Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tedy body "dobra/zla" neovlivní zadávaní úkolů? Budu moci všechny úkoly pouze postavy budou na hráče reagovat jinak?Tedy nenastane situace,že nemohu učinit rozhodnutí protože nemám prostě dostatek bodů?

To se pak podobá zaklínači.To je dobře.Tam jsem se taky rozhodoval různě a o žádný úkol jsem nepřišel.
  • Celkově systém paragon/renegade je hloupost, hrál jsem oba předchozí ME za nevyhraněnou postavu, protože dialogy nabízeli většinou něco ve stylu Mirek Dušín(+paragon), rozumná odpověď a nasilně se chovajicí h*vado(+renegade). Nejde přece ke všem situacím přistupovat stejně, jen proto, že mě k tomu nutí karmický systém hry. Pokud si někdo zaslouží kulku, dostane ji, pokud slitování, taky se ho ode mne dočká. To že mě tento systém nedovolil některé odpovědi v ME2 mě dost mrzelo.. Snad se to tentokrát vyvede lépe
    *4*
  • http://www.youtube.com/watch?v=8iMrDsRm5w0

Launch trailer Mass effect 3
    • Mayuri12
      hrozně rád bych napsal něco zajímavého a originálního ale slova jako boží a perfektní a úžasný tu říká každý takže jen řeknu: luxus
      no to taky není nic moc ale co
    • Lawliet
      Uchvatné
    • So epic *8*
    • Veskoslav
      Hodně dobré, dokonce celá flotila i Šavlozubec tam je v 1:28:-D
  • Amylee.Anderson
    Nechci nic řikat, ale nepřipomíná vám Shepard Rosenberga?:D
    • Mayuri12
      *1* *1* *1*
    • Cahir
      Kterýho? Myslíš toho s tím velkým doutníkem? *1*
      • Black_Hand
        ano, toho uzenare :P.
    • Veskoslav
      Ne....
      • Amylee.Anderson
        http://www.knihy-hudba.cz/data/eshop/43058-knihy-obrazek.jpg Mě teda totál xD
        • jo no, ma vlasy na jezka... to je podoba, ale tak v tom pripade sem mu podobnej i ja a par milionu dalsich lidi.
      • Ja bych rekl, že trochu jo. *1*
  • Další spůsob jak zjednodušit hru aby blbečci nebrečeli že je to moc složitý? *16* Ať z toho rovnou udělaj s*ačku tipu BF nebo CoD kde hráč prostě nemůže udělat chybu. Blbečci budou spokojený, a já to nebudu hrát a nebude mě to tudíž trápit.
    • Nevím, jak pro tebe, ale já si opravdu myslím že promýšlení různých pohledů na nějaký problém není zjednodušení. Zjednodušující je Modrá/Červená, a způsob chování: Sice zachranuju vesmír ale kdyz na me plivou bezdomovci este se jim za to omluvim abych nahodou neztratil karmu...Případně: Sorry brachu je mi tě líto a máš pravdu, ale musim na tebe bejt hnusnej at nedostanu +body.....
    • Jenom 3 mínuska? sem myslel že se tady najde víc blbečků. *5*
    • Cahir
      No vídíš! A máš to vyřešený *1*
  • Hmm to zní dobře.
  • ahoj nekde jsem cetl, ze kdyz do hry improtuju save, v kterym sem prosel 1 a 2ku tak zacnu na lvl 30 a budu si moct vybrat nejakou dalsi schopnost...je to pravda?
    • Hairy_Ass
      Je to pravda, bude to fungovat stejně jako NG+, ale jestli si hrál demo, tak ti musí být jasné, že 30 zkušenostních bodů nebude až taková suma (možná s tím zaplníš 2 schopnosti, ale i o tom pochybuju). *3*
      • dik moc...a o tom vybrani specialni schopnosti nic nevis?
        • Hairy_Ass
          To asi bude fungovat jako když si hrál znovu se stejnou postavou ME2. Mohl sis tam vybrat bonusovou schopnost jedné z loajálních postav, třeba válečník mohl mít warpové náboje, tuším, od Mirandy, atd. Ale jenom jednu schopnost. Alespoň takhle si to představuju. *3*
    • něco podobného je možné, protože podobný princip byl už import Separda z ME1 do ME2,
      kdy po splnění určitých achievmentů jsi začínal třeba s více kredity, zdroji atd... ale začínat s 30lvl mi nezní moc pravděpodobně
      • je to kopirovany z wiki : When importing a Mass Effect 2 character into Mass Effect 3, the character will be brought forward exactly as it was left off. A level 30 character in Mass Effect 2 that is imported into Mass Effect 3 will retain its level and abilities, and can immediately start working toward the new level cap of 60.
    • rancor1223
      Pochybuju, je sice možné že dostaneš několik málo levelů pro začátek navíc, ale rozhodně ne lvl 30.
      • ale ono to je celkem logické....V ME1 šlo dosáhnout maximálně levelu 60 .... po jedničce Shepard zemřel a začínalo se on ,,nuly'' a na konci ME2 šlo dosáhnout max levelu 30 .... a k věci , ME2 a 3 na sebe navazují víc než 1na 2 takže mi přijde logicke že pokud importuju save z 2 do 3 tak budu pokračovat z levelu 30 až na max 60 ....ale taky možna melu z cesty :D
  • Mayuri12
    no konečně
  • ja sem v me2 konal radsi dobro, za padoucha sem se bal ze to blbe ovlivni dej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit