Přejít na výpis diskuzí
Vyšlo demo Jagged Alliance: Back in Action, vyzkoušíte ho?
1.2.2012 | Petr Poláček
170 příspěvků
-
docela dobré video pro představu
http://www.youtube.com/watch?v=iaQwyB2r80g -
Nezkoušel někdo, jestli si žoldáci zlepšují staty (INT, DEX, STR, AGI, ...) jako v JA2? Jde vylézt na střechu? Jde zvyšovat míření na úkor počtu výstřelů? Jinak zatím jsem vyzkoušel standardní sestavu = sniper + stealth s tlumičem + granátník + nějaká podpora. Funguje i taktika vlákat do pasti i taktika po jednom výstřelu hned změnit polohu (x,y,z). Protivníci jsou zatím lepší než moji žoldáci a to je dobře :) v JA2 byly lepší animace (kulhající, pád ze střechy, rozstřelení hlavy, pohyby do všech stran zároveň s mířením jedním směrem, apod.). Funguje tady "překvapení " jako v JA2? (Commandos 2 a datadisky byly taky dobré)
-
Zdravím vás, mám dotaz po dvoudením hraní mám na mapě u horní farmy veliký problém s nepřáteli a to s těma domorodcama se sekyrou. Nevím co se stalo, před tím jsem je dával, ale teď jsem hrál jednu scénu asi dvě hodiny. Problém je , že když tě někdo uvidí tak vyběhnou většinou dva spolu. Když je mám na dostřel naplánuju akci namířím na ně automatem a brokovnicí a pustím hru. Než žoldák s brokovnicí zamíří udělají oba nepřátelé tři kroky a on jen stojí jako poleno a míří stále na místo kde byli před tím. Ten s tím automatem sice vystřelí dávku, ale poškození není zase tak velké a dva sekyrníci pokračují dál a než znovu zamířím, mám sekyru v hlavě. Taky mě rozčiluje, když je odemě nepřítel na dva kroky tak můj žoldák prostě už nevystřelí a čeká až to schytá.
-
Mají mít ty nepřátelé takovou odolnost? V demu jsem m14 muset vystřelit dost ran než jsem zabil jednoho panáka.
-
-
nevim .. synchronizovanym vystrelem dvou pistoli s tlumicem do hlavy z rozumne vzdalenosti jsem vojaka sundal na jeden (dvou)vystrel (2 kulky) .. ale na druhou stranu dragunovem do hlavy to chce taky 2 zasahy .. tohe by jeste meli doladit ..
-
-
ta grafika je vtip? rok 2012!!!
-
-
Nie, nie je to vtip. Len ju nerobili tak, aby sa páčila výhradne zauhrovaným puberťákom *2*
-
-
Nejde ani tak o grafiku, ale spis o design a to souhlasim, ze to vypada hrozne. Uz jen jak vypada menu ve hre, naprosto nevkusne, nesmyslne a je i neergonomicky. Pritom u strategicky-takticky hry by melo byt tohle nejpromakanejsi. Ale tady to vypada jak kdyz to delali programatori a ne zkuseni grafici a designeri.
-
-
you graphic whore
-
-
Mě by jenom zajímalo, kde je ta čeština co se tu o ní psalo. Stahnul jsem ji JA z Steamu za 28euro a mám to anglickky a ani mě to nenabídlo jinej jazyk.
-
-
Omlouvám se, ale je to první hra ze Steamu:) Po nastavení češtiny ve Steamu je hra v češtině.
-
-
no vidíš, to jsem ani nevěděl že to má na to vliv :) Tak dobrou zábavu ;-)
-
-
hela já to mám taky ze steamu a mám to v češtině, hned od počátku... nic jsem nenastavoval...
-
-
Hele mám dotaz, je tam pár obchodníků který vám nic neprodaj (doktorka v nemocnici vás furt odkazuje že si máte promluvit s nějakým jiným doktorem, to samé s San Moně ten druhý obchodník ve skladu vás odkazuje na jiného týpka... jejich jména si teď nepamatuji) už se vám podařilo s nima obchodovat???
-
Ahoj, mozete mi pomoct? Mam zraneneho Igora a Red ma malo energie, nepomaha osetrenie ani potraviny ani posun casu. Neviete co stym?
http://uloz.to/xSNwmLG/jaba-jpg -
Mimochodem proč jsem všude přehlídnul, že si nemůžete na začátku vytvořit vlastního vojáka? No to mě naprosto nasr.... Nebo to nikdo nevěděl?
-
-
To je na píšu. :/ Diť to ani nedává moc smysl, že tam nejste. :/ Koho tohle proboha napadlo :(
-
Nie je tam tvorba vojaka *10*
-
-
Ahoj. Kupil som si hru a cakalo ma zdesenie. Grafika je ako z roku 1998. Turn-based? Gadget? Fog of War? Stara dobra Jagged Alliance 2. *9*
-
-
Koukám že jsi si nezahrál demo, když jseš tak překvapen ;-)
-
-
Demo som hral, no som cakal ze to je iba beta verze, ze final bude lepsia *8*
-
-
*1* no to jsi mě pobavil, betu by nezveřejňovali 14 dni před vydáním, to už by nestačili zapracovat případné změny do plné hry...
Člověk se musí povznést nad to že to není JA 2, jinak nebude spokojenej nikdy. Prostě dokud se nepochytaj manažeři vývojářských firem a nenahází se do řeky, tak se pořádné hry nedočkáme. Budou nás zavalovat korididorovými střílečkami na jedno brdo, a pokud jim bude klesat prodej tak přidaj ještě trochu akce navíc *3* Ale to je nekonečné téma...
Spíš mi prozraď něco ze hry? *4* Jaká je strategická část hry na mapě atd.. prostě takovou minirecenzičku *3* -
-
no normal... zabit diktatorku... nic noveho... mohli to kludne odlozit na pol roka a poriadne doladit. vyvojar by si zasluzil cez hubu!
-
-
steam v cestine
-
To ji se teda rozepsal, no dobrá nechám se překvapit *3*
A kde jsi si to koupil, na steamu v češtině za 28 euro?
-
-
-
-
-