Vyšel The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
-
Uplne suhlasim so vsetkymi, ktori hovoria, ze je tam az velky prilis velky kontrast medzi modernym vizualom a zastaralou AI .... To je velka skoda, ze nefixli Radiant AI, pretoze tie tragicke random dialogy NPC postav v realistickej grafike, tu proste uz posobia ako past na oko.
Akoze je sranda vidiet take prkotinky, ha ha, ale mame tu remaster po 20 rokoch a je to snad az neakceptovatelne, aby taketo chyby boli v hre v roku 2025 a este sa prezentovali ako ficura...
-
-
To nejsou chyby ale ,,Bethesda features,,...haha, na to oni spoléhají, pak si Tod udělá srandu ,,it just works,, všichni se zasmějou a jede se dal, po 121. vydáme remaster remasteru a downgrade edici i na PS2 a Gameboye potazmo port na chytrý hodinky
-
-
nenavidim tie hlasky typu, ze to nie je bug, je to featura ...proste ak sa nieco chova divne, je to bug, a ak ten bug nie je opraveny ani po 20 rokoch, je to hanba...verim ze recenzia na Games to zohladni
-
-
Tak já to myslel ironicky, jako třeba u Paradoxu a jejich tehdy vyhlášeného patchovani her kdy ten patch hru následně i rozbil ještě víc než byla, a tady právě tehdy při představení F76 nebo jak se tomu nadavalo si Tod udělal vtip jak to funguje bla bla a pak ta hra vyšla ve stavu v jakém vyšla ale lidem to asi nevadí že delaj neplaceny betatestery a ještě za to vyplaznou 60eček nebo 100 za preorder
-
-
jj, vsak viem ze to bol sarkazmus, myslel som to osobne vo vseobecnosti
-
-
-
-
-
Tak se zda, ze system lvlovani upravili tak, ze dostavate plny pocet bodu, ktere muzete rozdelit do libovolneho atributu.
Na jedne strane asi fajn, ze clovek nemusi vymyslet a hlidat, aby nahodou neziskal level ve vlastnosti, kterou zrovna nepotrebuje, ale trosku mi to ted prijde takove moc snadne.
-
-
samozrejme zalezi na tom, ako velmi to afektuje balanc hry
-
ja nemam rad zmeny do starych RPG systemov, ale tuna mi to pride, ze to spravi hru asi lepsou...v povodnom Oblivione sa leveluje dost pomaly
lahsie to asi bude, ale tak na najtazsej narocnosti mozno ani nie
-
-
A MODeři přestanou mít co žrát :)