Přejít na výpis diskuzí
Vyšel pacifický datadisk Apex pro Arma 3
12.7.2016 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
V urcitych vecech Bohemka svuj stin asi neprekroci. Uz to vypada temer jako trademark. *1*
Na druhou stranu nabizeji v zanru nejvic. To nezbyva nez se nad urcite veci povznest. *3* -
Sqiad vypada hezky ale trochu me mrzi prostredi bez destrukce a nemoznost cokoliv prostrelit...
-
Ne do simulovani to nema hodne daleko.
-
Ai fakt porad strili pres prekazky? Ja doufal ze tahle feature uz tam neni,,,
-
Do simulování to má hodně daleko, ale je fakt, že zrovna Bohemka je k tomu asi nejblíž. Ještě bych zmínil Squad. Ten vypadá taky výborně.
-
Nuuuda. Asi jako každá ARMA. Zlatá operace flashpoint
-
Vždyť je to Keyz, co by si tak po tom chujovi taky jinýho čekal.
-
ono, za turistov sa hra blbo...
-
tvoje máma je zabugovaná!
-
Je to taaaaam jede seeeee!!! Nové zbraně v KOH Tanoa WELCOME johoooo top hra lidi.
-
Stále to je zabugované, npc střílí přes překážky a vidí skrze křoví a do toho prkenné animace?
Jako od doby arma 1? -
A navíc koupí podpoříte české vývojáře. Bohemka si to zaslouží, zatím nejlepší simulátor bojiště na světě. *5*
-
Jj přesně, misí pro singl i kampaně, těch je od komunity dost, ovšem nehrát mulťák to je skoro hřích. První Arma kde mulťák funguje celkem parádně. Doporučuji mód King of the Hill.
-
Nezávislý právě vždy vyhrávaj a jsou best!!!! HostileTakeover.co stav se tam, je to nářez. Většinou jsem Neoprenu pekne v oblacich :D Po práci checknu jestli se už jede KOH :)
-
Rekl bych ze skvely mise udela sama komunita.
Navic pro SP je skvely mod Feat of arms, bCombat, nekde ve scenarich je treba Feat of arms vymenit za a.s.r 3 -
na KOH je akorát blbý, jak všichni chtěj hrát OPFOR a na NATO a nezávislé zbyde vždycky akorát banda šašků a trollů *1*
-
Jsem jeden z mála, co hraje Armu hlavně jako SP, který je prý v Apex kampani nic moc, takže si nějakou dobu počkám až spadne cena nebo až mě donutí modifikace, který budou DLC vyžadovat *1*
-
Už jsem vařil betu a doufám že na to bude KOH, pak je to legendárka.
-
zase za nato ?.... *11*
-
Naprosto luxusní datáč, Bohemka se konečně pořádně předvedla... *14*