Přejít na výpis diskuzí
Vyšla alfa verze modu, který předělává Morrowind do Skyrimu
6.12.2013 | Adam Homola
89 příspěvků
-
Poslední dobrá hra od Bethesdy.
-
-
Něco na tom bude, další TESy byly ve znamení zjednodušování a konzolizace.
-
To jsi asi nikdy nehrál špatnou hru.
-
já se do morrowindu nikdy nemohl pořádně dostat, nebavilo mě bojovat s housenkama, otravnýma pterosaurama a podobnýma tvorama
-
-
Trosku matouci titulek :/
-
Dufam, ze bude mozne prist k tomu outpostu pri bariere a hned na zaciatku ukradnut sklene brnenie a myslim ze tam bol aj mec :)
-
Morrowind je pro divný lidi. Já chci Gothic HD
-
-
Gothic je pekna ..... mohol som tie prachy radsej preslopat
-
Na Gothic bych radsi vubec nehrabal...
-
Tak ani nemusí být HD. Ono by stačilo kdyby jenom zlepšili ovládání.
-
-
nechápu ty mínuska, gothic 2 má jedno z nejhorších ovládání a nostalgikům doporučuju zahrát si třetí díl a pak znovu druhý jako já nedávno a budete přesně vědět o čem mluvím, nevím, třeba se to hraje dobře na gamepadu, ale to jsem nezkoušel, každopádně klávesnice+myš katastrofa, ale tenkrát jsem to dohrál, jenom jsem zdrhal z víc soubojů než bych musel. Když jsem to hrál po druhé, došla mi kvůli ovládání trpělivost a odinstaloval jsem to
-
-
na klávesnici s myší se to hrálo dobře, bylo to o zvyku, zajímavé, že zmiňuješ "lepší" Gothic 3, tam byl boj jenom o drcení levého a občas pravého tlačítka myši *1*
-
Hrál jsem teď znovu všechny 3 gothic po sobě a musím říct, že ovládání v NOTR se mi líbilo nejvíc (kombinace myši a klávesnice), v G1 je to ovládání takové nemotorné a v G3 je dost běžné řekl bych. Každopádně jsem se pokoušel v ovladačích nastavit gamepad pro G1 a G2:NOTR a fungovala tak polovina tlačítek a hrát se to nedalo, škoda... Zkoušel jsem to v D-Input režimu, X-Input ani jeden z těch tří dílů nepodporuje. O Arcanii se nezmiňuju, Gothic pro mě končil trojkou.
-
Ovládání Gothicu je JINÝ, což neznamená notně špatný. Pomocí těch klávesovejch kombinací se dalo na tu dobu dost dobře šermovat, což je docela vzácnost a bylo to super. Mně se to nehrálo vůbec špatně, prostě jak říkám, bylo to jiný. Čtyři klávesy v kombinaci s ctrl, dohromady osm. To není žádný strašný numero, navíc to nebylo krkolomný ani složitý. Po první hodině to člověku přešlo do krve a nebyl problém.
-
tak Gothic 1 i 2 jsem hrál jenom na klávesnici, protože ,jak píšeš, s myší fakt hrůza, a dalo se to. Horší byly ty klávesové zkratky v jedničce (ve dvojce to už trochu změnili, takže to až takový horor nebyl)- jako dalo se to, ale bylo to takové těžkopádné a určitě to šlo udělat lepší, jednodušší a intuitivnější.
-
Ovládání Gothicu 1,2 je naprosto v pořádku nikdy jsem s ním neměl a nemám problém naopak se mi moc líbí.
-
napište argument místo mínusek, děkuji
-
-
Toho se nedočkáš, sentimentalita a nostalgie vítězí nad racionálními vzpomínkami :) Gothic byl perfektní, ale to konzoloidní ovládání byl fakt voser.
-
-
Lecjaký psycholog by se nad pojmem "racionální vzpomínka" pěkně ošil.
-
-
-
-
-
Jo, přesně. Morrowind byl super ale Gothic je prostě Gothic, i ten děj měl lepší, takovej komornější.
-
U better shut ur mouth u cheeky little c u nt i swer to christ i'll hook u in the gabber m8.
-
-
nepošle mi nekdo kod na steam na nejake dobre rpg? treba dragon age nebo zaklinac 2 nebo neco
-
-
Počkej si na vánoční slevy na Steamu a něco si kup ;-)
-