Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Ach ty vzpomínky. To bylo tenkrát něco neuvěřitelného, když jsem vylezl z lodi v Seyda Neen a poprvé se rozhlédl po světě. Video z hraní jsem do té doby žádné neviděl a hru znal akorát ze screenshotů ve Score nebo Levelu. Chvilku jsem se jenom rozhlížel a zíral na tu nádheru.
    Chybí mi morrowindí journal (myslím tu opravenou verzi). Jak se tam hezky zapisovalo co zajímavého jsem v jaký den udělal. To bych měl moc rád v RPG hrách i dneska.
    A pak ta mapa, která se hezky 'obarvovala', podle toho, co měl člověk prozkoumáno. To bych si taky nechal líbit.
    • Hlavne ta voda, muj druon 750 s GF2MX se malem rozpadl aby to vykreslil ale nakonec to zvladl a ja sem proste nechapal, neco neskutecnyho, navic cela hra byla tak akorat dobrodruzna, questy ve kterych byla cesta popsana stylem di 100 kroku a pak zahni u stromu vpravo uvidis spicatou skalu, nekde v ni je jeskyne...a tak clovek chodil a chodil az najednou nasel vchod a byl celej rad...diky poitionu lehke gravitace si "bugem"vyskakal sklenenou zbroj a mec a citil se jako by hru spravne vybugoval (pac skakal ctvrt hodiny)...ale ono ne, zadnej bug, jen proste zadna omezeni ale ani tahani za rucicku....oblivion ani skyrim uz se ani nepriblizily a to predevsim fast travelem a sipkou ke Q...ano slo to vypnout...ale pokud je cela hra tak nak koncipovana ze to tam ma byt a popis Q je vagni a nepocita stim ze clovek se odvazi jit na vlastni pest...tak bohuzel. O itemech a statech ani nebudu zacinat
      • velka pravda
  • MrSanta
    Zde pro nostalgickou vzpomínku originální trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Cr3TCWPlDrw
    Morrowind Theme zůstává u mě stále nepřekonán.
    • x_ander
      Až mi slza ukápla, kolik desítek (možná i stovek) hodin jsem v Morrowindu strávil.
    • A nikdy ani nebude :)
  • EPIC!!! Nemám slov *8* Celou dobu traileru mi běhal mráz po zádech. Pokud se to povede, klidně bych si to i koupil jako plnou hru... *14*
  • Z ty hudby Morrowindu me mrazi po celym tele. Kez by se to zas vratilo do tech dob
    • Skyrim hudba tiez vychádza z povodnej skladby morrowindu.
  • Vyzera to super ale ak sa dobre pametam tak ked visiel Morrowind zacalo sa na projekte vytvorenia komplet celeho Tamrielu v Morrowinde, potom to presunuli do Oblivionu a matne si spominam ze zasa upgradli technologiu a chcu to spravit v Skyrime, ale priznam sa uz ten mod nesledujem a ani si presne nepametam ako sa volal.
    • Pro Morrowind Tamriel Rebuild a světe div se, ještě není mrtvý, sice se omezili na rozšíření oblastí Morrowindu podle lore, ale některé výtvory vypadají úchvatně.
      • Hej to bude asi ono ale priznam sa nedavam tomu moc velke nadeje ze sa to dostane do nejakeho finalneho stvu. Minimalne ak stale zotrvaju na povodnom engine s Morrowindu. Pokial sa dobre pametam tak tato prva verzia Gamebrya ktoru pouzila Bethesda ma dost silne limity na pocet cellov, teda aka vlastne moze byt velka mapa. Akurat som pozeral ze aj cely Tamriel rozdelil na 8 mensich map. Neviem pride mi to take rozbite. Podla mna ak by to malo mat nejaku slusnu sancu tak prave keby pouzili OpenMW engine ktory moze mat tieto limity odstranene a moze ist s moznostami aj dalej. Aj tak mi stale pride najlepsi z celej TES serie Daggerfall napriek bugom a dalsim nedostatkom. Ta hra ma proste atmosferu a nieco co dnesnym modernym hram chyba.
  • Robotron3
    Jo aha. Já nejdřív myslel, že si v Morrowindu zahraju Skyrim *3*
  • Ach zase ta nostalgie. Morrowind považuju za hru, která se mi kdy nejvíc dostala pod kůži. Skyrim je taky dobrej, ale jak je člověk starší, tak už ho to tolik nedostane. Navíc některé mechanismy jsou tu hodně zjednodušeny. Ale i tak držím palce, ať jim ten mod vyjde. Momentálně jsem zakoupil ve slevě DLC Dragonborn, který mě celkem potěšil a kterej opět dává možnost ochutnat chuť Morrowindu.
  • Inquisitor
    Originálku mám ještě doma, určitě vyzkoušim. Až to teda někdy vyjde :)
  • No bylo by pekny kdyby to nekdy bylo. Ale jelikož podobných projektu od doby kdy Bethesda dala hracum editor v Morrowindu bylo desitky a prakticky zadny z nich nedosel nekam kde by se to skutecne dalo hrat, jsem skepticky. A ze měli daleko honosnejsi trailery nez tenhle:)
    Další pekny priklad moderske cinnosti která nikam nevedla ale byly toho plne weby je predelavka Oblivionu do enginu Crysis, kdo si na to dnes vzpomene..zejo:)
    • Morroblivion se dostal do hratelné fáze tuším ze všemi questy.
    • MrSanta
      To je úděl podobných smělých plánů.
      Osobně nevidím v tomto modu nějaký přínos. Morrowind se mi líbí i dneska. Tou mlhou omezený dohled k té hře prostě patří. Zkoušel jsem nějaké mody zlepšující grafiku Morrowindu a vždy se vrátil zpět k 'vanila' verzi. Akorát jsem použil větší rozlišení na formát 16:10.
      Tento mod navíc nejspíš přinese velké změny v hratelnosti. Skyrim má zcela jiný systém vývoje postavy a mechaniku boje a nemyslím, že to budou předělávat do stylu morrowindu. Jestli by to bylo vůbec možné.
      • No jasne. Když si vezmu systém kontextových rozhovoru v Morrowindu a nejak smysluplne to prenest do Skyrimu, no asi tezko. Systém vývoje postavy uplne jiny, a Morrowind je postaveny na tom systemu a ne na systemu ze Skyrimu, a kdyby ho tam chteli aplikovat tak potespanbu. Jako ono by to slo, ale ne na materske bazi, musel by do toho někdo dat plno penez aby to za něco stalo. navíc presne jak rikša, taky mi to prijde zbytecne, kdo chce muze si Morrowind modifikovat tak ze vypada lip nez Skyrim, a ymslim ze tu grafickou modifikaci delali snad deset let nez to bylo opravdu hratelne a to měli zaklad hotovy, takze tohle je jen takovy smely plan který nikam nepovede..i když..tak na 95%, nekdy se zadari:)
        • oprava..amaterske..ne materske:)
          • MrSanta
            No vidíš, na to hlavní jsem úplně zapomenul - ten systém 'odkazových' rozhovorů a s tím spojené vyhledávání v journalu podle hesel. To mi hrozně schází.
            PS: máš tam ještě jeden nádhernej překlep. Normálně na toto neupozorňuji, ale tento je povedený. Schválně, jestli ho najdeš *4*
            • MrSanta
              Bingo *1*
            • rikša, ja vim, preklepy jsou moje prokleti :)
  • Pethulla
    Tak já vám nevím. Jako jo, vypadá to pěkně, ale mě teda úplně stačí Morrowind Overhaul, který ten svět taky změní k nepoznání plus nějaký ten mód na ksichty a zalidnění měst, k tomu zpomalení levelování a jsem spokojený.
    Navíc ta dohlednost která je ve Skyrimu se do Morru moc nehodí, přeci jen to ukáže jak ten svět je malý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit