Přejít na výpis diskuzí
Výsledky VGA 2011 - hlavní cenu shrábl Skyrim
11.12.2011 | Petr Poláček
306 příspěvků
-
Pro ty dvě trumpety co daly mínus(vzhedem k tomu, že jsem dal předchvílí plus..) -1(chápeme)
Tady asi někdo nepochopil recesi *7* -
Já ti nevím, ale pokud mluvíš o mě, tak jsem mínus nedal dnes nikomu.
-
Bethesda = americká firma
-
Ale tak sa nerozčulujte, neminuskujte, nepiskajte, neplujte, nech každy napiše pekne hytparadu podla seba...pravda je že nove zažitky pramazavaju tie stare- preto sa napriklad na Crysis 2 zabudlo, mne uplne vypadol z hlavy :D a bola to predsa pecka.
-
Co znamená nejlepší stažitelná hra? To ostatní nejsou na torentech? *1*
To i ten Zaklínač 2 tam mohl bejt, zrovna předevčírem jsem si ho stahoval. -
neni Zenimax & bethesda z ameriky?
-
Nejsem asi sám komu hla tato anketa žaludkem...
Tak se nesmíš divit, že v tomto případě lidé srandu moc neberou...
Upřímně? Já jsme dost v šoku *11* -
Třeba The new beggining myslim dostalo spiel des jahres edition, takže takovej propadák to nebude.
-
Zkus si přečíst nějákej článek o nabídce a poptávce. Zatímco cena, kdy se ti něco nevyplatí prodávat jde snadno vypočítat, tak maximální cena, za kterou si to nějáký h@vado koupí najít nejde a teoreticky se blíží k nekonečnu. To že tim jednim prodejem asi tolik nevyděláš je zase o něčem jinym.
A doufám že za použití zakázaného slova dostanu alespoň zlostný úšklebek. -
Po předchozích dvou dnech jsem mírně společensky unaven, být to včera asi bych se těm výsledkům zasmál, škoda...
Ale tak co, všichni a spolu! AMÉÉÉÉRIKÁÁÁÁÁ AMÉÉÉÉÉRIKÁÁÁÁÁ!
ehm ehm ehm...
Tyhle výsledky, to je prostě fraška! *9* *11* *13*
Řekněte mi někdo, že jen spím a ty výsledky nejsou pravda!!! *11* *8*
Neměl jsem to číst, já se nesmím rozčilovat, zase neusnu *13* -
Half-life episode III nic?
-
tohle vyhlaseni her roku pro mne stratilo vyznam kdyz se stal MW 3 nejlepsi strileckou,ona ta hra neni spatna,ale neprinasi vubec nic noveho a uz jen okopirovala nejlepsi napady z predchozich dilu.nej fps se mnel stat crysis 2,ale akceptoval bych i takovy rage.
-
To se dalo čekat, logika naruby. O tom tyhle ceny udělovaný "odbornou kritkou" jsou. Normální člověk se tomu zasměje, a jde dál. Už jen to, že se spolu v některých kategoriích utkávají hry různých žánrů. Vždyť je to kravina od základu, aby se spolu utkali Portal s Forzou a GoW *1*
-
jinak VGA shrnout nejde.... http://www.youtube.com/watch?v=RFZrzg62Zj0
-
To je přeci jedno, kolik jich vyšlo a jak jsou kvalitní, v každém žánru jich bylo určitě víc jak pět, prostě by tam měly být! *3*
-
@JohnyTheZik
No dobře, pokud má člověk peněz jako želez (je to ten správný výraz? Asi ne), tak si samozřejmě koupí vždy to nejnovější z toho, co ho baví. Ale není problém koupě jako taková, ale koupě za tu cenu. Obojí mohlo vlastně být DLC předešlých verzí (to fanoušci BF série slyší neradi, ale což, není tam pranic nového). A netvrdím, že nějaká hlavička by si nemohla koupit BF3 >:( . Vlastně jo, ale to jsem se nevyjádřil úplně. Bolí mě hlava, víš. Chtěl jsem říct, že ani jedna z těch her není výrazný posun dopředu, tak proč za to platit takovou pálku, že. -
Ja teda nevim. Ale prodejnost a ohlasy jasmne dokazuji, ze ty ceny nejsou uplne nesmyslny. At uz se netovy decka a hateri budou cukat, nebo ne *1*
-
Tenhle rok byl na strategie a advenury dosti slabý ale zas to vynahradili jiné tituly. :-)
-
Neviem za čo tie minusi ??
Čo ste nepochopili ?? *1* *1* *1*
Že u mna osobne je jepši BF3, ale nedivim sa že vyhral MW3 ?
Jaaano čuo si Depešaaak či Metalista ?? *2* -
Já nevím proč to tak řešíte přeci nezáleží na nějakých amerických cenách ale jde o to že to baví nás a na nějaký pitomý ocenění se můžem vykašlat. *3*