Přejít na výpis diskuzí
Vyšší výkon PlayStation 4 Pro využije při zahájení prodeje nové konzole 36 titulů
4.11.2016 | Petr Poláček
132 příspěvků
-
Exkluzivní hry třeba
-
Rozhodující bude hlučnost chlazení. Na nějaký vysavač nejsem zvědavý.
-
Jedinné, co PC neumí, je spustit exkluzivní tituly pro konzole a to jen proto, že si výrobce konzole zaplatil, aby to na jinou platformu nevyšlo, protože by to na PC jinak jelo a přeportovat něco na PC z PS4 nebo XB1 je relativně triviální, protože už je to stejná architektura, na rozdíl od PS3 a XB360, které měly obskurní CPU.
-
Chvíli jsem doufal, ale po shlédnutí té sestavy... To snad ani nemyslíš vážně. Na tomhle si zahraješ prd.
-
Což ale bude jen další důkaz lenosti vývojářů.
-
Lol prej pc do obyvaku. Mozna je na case navstivit Chocholouska. Konzole ma mnohem hezci skrinku
-
Lol ty asi nevis kolik stoji luxusni traktor. Kdybych mohl chodil bych s tou bestii i do prace
-
Proc bys to nerozchodila nechapu to jsou nejake pc nebo xone exkluzivity?
-
a co tedy umí konzole navíc co PC nezvládne?
-
PC neumi vse co konzole a vice versa. Ostatne proto mam k nekolika konzolim a handheldum i nekolik pc a par tabletu nadavkem k tomu.
-
Ja koupil nové PC za asi 15 litru a nema vykon ani jako stara PS4 a to jsšm ho kupoval az po PS4 :-). Doufam, ze ty jezdis jenom traktorem, je univerzalni, ma poradny vykon, je dobry na praci, zoras s nim i pole, s valnikem ti nahradi nakladak a s babakem i mensi autobus.
Nastesti si nekteri z nas mohou dovolit i pohodlnejsi specializovana zarizeni. -
Podívej se třeba na hru The Last of Us pro PS3. A pak se mrkni na specifikace té konzole. Kdyby to byl počítač, budeš rád že na ti na něm poběží MS Office :-)
-
Já hál dlouho na PC, pak jeden čas jenom na konzoli, pak jsem se vrátil k PC a konzoli už ani omylem, ten uživatelský komfort, možnosti kustomizace a náskok v grafice bych neměnil, zvlášť když mě netlačí finance, jednoznačně a vždy PC.. do konzole vložíš disk a hraješ, na PC klikneš na ikonku a hraješ, v tom nevidim rozdíl
-
2 Zetko
já vím, je strašně těžké použít google - 3 vterřiny hledání, kliknutí na první odkaz na Aukru
http://aukro.cz/pocitacova-herni-sestava-i6585511321.html.
Pokud bych si chtěl koupit za slušné peníze herní PC, prohledával bych weby klidně půl hodiny a garantuji ti, že je internet plný ještě výkonějších PC. Jistě, dobře to víš, ale zkusil si střelit od boku - minul si.
2 Lenka
zvláštní dedukce - vy máte slečno ale problém, že už jste se stala věrným zákazníkem PlayStationu a budete s otevřenou pusou přijímat vše, co vydá. Vám nikdo nevysvětlí, že obrovské herní portfolio má nečekaně i PC scéna.
2 Bob a jako co? PC si přes HDMI nepřipojím k televizi nebo projektoru? pro PC neexistuje klávesnice a myš na dálkové ovládání? ach jo.....ale já vám rozumim. Taky nemám rád věci, kterejm nerozumim - matika, chemie....ty předměty jsem neměl rád. Tak dokážu pochopit, že když neználek pustí počítač a vyběhne na něj nějaký informační okno, tak dostane epilepťák a skopne monitor ze stolu -
B.U.L.L.S.H.I.T. :)
-
Zajímavý je tohle, trošku to vrhá světlo na tvrzení: "konzole jsou optimalizovanější než PC", prostě a jednoduše upscaling :) Tedy kromě obecných faktů jako je nízké rozlišení textur, chudší scény (objekty, efekty) atd. Akorát je zajímavý, že se to děje během hraní, přechody musí být hrozně vidět, takže to je zamaskovaný pod tunou bluru a jiných vychytávek? Běží vůbec nějaká hra v 1080p nebo v nativním rozlišení televize a nebo je všechno upscale z nějakých 720p a méně?
http://wccftech.com/battlefield-1-ps4-160x90-resolution/ -
PC na práci, konzole na hraní - ideální kombinace. Máš dvě zařízení takže někdo může být v klidu u počítače a druhý hrát. Navíc nemusíš neustále upgradovat HW (co si pamatuju tak pomalu každé dva roky jsem musel měnit minimálně grafickou kartu, ale často i CPU, paměti, ...). Teď už jsem na HW v PC roky nešáhnul a pořád dostačuje i na střih HD videa.
Přes 15 let jsem intenzivně hrál na PC ale od doby kdy jsem přešel na konzole už bych PC nebral zpět jako hlavní herní stroj. Jasně, občas si na něm taky zahraju (Starcraft 2, hry z GOG, ...), ale není nad bezproblémovost konzole. Vložíš disk a hraješ. Mám mnohem míň času než za studentských let, takže tohle je pro mě hodně důležité. -
Ja bych si tu bestii i koupila, ale nejprve by me nekdo musel prozradit, jak na ni pak s pritelem rozchodime ty hry, na ktere se tolik tesime, napriklad Gravity Rush 2, The Last Guardian, Horizon: Zero Dawn, GT Sport, BloodBorne, TLOU 2, InFamous, Ratchet and Clank, Days Gone, Detroit: Become Human, Dreams, God of War, Uncharted 4 nebo treba noveho Spidermana od Insomniacu.
-
Lol zapominas na podstatni vec a tou je optimalizace specialne na PS4 diky cemu je prakticky vykon nekde jinde nez papirove silnejsi PC. Navic si muzes dat konzoli i do obyvaku
-
Odkaz z aukra prosím.