Přejít na výpis diskuzí
Vyšel pacifický datadisk Apex pro Arma 3
12.7.2016 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
To je malickost oproti faktu, že hra jako taková je sra*ka
-
Ta hra pusobí naprosto otřesně, musel jsem trailer vypnout, kdyz jsem videl první prestřelku, tohle se vazne nekomu líbí?
-
To se zas odehrava na ostrove kde si cirou nahodou postavili drogovi baroni fabriku vedle americke zakladny?:-) kluci v bohemce logiku hold moc neresi.
-
za rusáka by nikdo nehrál...
-
Jo vypada to ze se kluci chteli zavdecit hracum, kteri to radi prebarvickovany. A nebo se nechali inspirovat reklamnimi letaky cestovek.
Je to zvlastni, Altis mi vypada krasne prirozene a ta dzungle Tanoe najednou facka. Nejsou neprirozeny jenom barvy, ale chybi tmava zakouti, cely je to takovy placaty bez hloubky. *7* -
Hostile takeover hraju taky.. super, že se na Tanou přenesly body nahrané v Řecku *4*
-
za ruské turisty v tancích by to šlo *1*
-
No ještě lepší je podle mě MP mod Battle Royale
-
barvy jsou děs
-
Safra, ale proč mám Armu po tomto updatu v angličtině když v menu mám zadanou češtinu :( To se mi nelíbí.
-
Řekla vyděšeně matka a otočila tvář od toho bizarního stvoření. "Jak se bude jmenovat" křikla sestra ze dveří neb se bála jen přiblížit k posteli ve které toto již na první pohled ubohé dítě leželo. "Evžen, ale říkat mu budeme Stephano" se slzami na krajíčku odpověděla stále rozrušená žena.
-
Proč je to tak ošlivy?
-
Tak tak, začal jsem ho celkem nedávno hrát, ačkovliv mám Armu 3 celkem dlouho. KoH je naprosto supr, ale na některých serverech se neuvěřitelně trhá, dáno jednak až 120ti hráči na jedné mapě, druhak špatným kodem hry, kdy i když vám hra běží na 15 fps (města, o která se bojuje), využívá hra zhruba 25% CPU (u mého i7-860) a 55 % GPU (GTX 960 4GB), to že hra stále běží jen ve 32 bitech ani nebudu zmiňovat. Nemalou zásluhu na tom má také server, kdy jeden běží pomalu 20-50 fps, druhý 15-30.
Tak jako tak výborný mod, u kterého zaplesá srdce každého militaristy *4* -
Ano, prave jsem kouknul steam charts. Je to docela prekvapujici
-
Kdepak, multiplayer se má čile k světu, spousta serverú i hráčú
-
Tim KOH myslis KOTH ?
-
Nic z toho nevim. Armu uz jsem nejakou chvili nehral. Trojku mam koupenou i se vsema DLC ale zatim jsem se k tomu nedostal.
-
Multiplayer v arme bude asi mrtvej, az na par sasku
-
která? CWC? Resistance? Nebo snad Dragon Rising či Red River?
-
co myslíš překážkou? Že pokud tě zahlédne či "uslyší" zabíhat za křoví, tak ji nedělá problém to křoví propálit podle odhadu, kde asi seš? Ano, tenhle "bug" tam furt je. Na youtube je hodně videí o tom, jak AI v Arma "vidí" a odhaduje pohyb hráče. Bohužel AI se v Arma zdá někdy až neuvěřitelně dokonalé nebo naprosto neschopná, ale často to souvisí i s tím, jak to člověk hraje. Ale to snad víš ne? ;)