Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pete.palis
    jak jsou ušmudlaný od krve holky *1* ...kdo má na to pak lézt;)
  • Mě připadá, že ten bojovník máchá s tím mečem jak v japonských rpg. Tak rychle to neuměl ani můj lotr v jedničce. Tam byl warrior tank a ne žádná skákací mlátička.
    • Chlapče ty tomu nerozumíš! Sice stim mává jak majstr obi wan kublni, ale prd dává DMG, když se podíváte nato že v tom GP zabil max 2 scouty a hawk tou "uber máster fakt armagedon" hůlkou zabil skoro celou středozem :D Kam se hrabe Gandalovic s Pytlem a Šourkem
  • mmrrxx
    ak warez zabija hry tak konzole su este horsie, hry sice ziju ale dementneju, no mercy *9*
    • zdeeneek
      vzhledem k mire piratstvi na PC muzes byt rad, ze nekdo hry na PC jeste dela
      • drž rypák
        pc bylo je a snad i v budoucnu bude nejlepší
    • A ty děláš v oboru, že tomu tak rozumíš?
  • a jinak efekty jsou hezký, ale celkově se mi to zdá celé nějaké...hranaté...prostě graficky nedodělané
    • to jsi poznal z toho videa s rozlišením 360p ? *1* Pokud ano, tak gratuluju
      • ja si to prepnul na 1080 a musim rict ze je to zklamani, grafika mi prijde hosrsi jak u mladsiho! bratra ME2, proste je to takovy ME fantasy jen v horsi grafice *10*
  • rozhodně tam nevidím moc taktiky, spíš jen na cooldowny to tam per co to jde a kdyby náhodou, tak uhni z cesty...
  • Chci vidět PC verzi, tohle je osekaný humáč....
    • http://www.youtube.com/watch?v=NRQzl5u5oeQ
      • Díky, much better.
  • pro levise: nauc se anglicky, kamo!

Veta "Pokud demo dokončíte, v plné hře získáte přístup do Kirkwallu, nové lokace ze světa Dragon Age, spřátelíte se s pašeračkou Isabelou, do které se v plné hře můžete i zamilovat, a obdržíte starou trpasličí zbraň Hayder's Razor, avizuje tisková zpráva." je naprosta smysl nedavajici kravina. Okolo Isabely se toci prave to demo a Kirkwall je hlavni mesto, ve kterym se vsechno odehrava, ani jedno z toho neni potreba odmykat. Za dokonceni toho dema je Hayder's Razor, vcetne tech dvou dalsich knih, pokud toho stahne milion lidi.
  • To s tím interfacem myslí vážně? *10*
    • Předpokládám, že konzole budou mít ten interface trošku jiný, protože tam není žádná herní myš.
      • Todle Video je z Xboxu
        • To právě říkám, protože tohle je video z konzole. Ale před chvílí jsem viděl údajnou PC verzi a interface byl stejný, takže není co řešit.
  • Nezájem *10* *12*
  • Yaaay! Mass Effect 2 ve "Středověku" :) Určitě to hodně lidí naštve, ale já si to rád proběhnu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit