Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Enclaw
    Hrát se to dá, jen mě mrzí bugy a nedodělky, které sráží hru se skvělým potencionálem... Ještě, že máme modery, kteří potenciál Skyrimu využijí...
  • Jazz
    Dobře, na tvou hlavu jo ?
    Tak jo.
  • dikybohu o ty srajde jmenem BF3 taky ne jeste ze tak *3*
  • Ty aby ses taky nepos_al *7*
  • Urcite .. uz teraz sa rysuju taketo mody ale pochybujem ze ta hra bude opravena tak jak by si si prial.. kazdopadne sa to da hrat .. ostatne su len veci vlastneho vkusu
  • Jazz
    Už tu o téhle srajdě dlouho nic nebylo.
  • něco takového bude zcela určitě.
  • myslíš po vánocích někdy na podzim příštího roku? dříve tot totiž nebude! *3*
  • tak zrovna design úrovní a modely postav nikdy nebyly nějak velkým problémem TES her - viděl bych tu jiné problémy. hrál jsem všechna možná podobná RPG a tam to bylo vesměs podobné či dokonce horší.
  • tak jeho článek dopadl tak, jak dopadnou všechny články, kde si dopředu řeknete, že se to bude jmenovat "100+1 něčeho" a pak jen marně hledáte těch 101 něčeho a až při psaní článku zjistíte, že dáte dohromady sotva 50 a zbytek prostě nějak marne naroubujete do článku, aby to fakt bylo 101.
  • jsi, absence ukazatele trvání nějakého efektu je jasný nedodělek a rozhodne na tom není nic pozitivního. Opět v Oblivionu řešeno mnohem lépe.
  • Hairy_Ass
    Třeba časem bude něco jak OOO u Oblivionu. *3*
  • Hairy_Ass
    By mu asi klesla čelist, a nám taky. *1*
  • bobsh
    to je špatný i jako trolling *1*
  • bobsh
    cool story bro
  • Jsem jediny komu se pravě libilo, že tam není milion statistik a přeplacany hud? Že mě tam neotravují všechny ty poznámky jak mě někdo nesnáší nebo miluje, že když vyvraždím jeden imperialisticky kemp, že se nějakym zahadnym zpusobem nedostane ke všem ostatním členům frakce zpráva, že mě mají zabít na potkání?
    A třeba ten ukazatel vzduchu jsou vždycky odhadl citem, jen jednou jsem se začal topit a to už jsem tušil, že sem pod vodou příliš dlouho.
  • By mě zajímalo, co by Dan napsal po vydání nějakýho -Vavra's overhaul patche- , kterej by opravil tu oprávněnou část chyb, který tomu vyčítá *1*
  • Když bohužel většina věcí co napsal nebyli bugy, ale "featury" to je jeden z duvodu proc nemuzu TES vidět, protoze nikdy nezvladali design urovni a modely postav :-)
  • nemusis sa s nicim hrat, staci, ze najdes toho obra :) a pri troske stastia poletis aj ty
  • Jo třetina je trefa do černého... a kdyby se u ní zastavil, tak bych si řekl že u mě má respekt.

Ale myslím že kdyby se to dostalo do světa, kde nemají tušení kdo to je Vávra - neměl by na obhajobu své fanboje, naopak by k tomu přišla konstruktivní ktitika, pozastavili by se nad několika body jenž se opravdu do černého trefil, ale zbytek článku by roznesli v zubech, jelikož další dvě třetiny jsou trollovaní jenž nemají často opodstatnění, protože jsou způsobeny jeho neschopností ve hře a ve spoustě bodů tím že lže a rozepisuje jeden problém do několika.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit