-
tak zkusil jsem a napřed dost bavilo a pak to nějak začalo škobrtat v chvíli kdy jsem zjistil že stačí kliknout na protivníka a postava sama začne bojovou sekvenci.... mě trošku u takovýhodle typu her občas chybí kontrola nad postavou... něco jako Demon stone...
-
-
nojo jak oznámily ty ačnejší souboje tak jsem myslel že to bude něco jako Jade empire styl soubojů, ale ty souboje se stejné jak v 1 jenom ten panák tam jen tak nestojí a nemáchá mečem do prázdna ale vice se pobujíhy
-
-
Kdyby nebyly ty hry na konzole, tak se s nima ani nikdo nedela. Vyjimky si nechte pro sebe. Tady to na PC kazdej chytrak zpirati a jeste nadava. Vubec se vydavatelum nedivim.
-
-
takova blbost ....
kdyby nebyly tupe a zastarale konzole tak dnesni hry mozna i za neco stoji .... a na kozolich se pirati taky (piratstvi neobhahuju) -
-
Na konzolích se také pirátí, ale ani náhodou v tak obrovském čísle jako na pc (stačí se podívat na prodeje, kde pořádně vydělávají pouze PC AAA exkluzivity jako Starcraft). Nemluvě o tom, že na konzole vždy hra dorazí optimalizovaná (většinou) atd., zatímc o u PC to aby člověk upgradoval každých pět měsíců (kdo na to má prachy).
-
-
jestli říkáš optimalizaci rozlišení 600x600 + přidanej bloom/blur atd tak pak ano...ale kupovat do PC každých 5 měsíců..ale jdi ty brepto *3*
-
-
Já jen nechápu, když se vám pořád nelíbí, že herní trh je takový a makový, a že na tu platformu je víc her a tamty jsou horší kvůli té platformě a tak.. Kdo vám brání udělat vlastní hru? Založit firmu, najmout vývojáře a diktovat jim, apodobně.. Raději buďte rádi za to co máte.
-
-
To není pravda já ne :)
-
-
Nuze demo dohrate.Moje dojmy su nasledovne:Zcela chapem nakrknutost niektorych oldschool hracov RPG ktory milovali akosi pomalsie suboje a kde skor skupina hrdinov bojovala vzdy len proti malej skupine nepriatelov ovsem mne novy priklon k diablovosti viac nez sadol.Pacia sa mi nove animacie zdaleka viac ako stare kde hrdina stal 10s. potom svihol mecom do vzduchu castokrat netrafil a cloveka cakala dalsia 10s. nuda ako sa pozeral no svojeho hrdinu necine inkasujuceho rany.Reci o tom ako sa vyprazdnil povodny obsah vsak povazujem za prachsproste ohovaranie tazkej prace autorov ktore akosi nemaju s realitou nic spolocne. Ano tiez mi vadi hrat za hrdinu vizaz ala Ludovit Stur (nemozem sa dozkat prisposobeniu tvare)ano kontury jeho matky tiez nezodpovedaju 60-70 rocnej zene ano obojrucne mece miestami pripominaju seriu final fantasy.Ovsem to tu bolo aj v klasickom DA.Ktory som aj tak miloval.Mam pocit ze konzolisti budu mat konecne nejaku normalnu hru.
-
-
Ano, bohužel je to tak. Konzolisti budou mít fajn hru. Můžou klikat na speciální útoky a radovat se.
-
Jak sem to dělal u mas effect ale obráceně chlapa si upravím a babu si nechám tak jak je *3*
-
-
Stáhl jsem demo na notebook,grafika 1 GB,procesor intel I7 a 8 gb ram ale přesto mi hra padá.
Je chyba ve hře nebo ve stroji ? má někdo podobné problémy ? -
no gold účet vypršel tak si pěkně počkám týden:D(hlavně nepiště žádný blbosti o konzolách)
-
7hodin pc demo nikde
-
aha sry blbě sem se podival
-
GamersHell nahodili torrent tak doporucuju zkusit, tam sice neni buhvijak rychlej, ale urcite lepsi nez ten mirror na bioware strankach
-
stale zabudate na to, ze prvy suboj je len prehananie trpaslika varica a az po nom sa zacne odvijat skutocny pribeh
-
Nemáte to někdo na Hellshare.cz? nebo Rapidshare?
Protože normalně stahuju za 1MB/sec a na torrentu atd mi to stahuje 50KB/sec
To je fakt hruza prej 8 hodin do konce stahování -
-
http://epidemz.net/306142-dragon-age-ii-2011rusengmulti5demo.html
-
-
Ted mi Rapid běží 1,50MB-2MB/sec
-
Dik moc za Rapid
-
-
stahni to z ofic. BIOWARE stranek stahoval sem to 2mb/s