-
Demo jsem dohrál a jsem z něho velmi rozčarovaný. Vlna nepřátel, cutscéna, dvě vlny nepřátel, cutscéna s dialogem, tři vlny nepřátel, cutscéna... A nejen, že to byly regulérní arkádové vlny, ale pořád se ozývaly výkřiky typu "blíží se další vlna!". Me not likey.
-
-
Těžko se dá od dema, které obsahuje scénu s útěkem před Darkspawn, očekávat něco jiného než boj a nějakou tu cut-scénu. Je otázka, jestli EA neměli pro demo zvolit jinou část hry, kde by se třeba i trochu více mluvilo, případně plnil nějaký vedlejší questík.
Kdyby udělali demo k DAO, ve kterém by byl quest se zapálením signálního ohně ve věži během bitvy u Ostagaru, tak to bude vypadat stejně. Boj, cut-scéna, nové patro, boj... O plné hře by to taky řeklo prd. -
-
V druhé části dema před Darkspawn neutíkáš a systém je úplně stejný. Proč po první bojově-útěkové části nezvolil tu druhou exploračně dialogově questovou nevím, ale možná bych si na ní spravil chuť.
-
-
Tož já demo ještě nehrál (zatracené noční služby), takže nemůžu soudit. Ono všeobecně se dá RPG hra těžko hodnotit podle dema, pokud demo není rozsáhlé jako bylo třeba u prvního Zaklínače. U závodních nebo akčních her to je něco jiného. Tam ti stačí chvilka a poznáš jaký je jízdní model / jak se střílí do nepřátel, zhodnotíš grafiku a jestli ti to vachá na PC a hotovo. U RPG ale z dema těžko poznáš kvality příběhu, propracování postav atd. Tohle demo osobně beru jenom jako test jak si s hrou poradí můj hardware. Uvidím až zahraju. Třeba mě to taky na*ere až tak, že zruším předobjednávku. Ale moc tomu nevěřím. Zatím jenom stahuji, pak si dám šlofíka, oběd a vrhnu se na testování.
-
-
-
-
No nevim...čekal jsem to holt....jinačí. *8*
-
NO čekal jsem asi vic grafika je takova nijaka jen DX9 medium nastaveni a nebo DX11High Veriy Hight.Kolik PC hracu ma DX11 KARTU?? Otresne prostředim postavy jsou ok,ale co me osobne vadi je večne LOADING. Snat plna bu lepši hodnotim jen DEMO no a pro neangličtinaře je velke MINUS a od EA CZ podpasovka ze vehre nebudou Cz titule.
-
-
RPG hry bez češtiny nikdy nekupuju.
Myslím že tady v České Republice prodělaj -
-
Problém je, že EA prodělali v ČR i na česky lokalizované verzi DAO.
-
-
EA Czech ho*no ovlivní, jestli hra bude mít lokalizaci nebo ne. To rozhoduje centrála EA. EA Czech aspoň "sponzoruje" amatérský překlad darováním her. Prý také pomohla při obstarávání textů ze hry, které by překladatelský tým měl mít k dispozici už teď.
-
Kutit se bude amatérska čeština, takže než ji dodělají, tak alespoň hra slevní, protože rychle to určitě nepůjde. Takže třeba mě to ani moc nevadí...
-
-
Nic moc ta hra
jednička byla lepší -
Proč to není na steamu?? mg :D
-
-
Už je
-
-
Tohle je Dragon Age II. ? V takové podobě jakým je prezentován, děkuji nechci! *10*
-
-
nikdo ti to nenutí
-
-
Heh, chcou milión downloadů ale že by si dali do kupu lajnu to né, kreténi jedni. 3x jsem to zkusil sosnout, vždy to prdlo, tak to teď sosám z kámošova ftp -___-'
-
demo jsem hral a velice se mi libilo jedinej rozdíl, která sem zaznamel byly rychlejší souboje a magicka
system dialogu se mi velice líbí a podle PC gameru ktery hru už hral hodnotil 88 je že hawkova osobnost se vyvijí podle toho ktere možnosti preferujete a jak hawka užírá tajemná nákaza( nakazil se když provaděl nejaká rytual s elfama a talismanem od Flemeth) tak se u noho začnou vyvijet schopnosti podle jeho characteru -
Nemáte to někdo na Hellshare.cz? nebo Rapidshare?
Protože normalně stahuju za 1MB/sec a na torrentu atd mi to stahuje 50KB/sec
To je fakt hruza prej 8 hodin do konce stahování -
-
http://epidemz.net/306142-dragon-age-ii-2011rusengmulti5demo.html
-
-
Ted mi Rapid běží 1,50MB-2MB/sec
-
Dik moc za Rapid
-
-
stahni to z ofic. BIOWARE stranek stahoval sem to 2mb/s
-
-
stale zabudate na to, ze prvy suboj je len prehananie trpaslika varica a az po nom sa zacne odvijat skutocny pribeh