Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvelá hra pre všetkých strategicko-budovateľsko pozitívnych ľudí. Takých ako ja, čo vyrastali na Settlers 1,2 a neskôr podobných hrách. Hra ale zrejme veľmi nezaujme ľudí, čo majú radšej boje (aj keď tie boli aj v Settlers), alebo hľadajú klasické misie. Misie typu prvá misia: postav 4 domy; druhá misia: postav 6 domov a farmu, atď. Ale pre nás čo sa radi staráme o svoju virtuálnu dedinu či mesto je to bomba! Fakt klobúk dole pred chlapíkom čo do urobil.
    P. S. Radšej dám 20$ tomuto autorovi ako nejakých 25 či 30€ za Sim City a EA!
  • Už se těším až si to zahraji.Takové hry mám rád.Jinak respekt chlápkovi. sám něco takového vytvořit určitě není žádná legrace.
  • vypadá to skvěle, musím vyzkoušet *4*
  • *8* hoho,,,copak se nam to urodilo na poli budovatelskem *8* to vubec spatne nevypada-uz sem si chvilku myslel ze je se stredovekem ve hrach konec krom toho naseho pokusu s ratajeme:c))
    • ratajema:c))
      • a ty stromy no,,,mohly by bejt lepsi ale vypada to fakt dobre a zajimave:c))
        • vsechny stromy se mi libi, az tusim na ten jehlicnan. Ten se fakt nepovedl. Toho jsem si taky vsimnul
          • no moc ne teda trjuhelniky misto koruny se uz nenosej:c))
  • walltar
    To vůbec nevypadá špatně ... jen škoda, že tam není i nějaký boj. Čisté budovatelky už mě v dnešní době nějak neberou. Ale jinak smekám ... na jednoho člověka obrovský úspěch.
  • Tilwaen
    Před chvílí jsem to začala hrát a je to naprosto perfektní oddychovka :-) No, před chvílí... před několika hodinami *1* Určitě všem doporučuji.

Dotaz na redakci: bude recenze?
  • KIMCID
    hraju je to dobré
  • Tak jsem to dohrál, lépe řečeno postavil každou stavbou několikrát (i setkrát), dosáhl roční produkce desítek tisíc jednotek, populace převýšující 900, vysázel všechny plodiny a zobchodoval přes 100 000 jednotek zboží z Trading Postu. Skvělá hra, simulace funguje výborně, stačí se držet pár jednoduchých pravidel a jde to jako po másle, i na nejtěžší obtížnost je hra v pohodě zvládnutelná, těžších je jen prvních pár let. Držel jsem se pouze herní wikipedie, skvěle strávené odpoledne (a večer). 11 hodin, 1 mapa a dalo by se pokračovat dál.
  • Pro zajímavost - Banished má pouze 89 mega :)

Musím rychle sehnat dolary. O tomhle kousku jsem už avizoval dříve v Podcastu. Jsem nadšený z pozitivních ohlasů, ale chci to zažít na vlastní ves. Nový Stronghold je teď na druhé koleji.
  • takže říkáte, že je to lepší, než poslední Sim City, jo?
    • Walldstein
      YES!! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit