Přejít na výpis diskuzí
Vývoj Diablo III daleko za polovinou + 20 minut záběrů ze hry
24.10.2010 | Petr Poláček
155 příspěvků
-
pres efekty nevim ktera bije,je jich trochu moc, narozdil ale od vetsiny z vas si myslim ze to bude totalne navykova hra s hodnocenim 9+/10
-
Leckdo tu nadává na nadává na dětskou grafiku, která je jako omalovánky, ale hra přitom dětská moc není. Krev stříká, zrůdy se půli, čtvrtí a explodují na všechny strany. Zvuky jsou výborné a Blizzard moc dobře ví, že celkovou amotsféru Diabla II dělaly zvuky minimálně zpoloviny. Pět hrantelnostních tříd, pět odlišných stromů schopností, tuny nepřítel a dvě tuny předmětů. K tomu zničitelné prostředí a spusta nepochybně zajímavých lokací. Tohle není fanboyisums, tohle je realita. Blizzard nikdy nevydal hru, která by neměla hratelnost vybroušenou jako diamant. Vážně pochybuju o tom, že by Diablo III vydali, kdyby to byl horší masakr než ve dvojce. A kdo tady nadává na to, že celkový vzhled hry nepřipomíná devět let starou hru (protože Diablo II je přeci to jediné a správné Diablo pro všechny věky), je hloupý přibližně tolik jako člověk, který tvrdí, že vzhled druhého Starcraftu jej okrádá o atmosféru 12 let starého dílu.
-
-
Že není dětská grafika stavíš na tom, že tam stříká krev v gejzírech, monstra v krvavýcch koulích explodují na všechny strany? Tak přesně tohle je to poslední o co mi na Diablu jde, vše tohle je tak extrémně přehnané až to právě působí směšně a dětsky a Blizzard s tím prostě neumí pracovat, neumí to použít tak aby to působilo děsivě a dotvářelo horrorovou atmosféru, která je momentálně fuč, logika "čím víc stříká krev, tim víc strašidelný" je fakt blbost. D2 není to jediné správné, atmosféra jedničky je dávána obecně za tu správnou, ne D2, D3 momentálně hráče okrádá o atmosféru D2 a totálně zazadil zbytky atmosféry D1, která ve dvojce zbyla, to vše momentálně po 14 respektive 10 letech, skvělý pokrok. Tou poslední větou o tom, že všichni kterým se to nelíbí jsou hlupáci jsi ten svůj komentář už totálně pohřbil *7*
-
-
jasny. v momente kdy se zacalo chodit ve dvojce v (pra)lese a na pousti, tak byla atmosfera uplne pryc... Princim prvniho dilu, kdy se jde porad jen dolu a dolu az do pekla, tak to nemelo chybu... hraju d1 kazdy rok aspon jednou, takze aspon tak.
-
-
myslím, že tím to nebylo, třeba na mě působilo dobře i chození venku např. v Blood Moor, zkrátka první akt, ta hudba+zataženo+déšť, působilo to moc pěkně. D1 si taky rád pravidelně zahraju stejně jako dvojku.
-
-
No jo, já už dávno vím, že ty máš patent na všechno. Teď jsem se dozvěděl, že Diablo bylo vlastně horor. Od kdy? Já jsem se nikdy u Diabla jako u hororu nebál. Proč? Protože zřejmě znám daleko lepší hororový hry než Diablo. Vlastně je to celý absurdní, že tady nadávají lidi, kteří trpí tím, že se u třetího Diabla nemůžou podělat strachy. Vždyť celé Diablo je spíš pohádkou o zlém drakovi a chrabrém princi, který draka zabije, než něco, u čeho by se měl třásl strachy. Upřímně řečeno, pokaždé, když jsem Diablo hrál, tak jsem řešil hlavně to, jak zabít ty armády moster, ne co se skrývá za dalším rohem.
-
-
Diablo nebyl horror, bylo to rpg s temnou horrorovou atmosférou, v tom je celkem rozdíl. Ten zbytek asi no comment.
Díky za kompliment, neříkal bych tomu ale patent, ale což. -
-
Tak ještě se naučit žít s tím, že co bylo, už není, a bude to fajn. Holt takhle to na světě chodí, jenže někteří lidi se s tím ne a ne smířit. Však taky stačí až do smrti hrát Diablo II a na to nové se vykašlat. Jinak to zavání mírným pokrytectvím: Diablo III má opravdu mnoho chyb, ale budu stejně ho budu hrát. Ach jo...
-
-
Teo, bohužel už ani nepoznáš kdy si z tebe dělám pr*el a to je pak už hodně špatný, tak to uvedu na pravou míru, skutečně mě ani ve snu nenapadlo, že bych něco zmenil plkáním v diskuzi někde na tiscali, ale díky za tvou péči.
-
BTW, tomu, že by se tvá kritika grafického pojetí, dvou kuší a dalších prkotin po zahrání změnila, moc nevěř, protože grafické pojetí, dvě kuše a další prkotiny se do vydání Diabla zřejmě už nezmění...
-
Ano, plkáním v diskuzích toho změníš opravdu hodně...
-
Někdo se s tím učí žít, někdo se snaží něco změnit pouhým plkáním v diskuzích, každej máme něco, nauč se s tim žít *3*
Co je na tom pokryteckýho teda netušim, na to aby si kritik ověřil zda se mýlil nebo ne nezbývá než si to zahrát a buď se v tom utvrdit a na hru se vybodnout nebo své názory poupravit či zmenit a hru třeba i hrát dál, kde tam vidíš pokrytectví fakt nevim, spíš naopak.
-
-
-
-
-
a) nevidim znicitelne prostredi (jako dvere??)
b) krev strika hezky, ale je to spise jako Itchy & Scratchy (nicmene viz bod f)
c) nejlepsi diablo byla jednicka (ale tu tady uz moc lidi nehralo)
d) hra vypada jak 6 let stary wow a to vyjde az za dva roky (toto je s nadsazkou)
e) vidim ze mate prehled, jen upresnim ze D2 vyslo 6/2000
f) hrat to budou vsichni. proc? presne pred rokem vysel torchlight. a od te doby? -
-
a) vidím, že máte přehled. částečně zničitelné prostředí se objevilo v dřívějších videích (kamenná zábradlí, sloupy, zdi). nepůjde zničit všechno, ale něco přece.
b) v Diablu šlo vždycky jen a jen o zabíjení potvor. jako Itchy & Scratchy vypadá daleko více Trochlight. je zajímavé, že u téhlo hry na vysoce pohádkovou stylizaci nikdo nenadává. proč? protože se samozřejmě dobře hraje.
c) nejlepší Diablo byla II, kterou hráli snad všichni.
d) WoW jsem nikdy nehrál, takže je mi jedno, jestli hra vypadá jako WoW nebo ne. mě zajímá, jak vypadá Diablo, ne WoW.
e) za hlavy jsem střelil rok 2001. deset nebo devět, je to jedno.
f) hrát to budou všchni. proč? protože krom Diabla podobnýc her není. vlastně vím jen o jedné: Torchlight (samozřejmě od tvůrců původního Diabla). -
-
ja se nechtel hadat... fakt ne.
b) proc na stylizaci Torchlight nikdo nenadava? Protoze nema v nazvu Diablo? Jo. to by mohlo vysvetlovat, ne? ;-) (taky se objevila necekane, bez 10 leteho vyvoje a ani ne jako aaa hra)
c) jestli se to bere podle 2x vetsiho prodeje, tak ok. Ten by ale bez diabla 1 nebyl.
d) zajimat se jak vypada wow neni treba, kdyby vsak diablo3 nevypadalo jako wow :(
f) aspon v tomto si neodporujeme
Me nevadilo, ze treba Darkstone bylo malovany. Byla to skvela hra. Ale bral jsem to tak, ze Daiblo je brany vazne. Jenze ono ma ted z WOW nejen ten gr.styl, ale hlavne ten styl "damevsudeohnostroje", ktery me zkratka mrzi.
-
-
-
-
Nejde o grafiku ale o hratelnost. Dnešní trend je udělat hru super duber graficky skvělou ale hratelnost to má za hovno tak to hnedka zapadne. Grafika je to pěkná a pokud to bude mít dobrou hratelnost, tak se ta hra určitě na dlouho vtiskne lidem do paměti jako Diablo II. Pokud to bude mít az hovno hratelnost dopadne to jako Disciples III která stála opravdu zahovno a velmi jsem se na ní těšil...
-
Po tom co jsem prošel 10x Diablo2 mám pocit že tu trojku si koupím až s odstupem času kdy se najde dobrá duše a udělá mód co předělá grafiku. Tohle je děs běs.
-
Grafika není v žádném případě slabá.
-
-
Nevim asi ste koukali na prvni videa co vysli uz pred dve lety ale hodne to jeste predelali a uz to neni tak hrozny;) Jinac kazdej taj mluvi moc efektu atd!!!Ale uvedem te si ze tohle sou videa treba uz s levelem pres 30;)
-
nalejme si čistýho objektivního vína, grafika je opravdu slabá a to nemluvím o stylu.
-
-
kdyby alespoň byla ostrá, ale tohle tahá oči...jinak ty otřesně kýčový efekty kolem při kterékoliv akci jsou humus..i to mlácení obyčejnými zbraněmi dělá "cool čmouhy" z čehož se mi chce blejt..tuhle hru možná opravdu vyhodím z hadru po 10minutách hraní...
-
-
Kup si brejle nebo si fakt běž vzít ten pytlík a jdi se vyblít...takový žvásty
-
-
-
-
Na co to tedka svedete , na konzole to nevychází , a ta grafika je přesto slabá podle některých ... Na co to svedete tedka by mě zajímalo zda li na neschopnost vývojářů a nebo na pozdější možný port na konzole *12* *12* tak co na co *3* *1* *1* *10*
-
-
svedu to na americký mainstream a na to ze si chce Blizzard napakovat penezenky. Nic proti kdyby to neslo tak daleko ze se prodavaji jak lehke holky
-
Na grafiku si nikdo nestěžuje, pokud vím, pouze na stylizaci (já mezi ně nepatřím), takže nevím, co tím chtěl básník chtěl říct. U konzolových portů vadí hlavně fakt, že jsou ve velké míře odfláknuté, to je celé. Kdyby ty hry nebyly jak přes kopírák a někdo si dal tu práci je skutečně upravit pro možnosti a výkon PC, tak nikdo neřekne ani popel.
-
-
Tak či tak to budete hrať všetci čo tu nato nadavaťe tak neviem o čo vam ide *1* *1* *1*
-
Wow v izometrickym kabatu riznuty starcraftem, bohuzel... Ceho se dockame priste? A tohle je prvni video kde je videt jak slaba ta grafika opravdu je...
-
-
P.S.
navic mi prijde ze Blizzard moc neuvazuje. Na jedne strane je ta hra urcena pro dospele publikum (vzhledem k mnozstvi krve a brutalite), na strane druhe omalovankova grafika a svetelne efekty jak v cirkusu. Dospely lidi nechteji takove preplacane efekty, chteji neco vic realnejsiho a strizlivejsiho. Moc logiky v blizzardu nepobrali *9* -
-
Chces tim rict, ze vsechny comixi jsou pro male decka? 70% populace ve wow ma nad 25 let dospelaku...
-
-
A IQ pod 90.
-
Je rozdíl mezi komiksem a omalovánkou - WoW je omalovánka. Čím více barev, tím více WoW...
-
ale nemá být Diablo tak trochu horor?
-
-
Za tohle si dej facku... Všechny jejich hry maj takou stylizaci. (Neříkám, že ta pro Diablo je nejlepší) Ale prodává se to líp jak housky na krámě. Oni to maj moc dobře spočítaný aby na to vydělali bohužel... To vzdychám směrem k WoW který jde směrem kterým nemá, teda který se mi vůbec nelíbí...
-
-
ja bych chtel strizlivou grafiku ktera vyvoláva pocity sklicenosti a deprese
-
-
na to stačí to tvoje trollování v topicu o falloutu.
-
-
Ja tebe taky Stane
-
naše dřívější hádání s delosombresem maji s tvym urážením lidí v tématu o falloutu společný kulový, reješ tam do lidí co se snaží pomoct jiným a spamuješ kraviny na autora článku, troll jak vyšitej.
Ignore -
uz si vzpominam odkud znam tvuj nick *1* to byly ty slavne dialogy s delosombresem lol. Tak zrovna ty o spamu pomlč
-
nevim na co narazis, proste sem se zeptal p. vavry neco ze soukromí a co ma bejt?? *8*
-
-
-
-
-
-
Doufam, ze barvita a mozna az trochu kycovita forma neni to jedine, co Diablo 3 nabidne. Prvni video me docela bavilo asi minutu a pul. V tomhle mam s Diablem celkove problem - jednicka byla hodne dobra, ale dvojka byla moc dlouha a pri absenci jakekoli inovace v prubehu hry bohuzel i strasne nudna. Dostal jsem se nekam do pulky tretiho aktu a uz jsem nemel silu prechazet t uzemi do uzemi, zabit 23456 nepratel, kteri se chovaji uplne stejne, obrat je a jít zase dál...Kdyby se trojka zamerila predevsim na inovaci herniho stylu (nemyslim tim, aby uplne prekopala zakladni princip, na coz by vsichni opravnene nadavali) a poskytnuti vice moznosti, jak hru hrat (i v ramci jednotlivych postav), bylo by to dobry.
-
-
moje rec s tim D2. Sice jsem si ho koupil v obchode hned prvni den prodeje (cerven 2000!), ale ty pravidelna a vlastne mala patra v Diablu 1 me vyhovovala MNOHEM vic... Clovek aby ve dvojce behal porad tam a pak dlouze zpet... ale jasny, bylo to prece Diablo a i tak to bylo fajn :) Nevadi me samozrejme rozsahle mapy, ale at pak neni smysl v tom, ze se budu vracet na zacatek otevrit klicem dvere.... (tak jak to umi treba hry Underworlds a Dragon Hunter, ale i dalsi..)
-
tou inovaci myslim alespon naznak umele inteligence nepratel
-
-
Naprosto souhlasím, UI do Diabla - chytrý nepřítel vytvoří mnohem hutnější atmosféru než jakákoliv grafika (o zábavnosti nemluvě).
-
-
V QA panelu Diabla o Ai povidali docela dost, urcite to nekde na fanstrankach bude prepis.
-
covece mel bys trochu zacit cist kdyz si pletes UI s AI... UI is user interface a AI je Artificial Intelligence
-
-
UI je taky umela inteligence
-
UI je AI jenom česky
-
-
-
-
-
Nemůžu se zbavit pocitu, že tohle by MOHLA být první "nemastná" hra od Blizzu... :(