Přejít na výpis diskuzí
Výsledky VGA 2011 - hlavní cenu shrábl Skyrim
11.12.2011 | Petr Poláček
306 příspěvků
-
Jenom ze je to mainstream neznamena ze je to cool
-
Naprosto stejné zkušenosti. Hodně podezírám hlasatele zabugovanosti, že hrají ukradenou a špatně cracknutou a možná i díky tomu neopatchovanou hru. A anžto jim padá a zlobí, tak ještě papouškují kdejaké video (nascriptované ingame konzolí) a "chytré" hlášky z diskuzí.
-
Skyrim: nahráno 197 hodin počet bugů: 1 - nekteré rudné žíly nefunkční - original PC/CZ verze
tak nevím přátelé ale buď sem měl na bugy štestí že se mě vyhnuly nebo ste lamky.... *14* -
dávam +, ale to sa tu stratí, odohrané 85 hod 43 lvl a žiadny bug ani pád, mám len jeden mod: http://benchmark3d.com/skyrim-enhanced-graphics-patch
-
Trine 2? OMG Jenom ze to neni mainstream neznamena ze je to cool...
-
Mám pocit, že v této debatě se dostávají mínuska automaticky za poslání příspěvku. Zřejmě tu mají Games.cz nějakou škodnou.
-
Tož to je těžká smůla. Podobné padací problémy jsem měl svého času u Mass Effectu 1. Pravidelně žuchnul do cca 10 minut od spuštění a pak ještě jednou tak za 15 minut. Pak jsem už mohl hrát jak jsem chtěl dlouho a nežuchnul až do vypnutí počítače. Holt jsou některé věci mezi nebem a zemí.
-
To se dalo čekat, že to bude Skyríím. *1* Nominace už předem, velký hype, banda honiču s kapesníkama. A nejlepší studio Bughesda?
A aby se nikdo nehádal, tak bych vypustil všechny AAA hry. A ocenění bych dal Trine 2 za krásně vypadající a originální plošinovku. -
Haters Gonna Hate....
-
tady se na skyrim nebo cod nesmi rict ani jedno krive slovo, jinak budes "minusove" ztrestan :D:D:D
-
Tak to budte rad , co ja bych za to dal, kdyby me to padlo alespon jednou za hodinu, ale u me pri kazdem sebemensim postupu a prechodu do domu, dungeonu, po mape, atd hra na 70% padne do oken, zkousel jsem jiz vsechno mozne ,ale bez uspechu.
-
No on Skyrim má problém v tom, že když ho testovali tak většina testerů dostala zásah do šípem do kolena a nemohla tak pokračovat v testování.
-
ten skyrim, kde jsou zacyklovane ukoly a delas treba 100x jeden, ten skyrim, kde je "nesmrtelny" drak....., ale tak co uz, kdyz je v nominaci na strilecku roku mizerna hra jako Rage a vyhraje to nakonec CoD, tak skyrim je to nejmensi co mi vadi :D:D
-
Skyrim mi spadl do voken asi třikrát, mám za sebou podle počítadla krásnejch 111 hodin hraní a furt mě to baví. Od dob Gothicu 2 je to nejlepší fantasy RPG co znám. Samozřejmě pokud bych bral v úvahu i jiný žánry než fantasy, Tak Takovej Fallout New Vegas je o mnoho lepší ve všem, krom grafiky.
-
Taky me stve, ze mi hra kazdych 30-40 hodin spadne, ale to se da prezit.
-
Jste na omylu, pane kolego. Ne každému hra padá každých pět minut jak by se dalo chápat z vašeho příspěvku. A ten odpal jsem fakt nezažil.
-
strategie - total war, anno 2070
-
Na pohadky mate jeste cas pane santo i kdyz bych tomuhle velice rad veril, tak se obavam ze hrajete ponekud jinou hru .
-
Nejlepsi strlecka Modern Warfare 3?!!! A kde je Crysis 2 do rite?!
-
Ten Skyrim, který mi za 70 hodin hraní ani jednou nespadnul, ten Skyrim, ve kterém mi ani jeden patch neudělal paseku a ten Skyrim, ve kterém jsem nenarazil na žádný větší bug. Ani ten slavný odpal od obra jsem nezažil...