Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fiLLkiLL: jak tohle můžeš říct kolikrát si dohrál jedničku nebo dvojku diabla tohle vypadá jak totálně přehypovaná wow sračka jako sorry ale jestly to bude vypadat takhle tak si to může blizz strčit do prd... řekněte my co to je každý dva metry jinej druh potvory efekty jak z vesmírné bitvy ve star wars... kde jsou normální šípy kde jsou ta na kusy roztrhaná těla na mučidlech jako ve dvojce do teď mám v živé paměti místnost před trůním sálem Andariel s nádrží plnou krve a mrtvol z té hry člověku někdy běhal mráz po zádech v trojku jsem doufal od dohrání dvojky a pak my blizzard předhodí tohle smradlavý wow z ptačí perspektivy to fakt ne. všem se omlouvám ale musel jsem to napsat tak a teď se do mě pusťte *4*
    • Jedničku jsem dohrál tak 5x a dvojku jsem dohrál na hell včetně datadisku. U Diabla jsem stvávil mhoho hodin a nevim proč se obávat tohoto pokračování. Až napíšeš jeden normální argument, který dokazuje, že trojka bude sračka, tak se můžem bavit. A wowko? To tu jako proč taháš, to je uplně jiný žánr a hra, které nebude mít s Diablem nic společného. Já vím, že je dneska velice v módě kritizovat vše co je nové. Někteří už fakt neví co by si našli, když řeší nějakou kuš, která stříli bez nabíjení. Blizard je firma, které nemůže vydat špatnou hru a o Diablo se opravdu nebojím. Bude to staré dobré akční klikací RPG s několika novinkami a určitě skvělým příběhem. A grafika je btw naprosto v pohodě a dostačující. Malované wowko, které vypadá jako cut scény s W3, vypadý uplně jinak.
      • nejde o to že wow je jinej žánr jde o to že co je od blizzrdu tak všechno graficky připomíná wow bože vždiť i starcrft připomíná wowko vojáci pomale větší než barák prostě se my nelíbý ten styl kreslený a všechno tak nějak zvětšené oproti vám prostě je to hnus velebnosti le tk kdiž ti to udělá radost tak to tedy spíš přirovnám k vylepšenému wrcraftu 3
        • SC je inspirovaný Warhammerem 40K, proto vojáci jak barák. S WoWem tohle nesouvisí...
      • Nevím která moda je horší, nadávat na vše nové nebo neustálá móda že Blizzard nemůže, nesmí, nedokáže vydat špatnou hru.

O tom, že Diablo 3 až příliš vzhledově kopíruje wow už bylo řečeno hodně a lidé si to necucají z prstu, je to až nezdravě podobné, to měl asi na mysli. Já měl chvílema dojem, že koukám na wow nebo na torchlight, zkrátka se s tou komiksovostí od wow rotzrhla pr*el, hotl money talks.
        • přesně takhle jsem to myslel to wow z toho prostě teče mě osobně by nevdilo když by u trojky použili engine z dvojky to jako vážně ty ručne kreslené textury barbar vypdá pomalu jak nějakej ork prostě na diablu jsem vyrůstal a tohle s tím má společnej jen název
          • upřímně? klidně ať použijou engine, vzhled z jedničky a budu spokojenější, ale to by mě asi hnali i ti borci co řvou že na grafice nezáleží, že jde jen o hratelnost : )
            • vlstně doufám že se toho ujme nějakej dobrej modder fanošek a hodí nám tam lepší správně temnej grafickej kabátek bez přehnanejch efektů a bez kuší střílející lasery jako tomu bylo v prvních dvou dílech
            • to máš asi pravdu *1* ale stejně by my to připdalo hezčí a atmosféričtější než teďka pač ten styl dvojky bylo to co mě do toho vtáhlo nepustilo mě to do teďka kdiž se ve třetím aktu v bažinách rozpoutala bouřka a šli po vás ti malí indiáni se svím šamanem to bylo prostě neco prádního nechápu proč musej do všeho srát kreslené wow textury
    • neviem odkial si nabral ze to ma vobec neco spolocne z wowkom. Ja osobne z toho mam zmiesane pocity.. ale budem kritizovat a trollovat ked si to najskor zahram *3* , a nie tu kecat **** ze wow je **** , jedina sracka su tvoje recicky i ked kazdy ma pravo na vlastny nazor , ale ten nazor by mal hlavne obsahovat daku inteligentnu ( najlepsie objektivnu) myslienku *4*
  • Doporučujui verzi v kitu http://us.blizzard.com/en-us/company/press/presskits.html kde je to v kvalitním rozlišení, přiznám se, že mě tu nudilo a musel jsem to posouvat, z 90% jsem přes množství efektů neviděl která bije, vyloženě se mi líbí jen ozvučení které bere ohled na to, že je postava v kobkách, ale to je spíš samozřejmost, jinak je to nekončící ohňostroj, čím víc to bliká tím víc adidas, ovšem je to můj subjektivní osobní názor, každej má jinej vkus.
  • tento demon hunter vyzera totalne nahovno, nechapem preco do kazdeho vystrelu seru milion efektov, ako keby nemohla strielat aj normalne sipy
    • Pretoze tie efekty su hlavne zo skillu Molten Arrow, ktory pouziva najcastiejsie. Ale tiez tam je vidno dalsich 5(dokopy 6) zverejnenych skillov. Sem tam streli aj normal, ale treba davat velmi dobry pozor xD
    • Protože by za ní nikdo nehrál :-) Amazonka ve 2 taky nebyla na první pohled nějak hustá, právě, že střílela jen obič šípy :-) já jí jel s oštěpem, spíš na blízko a byla dost dobrá, ale moc lidí ji nehrálo...
  • no čím více se blíží final, tak tím víc se bojím... Nebudu ale malovat čerta na zeď, uvidíme, jak to nakonec dopadne...
  • No to my vysvětlete jak tohle někoho může bavit. Tahle herní legenda mně nikdy nějak nezasáhla. Sek, flus a pozor další monstra ........ :)
    • No mi vysvětli, jak tě tohle nemůže bavit... Asi stejně dementní otázka, nemyslíš?
  • Myslim ze ked si uz zvyknete na tu zvlastne "rozpravkovu" grafiku, tak D3 bude najsilnejsie prave v tom Co-op rezime, ten vyzera ze skutocne zabavi....Ale aj tak sa nemozem zbavit pocitu konzolovosti, a tipujem ze D3 vyjde aj na konzolach, mozno nie sucastne, ale tak za 6 mesiacov od vydania na PC urcite
  • Výborné, vypadá to na více než důstojného nástupce legendy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit