Přejít na výpis diskuzí
Vyšší výkon PlayStation 4 Pro využije při zahájení prodeje nové konzole 36 titulů
4.11.2016 | Petr Poláček
132 příspěvků
-
A máš nějaký důkaz? :) Spíše to vypadá, že 90% je upscale viz. odkaz níže.
-
líbí se mi, jak si konzolisté vyvracejí svoje vlastní argumenty.. viz "pohodlné hraní na stroji za 10k" tomu se řiká řezat si pod sebou větev, ale tak aspoň fajn upřímnost, všichni víme, že hraní za 10k je nesmysl, potřebuješ drahej gamepad, super drahý hry a slušně velkou UHD HDR tv co stojí jako 2 PC, aby sis zahrál v horší kvalitě *1*
-
Sorry, ale slusna velka UHD HDR tv stoji jak vsechna tva zarizeni dohromady krat dve. Me si rozhodne neoslnil a nevim co bych ti mel zavidet. Nevim proc si PCckari mysli, ze hrani na konzolich je levnejsi. Pokud to nekdo mysli vazne tak ani nahodou. A hry jsou 2x drazsi bez moznosti pirateni byt s moznosti zpetneho prodeje. Naopak pouzitelne herni PC dnes lze poridit za pakatel. Vykonovy posun je u nich v podstate nulovy (ano diky konzolim), takze staci jednou za par let dat 15 litru za grafiku. Kde jsou ty doby, kdy jen dobry monitor stal 30-50 litru a cely komp v pohode daleko pres 100.
-
Novej Doom je taky dobře odmáknutej.
-
jak fakani na písečku, přestaňte si poměřovat pindíky a ať si každý hraje na čem chce.
-
A to tvrzení, že má skoro každý konzolista i PC jsi vzal kde? Jo jestli myslíš PC na net a office, tak to pak jo. Argument, že maj konzoli připojenou k TV. To jako, že PC se k TV připojit nedá? Už několik let mám PC propojeno s EPSON FHD projektorem (max. úhlopříčka 780cm), plazmovou TV 55" FHD a nově s 4K 28" Samsung monitorem. Nic proti konzolím, na odreagování ok, ale moc se ti ho nepovedlo vyargumentovat. Mimochodem jenom Thrustmaster Hotas Warthog + pedály, který zde mám k Oculusu vyjde na stejný peníze jako PS4 PRO. Jásný, že schytám mínusy od závistivců, ale uvádím to zde pouze jako příklad, jak bývají často PC využívány.
-
A zároveň pro všechny nic, inu, konzole
-
A o co se starám při instalaci hry ze Steamu nebo z GoG Galaxy? Já jsem asi hrozný klikař, ale za posledních cca 10 let jsem žádný problém s hrou na PC neměl. Možná je to tím, že je moje PC i můj pracovní nástroj, takže si ho nezasírám svinstvem a hry jedu jen ze Steamu a GoG. A jednou za čas updatovat ovladače na grafiku není nic, co by nezvládla i ta největší lama.
-
jj pro chude, co za kazdou hru plati cca. 1800 a maji to pripojene k TV v cene dvou TOP hernich PC. :) Krome toho ma temer kazdy konzolista i to PC. Co tam mas dal, ty chudy chudaku.
-
myslim, ze spis nejak takto http://stolni-pocitace.heureka.cz/barbone-sparrow-bronze-sparrowbronzew10v2/
Preji prijemne hrani her v 1080p :-) -
Chybí tam taková bezvýznamná položka "grafická karta".
Jinak ceny z roku 2000 zde:
http://www.svethardware.cz/vyvoj-cen-vybranych-komponent-pc/2947
Každopádně kdo si chtěl hrát trošku líp, musel pořád zbrojit a platit jak mourovaný. Někdy v roce 2010 jsem si sečetl všechny účty, které jsem k počítači našel a bylo to přes 300 tisíc (ne všechny jsem našel).
Žijeme v parádní době, konzole jsou vzhledem k platům hodně laciné, slevy na hry jaké dřív nebyly ani ve snu, počítače za pár šupů a hlavně se to na nich obstojně hýbe. I na levných a průměrných. Za starých časů jsme považovali 25 fps za hodně slušný.
Sám mám občas cuky postavit současný stroj, ale není kam dát, na stolní PC není kvůli dětskému pokoji prostor. A hlavně ten čas, i takhle můžu hrát jen někdy po nocích a nad ránem, na úkor spánku, kdy vše doma spí a na to mi krásně stačí plejstejšny u TV. Zapnout hru přes den? To by byl od manželky hukot! -
Když tak tady čtu tu debatu o rozlišeních 1080... Už někdy od roku 2008, co jsem si pořídil 24" monitor, jsem hrál na PC v jeho nativu 1920/1200. To lehké pobavení nad tím, že v roce 2016 dosáhli na 1080p se konzolistům dost těžko vysvětluje... Dýchavičná konzole za 11 tisíc co se při 1080 potí to není ekvivalent dnešního herního PC. To dnes vypadá nějak takto: https://i.ytimg.com/vi/Gxr6I_ke0tg/sddefault.jpg
-
Tak je to i5 ale vem to čert :-) Že si na tom nezahraješ nikdo netvrdí. Stejně je taky blbost tvrdit, že si pohodově nezahrješ na konzoli za 11k. Tohle tady právě nechápu, neustálý hate vůči konzolím. Když někoho konzole baví, ať hraje na konzolích. Někdo chce hrát na PC, tak ať hraje. Všichni lidi nejsou stejní, každý má jiné požadavky a je dobré mít možnost si vybrat...
-
Měla odlišný HW, ale já jsem spíš narážel na verlikost RAM než na CPU.
-
Možnosti nastavení Nioh na PS4 Pro:
HD display “Movie Mode” - Stable 1920×1080 resolution with high-quality anti-aliasing at 30 fps
HD display “Action Mode” - Stable 1920×1080 resolution at 60 fps
4K display “Movie Mode” - Stable 3840×2160 resolution at 30 fps
4K display “Action Mode” - Stable 1920×1080 resolution at 60 fps
Pro každého něco. -
Tak není to jenom o té lenosti. Je jedna věc testovat hru na jediném hardwaru a testovat ji na spoustě možných kombinací. Ale je pravdou, že na optimalizaci PC vývojáři už dávno rezignovali. Většinou ji nahrazují hrubým výkonem.
-
tady je zase volů. Teď za cenu 10,9K je to skvělá nabídka, do půl roku je akce na Mallu za 9990 v bundlu s nějakou hrou a to už bude naprosto fantastická nabídka. Velice slušný výkon, slušná nabídka her, spoustu očekávaných exkluzivit. Naprostá pohoda.
-
Jasně že je to včetně os a myši s klávesnicí. Těch počítačů je plnej sbazar, bazos i aukro. Stačí se na půl hodiny zaseknout a projet inzeráty. A že si s i7 a GTX 770 nezahrajes? Kterej hlupák to může napsat....
-
Updaty a aktualizace běží automaticky.
-
Tak při té instalaci se hlavně o nic nestaráš. Pustíš to někde na pozadí, koukáš na TV nebo jdeš dělat něco užitečného. Pak přijdeš k hotovému. Aktualizace her se ti stahují automaticky a při spuštění hry se i nainstalují během pár chvil. Jinak podobný čas mi zabralo rozběhání Starcraft 2, protože se hra odmítala z média nainstalovat a nedovolila mi ani zadat licenční klíč pro stažení. Pak jsem přišel na to, že tlačítko na přidání klíče se zobrazí asi na 2 vteřiny. Asi nějaká chyba Battle.netu ale i tak to nasralo. Takže na PC jsem to musel aktivně řešit, na konzoli si jenom počkáš.