Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak co už to někdo dohrál? *3*
  • vcera jsem htu zbezne zkousel a prekvapila me (nemile) jedna vec ... hned v prvni mape jsem od zacatku videl vsechny nepratele, i kdyz byly na druhem konci. je todle noramalni ficura hry, nebo je to jen v te prvni mape, pripadne musim nekde v menu neco nastavit? hral jsem to opravdu jen chvili, takze se pripadne omlouvam za stupidni dotaz.
    • Je to normální vlastnost hry, někteří to neustále porovnávají s JA2 a pak jsou zbytečně zklamaní. Je to prostě jen trochu jiná hra a to že vidíš nepřítele není na škodu, i tak je to doss těžký.
      • diky za odpoved :) ja se to nesnazim s nicim porovnavat, ani sem nic extra od teto hry neocekaval (jak pises, clovek je pak akorat zklamany). ale tadle ficura me vylozene stve, ze hry se pak ztrati jakykoli prvek prekvapeni, kdyz predem vim, kde kdo je a kudy vede jeho hlidkova trasa. pro nekoho mozna blbost, ale me to znacne kazi feeling ze hry a neni to o tom, ze bych to chtel stejne jako puvodni JA2 ... treba predelavka tahoveho systemu ala BG se mi tuze zamlouva, je to takove plynulejsi, ale je tu porad prostor pro taktiku.
        • Možná kecám, ale nevzpomína si, že by v JA2 bylo proti tobě 30 nepřátel. Kdyby to bylo skryté, pak by plánovací systém postrádal smysl a bylo by to naprosto nehratelné. To letiště jak jsi byl to je opravdu brnkačka, první den jsem si myslel, že to zvládnu za tři dny a bude to. Ale dál je to dost hustý a i když dobudeš město a nemáš pořádně peněz což zpočátku moc nemáš, protože si spíš vybavuješ svoje žoldáky, pracně ho vybavíš nějakýma zbraněma a pod dvou útocích o to město příjdeš a musíš ho vybavovat znovu tě naštve. A dobít město a hned ho pořádně vybavit zbraněma, na to ze začátku prostě nemáš peníze. Tak že dobudeš nějaký území, vytvoříš si za vydělaný peníze silný tým který pak vydělává dost na to abys znovu dobyl města který ti sebrali a pak je pořádně vybavil aby byli schopni se sami bránit. Do toho dostáváš i úkoly. Podle tohoto vidíš, že to je úplně jiná hra.

Dobij kousek území, ale ne jen ty kde jsou tři nepřátelé, zapomeň na JA2 a uvidíš že tě to chytí.
  • ...
  • Ahoj. Prave si ma predbehol, tiez som nasiel diamanty v stodole. *3* Hra sa mi zapacila.
  • no tak to jsem asi fakt dement, zkusím to ještě doma. V práci mi to nenechá nainstalovat steam a tak na to koukám jen přez net a tam je za 39,99$ jazyky Angličtina, Němčina, Francouzština, Italština, Španělština
    • Tiez pisalo, ale mam tam cestinu... 24euro
  • aha dík, jen takové upřesnění, čeština tam není napsaná a cenu máš zobrazenou v eurech? Sorry za travování *3*
    • tak už jsem to zjistil, je to tím že na to koukám přez net, doma na steamu je to v pořádku...
  • To ovládání kamery je hrozný a opravdu by mě zajímalo, čí to byl nápad. Jinak hra nevypadá zle. Mohlo to dopadnou hůř, ale i líp. Fanoušci Jagged Alliance budou vděční, ostatní zkusí, zbytek nezájem. Klasika.
    • Sem fanousek JA1, ale na me tohle pusobi stejne divne jako treba UFA od Altar, nebo to s tim nevyslovitelnym nazvem UFO Extraterrestrials. Takova poloamaterina.
      • Ale tak pořád lepší než nic, nebo ne? *1*
        • Dejme tomu *4*
          • ...šanci *3*
  • Hele i pres vsechny chyby, ovladani atd. i simply love it. JA2 sem dojel i unfinished bussiness a tohle mi zatim prijde jako dustojny nastupce. Jenom skoda ze tam asi nebude multak, v menu sem ho nevidel. Ale pry ma byt JA online, tak snad to bude stat za to.
  • Včera jsem trávil asi dva dny dole mezi Cambrií a Smetištěm u těch skal a odrážel tam postupně tři útoky nepřátel, šla jedna vlna za druhou. Mezitím jsem stihnul ozbrojit 20 lidi v Cambrii tak snad se už ubrání a stihnul doplnit stav jednotky na 6 lidí. Mám teď celkem kvalitní a vyzbrojený tým, Cambrii mám ozdbojenou, teď se podívám na mapu co jsem dobyl a kde mi chybí zbraně abych je doplnil. No a pak se pustím do víc obsazených měst a objektů. Zatím jsem vynechával ty kde bylo víc jak 20 nepřátel tam jse si netroufl. Horní polovinu mám skoro celou jen mi chybí nemocnice a Universita. Teď už peníze přibývají rychle, když člověk nečeká na každou korunu.

Zbraně už kupovat nemusím, tým mám vybavený HKčky s osmi ranami v dávce a dvěma odstřelovačkama. Ze začátku jsem nesl na každým vojákovi dvě až tři zbraně, kdyby mi došly náboje a nebo se polámala, ale teď jsem zjistil, že nábojů je ve hře nadbytek a zbraně udržuju pomocí mechanika ve 100% stavu. Nikdy jsem druhou zbraň nepotřeboval, vyjímku tvoří dva s odstřelovačkama ti mají záložní zbraň.
  • Odulin
    Ze starýho JA mi v hlavě utkvělo krom jiného Ivanovo "charašó" :)) AspoŇ myslim, že to tam teda bylo. *3*
    • ja mam v hlave z dvojky akorat " Eliot, you idiot!"
    • "Chraša, chraša" hlásil Ivan v prvním díle *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit