Přejít na výpis diskuzí
Vyšší výkon PlayStation 4 Pro využije při zahájení prodeje nové konzole 36 titulů
4.11.2016 | Petr Poláček
132 příspěvků
-
a z jaké zadnice jste si vytáhl svůj názor? :-)
-
aha, ona myslela pc, ja myslel že mluví o konzoli... no nic
-
Náskok v grafice máš jedině když pravidelně investuješ do upgradu. Hry na PC často nutí instalovat několik různých distribučních platforem (Steam, Battle.net, ...). Po nainstalaci to není rozhodně klikneš a hraješ. Možná už se tolik nelaboruje s ovladači jako tomu bylo dřív, ale pořád musíš řešit 100+1 grafickcýh nastavení, aby hra vypadala co nejlíp a ještě se k otmu solidně hýbala. Uživatelský komfort je diskutabilní. Pokud hraješ na televizi, stejně nemůžeš použít klávesnici a myš, takže musíš koupit konzolový ovladač. Nemluvě o tom že musíš zadrátovat celý obývací pokoj, aby jsi měl kabel natažený jak k monitoru, tak k TV.
-
Nikdy mě neprestalo bavit, jak si majitele konzoli tahají argumenty z ty nejspinavejsi zadnice, aby měli pocit, žeje PS něco TOP :-D přitom to bylo od začátku jasně dané - playstation je počítač pro chudé, kteří nemají ambice zapojit mozek a potřebuji absolutně user friendly prostředí, protože sebemenší problém s OS je pro ně často neřešitelný problém
-
A to je cena včetně OS? To jsou další + 4k a k tomu ještě nějaká solidní myš + klávesnice dalších 1,5k
-
nejlevnější co jsem našel v ceníku 10/2000 bylo:
Cyrix C6 333/5.1GB/32MB, zvukovka za 9500 Kč
AMD K6-2 500/5.1GB/32MB, zvukovka za 11000 Kč -
Na PS4 je 1080p tak 90% veci, na PS4PRO ma vsechno jet okolo 1600-1800p. V native 4K jen starsi veci typu Skyrim, Fallout 4, Last of Us apod. Samozrejme v o neco nizsich detailech nez totez na top PC.
-
PIII733-133/10GB HDD/32 MB RAM/ VGA AGP Intel 818, zvukovka PCI, CD-52x, minitover ATX, 4x USB - 22 968 Kč
Celeron 600/10GB HDD/32 MB RAM/ VGA AGP Intel 818, zvukovka PCI, CD-52x, minitover ATX, 4x USB - 18 353 Kč -
V dnešní době ty traktory opravdu mají výbavu, na kterou se nechytají ani některá dražší auta, takže opatrně. *4*
-
nemusíš upgradovat? tím, že vydávají novou konzoli za 3 roky zas za 11000 je co? myslím,že tento argument konozlistů už je pasé. navíc se upgradují už i konozle, Hdd atd. Vložit disk a hrát, to už taky neplatí, instalace u digitálních her je taky, a vložit disk a hrát? a co ty updaty, aktualizace? ty tam nejsou?
-
PC za 22 000 v době vydání PS2 byl top na trhu?
Buď máš špatnou paměť, nebo nevím.
Na podzim 96 jsem dal 45 tisíc za Pentium 100 BEZ zvukovky, BEZ CD mechaniky, 8 MB RAM, s jehličkovou tiskárnou. A to jen za všechny svý peníze z brigády s podporou rodičů. A to byl docela obyčejný stroj, trošku nadprůměr.
Pak jsem co rok přestavoval a pokaždé to bylo kolem 20 000 za částečnou obnovu na lehce nadprůměrný stroj a můžu ti říct, že v roce 2000 sice už nebyly ceny tak hrozné, ale stále v porovnáním s dneškem kruté, rozhodně nebyl za 22 tisíc komplet nový stroj, nedej bože top.
Poslední stroj jsem kupoval v roce 2008, nějaký core2duo, tátovi ještě krásně slouží, jen jsem tam loni vyměnil výtopnu gf260 za tuším gf750. A tím jsem to zabalil, doma počítač už nemám, beztak mě tam hry už nebavily, neb jsem přešel na PS3, kde jsem zažil renesanci zájmu o hry. -
To na cos poslal link ma o 50% nizsi vykon nez PS4 PRO a ne vyssi. Ty jsi fakt ale lama.
-
Já se konzolím již několik let nebráním a proto vím, že jsou tam hry, které mě za těch usmolenejch 10k stojí.Přiští rok se těším především na Horizon: Zero Dawn, Red Dead Redemption 2, Gran Turismo a Detroit.Na PC budu vždy hrát nejvíce, ale některé hry bych si nechtěl nechat ujít.
-
PS3 měla dost odlišný hw, to u PS4 neplatí.
-
psal jsem "vše co umí konzole umí pc taky".. pokud vím, konzole exkluzivní hry z jiných platforem taky spustit neumí
to jsi mohl rovnou napsat "pc neumí proměnit bláto ve zlato" a dávalo by to stejný smysl *3* -
Tak tyhle hry na PC opravdu nerozjede no, Playstation only.
Take tam pristi rok nerozjede RDR2 a to rozhodlo, ze do konzole jdu take, cekat jako u minuleho dilu RDR nehodlam, protoze by se me mohlo stat, ze se opet nedockam. :-) -
zjevně se snažil vyškrábnou všech 10 exkluzivit co na PS3 a PS4 vyšly, aby ti jako ukázal o co přicházíš, ale je vidět že musel dost dřenit, aby dal dohromady aspoň těch 10 a to půlka z nich ještě není venku, smutná to vizitka konzolového hraní :(
-
Tak tak. Vynikající optimalizaci jsem viděl naposledy u UT 2004, Far Cry ... a možná ještě Crysis.
-
Já teda hraju občas i na konzoli (aktuálně PS3 jako lapač prachu a pokukuju po PS4, ale jen kvuli Bloodborne to zatím kupovat nebudu), ale že by bylo hraní na PC nějak problémové, to se mi nezdá.
A to legendární "vložím disk a hraju" docela dobře vystihuje jedno Rage Quit video https://www.youtube.com/watch?v=ZQ8NhxD0-Ek -
1) Jsi úplně mimo!
2) Proč s tím tady vůbec otravuješ, zajímá to snad někoho?