-
Jinak háži ještě tady nahoru, jak za znělo na Redditu, gratulace Nintendu :D.
-
a pak šupky hupky do Lego Horizon. Sony tě strašně rozmazluje.😉
-
https://www.youtube.com/watch?v=mhToluDuofE&t=6s
ale ty brepto...
Hlavně to srovnávej s hrou, která založila vlastní sub-žánr.
-
Nominace Balatra v nejlepší herní režii mě pořád baví.
-
"Vlastních nápadu je tam minimum"
"klidně té hře přiznám hratelnost, ale i ta hratelnost je taky vykradená"
Jestli chceš hodnotit hry jenom podle originality, tak to by jsi nikdy žádné hře nemohl dát ocenění. Prakticky všichni odněkud kopírují. Někdo víc, někdo míň.
Ani Dark Souls nebylo nic originálního. FromSoftware prostě jenom namíchali různé herní prvky, které se dřív objevili v jiných hrách.
-
Ty kategorie "nejlepší nezávislá hra" a "nejlepší indie debut" jsou divné. V praxi by to mělo znamenat totéž, ne?
-
To je zajímavá představa, ale je to plnohodnotná hra čerpající z PS minulosti. Ale primárně je to naprosto famózní hra, ať už to čerpá, z čeho chce. Moje první PSko byla až ctyřka, takže nejsem nějaký historický PS fanatik. :-) Od Rayman Legends jsem si ale neužil žádnou "hopsačku" tak moc. Nepočítám metroidvania-like hry jako Ori apod.
-
Astro Bot v suchým triku a naprosto zaslouženě. S přítelkyní jsme to vyždímali do sucha a nepříblížilo se tomu nic. A to hraju skoro všechno. :-)
-
Astro bot? Nikdy jsem o tom neslyšel a tolik ocenění, nějaký skrytý drahokam:)
-
Docela škoda, že Silent Hill 2 nevyhrál nic. Přál sem jim to.
-
Když pomineme DLC v kategorii kde nemá co dělat, tak IMHO nebyly kontroverzní vůbec. Je skvělé, že ceny nepodlehly politizaci a jasně ukázaly západním studiím kam si můžou podobné nápady strčit
-
jasně, klidně té hře přiznám hratelnost, ale i ta hratelnost je taky vykradená :D.
Ale tak pro zasmáti dobré. Sony má další GOTY, prodají zase nějaké PSKo navíc, markering a reklama se valí dal. Nechme to být, začínám znít zatrpkle.
-
Je to pozitivní ve smyslu mezi slepými jednooký králem. Okami 2 neznám, kouknu a udělám si názor, třeba to bude fajn.
-
Myslim ze nejde o to kolko tam je oruginalnych prvkov, ale o hratelnost.
Zaroven vsak netvrdim ze je to typ hry pre mna a tiez by som zvolil inu hru.
-
Ha a teď se pobijte.
-
ale pořád je to hra, která využívá postavy z historie PSka a hratelnost N her. Vlastních nápadu je tam minimum.
-
Cesi s amaju preco tesit, asi, kedze Balatro tam je casto (celkom) :D
osobne kartovky nemusim, ani astro bot nie je moja salka kavy....
Cize Game Awards tento rok si uplne mimo mojej chuti. (FF7R by som dal viac nez len jedno ocenenie, ale uvidime, ked to vyde na PC ako sa to bude hrat)
-
ako to co bol astro bot/boy na PS5ke ako "hra" pri vydani je nieco ine ako tato hra.
-
Co je pozitivní na tom, že chtějí dojit Elden Ring.? Tohle mi připadá fest smutné a ne pozitivní vůbec v ničem. Chápu, že to dělá nějaké jejich céčkové studio, ale i tak mě to naštvalo. Jedno DLC mi přišlo tak akorát.
Největší pozitivum je Okami 2. To je skvělá zpráva.
-
Já se nevztekal, Game Awards ocenění mi jsou upřímně ukradené, takže jsem kvůli tomu ani nezůstal vzhůru 😂 spíš mě mrzí trailer s kterým se předvedl nový Zaklínač.
Největší pozitivní "překvapení" tak zůstává další "DLC" k Eldenu 🤣😄 což je zároveň trochu smutné, jelikož je vidět jak se FromSoft snaží tu značku dojit 🥲