhruuuuba pod 50% procenty, ale přitom mam fakt někdy okolo 20fps... několikrát sem se na to ptal BIS a vždy bez odpovědi... Ale tak sem na to zvyklej z předchozích ArmA her.. Dokud zásadně nepředělají engine, kterej je podle mě sice v určitých ohledech zastaralej, ale v jiných je zase opravdu dobrý...
-
Nemyslím si, já hraju armu pravidelně (začínal sem na OFP, arma, arma 2) a když sem před par lety zkoušel CoD mulťák a FEAR Combat, byl jsem většinou mezi prvními třemi... Na tu rychlost si člověk zvykne, a jelikož nemusí ani nijak extra přesně mířit jako v armě, nebyl to problém.
-
Posaď hráče Army ke Quakovi a dopadne to stejně, jak píšeš, přesto, že je to arkáda, kde se na realismus absolutně nehraje. Realismus automaticky neznamená vysoký skill strop nebo velmi mírnou křivku učení, spíš naopak, protože tam hraje větší roli prvek náhody.
-
No lens flaresy 1/10
-
praveže jsem kouknul i zpatky rok a je to docela stabilní
-
early acces už dávno byl a skončil...