Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nevím. Na Diablo 3 se podle ukázek těším čím dál míň (tohle video mi trochu připomělo Hellgate London - stejně rychlý pohyb postavy, podobné zvukové efekty, ...). Na druhou stranu se díky tomu čím dál víc těším na Dungeon Siege 3 (ale u DS3 mohu hodnotit zatím screenshoty, které ale vypadají skvěle a jsou nasáklé atmosférou).
    Blizzardi, koukejte to nepos...t!!
    • Na DS 3 jsem taky hodne zvedavej jak to dopadne a je fakt, ze ze screenu to vyhlizi docela naslaple, uvidime jak dopadne gameplay a atmosfera s pribehem.
  • blizzf*ck všem opět nasr*l do huby, jako s ubohým starf*ckem 1, hozeným do 3D...a tupé lidské ovce jim za to ještě opět děkují...prezentuje vám nafouklej budget, který by spíchlo jakékoliv studio do roku...kéž by bylo více lidí, jako jsem já - to by výrobce donutilo vyrábět věci KVALITNĚ

objektivní sdělení
    • Starcraft 2 se opravdu povedl a rozhodně není ve 3D, ale ve starém dobrém izometrickém pohledu jako jednička. Jen graficky vypadá lépe. Točit si s kamerou, abych se podíval z jaké strany na mě útočí roj, tak to bych opravdu nechtěl, protože ten vždy útočí ze všech stran.
      U Diabla se nesmí přemýšlet, tam se jen hraje - tak to bylo a tak to vždycky bude - máš dnes poměrně široké herní portfólio žánrů a her, tak si najdi nějakou tu svou intelektuální hru a nekaž tu očekávání ostatním.
    • Hodně hloupý komentář. Už jen tím, že fuckuješ Starcraft II, který je takřka dokonalá hra, kterou nelze objektivně kritizovat. Vezmu vše, ale kritiku Starcraftu 2 fakt ne. Podle mě to je nejlepší strategie od W3 a nejsem sám, kdo má takový názor.
      • Tak to jsi na tom asi hodně špatně, nebo jsi nehrál Company of Heroes.
  • A ještě pár slov do pranice: není úsměvné, že když se nějaká série neustále opakuje a vykrádá sama sebe, až je to zoufalé (jeden příklad za všechny: série Call of Duty), tak se najde miliarda lidí, kteří jí vytýktají, že jde stále o to samé, jen v bledě modrém, a pak když se nějaké série vyvine výrazně jiným směrem alespoň ve smyslu grafického pojetí, tak se najde další miliarda lidí, kteří jí vytýkají to, že není stejná jako přechozích X dílů? Ten člověk je fakt divný zvíře...
    • tohle už na mě působí vyloženě jako pokus o flame
      • Naopak, řekl bych že je to trefná úvaha....
        • A snad i pravdivá, xp+, poněvadž si vystihl celou diskuzi v jednom komentu.
      • Bože, ty musíš mít asi vždy poslední slovo, co koment, to tvá rekace...máš nějaké komplexy ? Jsi fakt dobrý komik, to se nedá upřít ;-)
        • vedeme tu debaty na tohle téma, který už jsou takhle o ničem a mají x komentářů a stejně musí rozjet další flame na tohle téma? komentuju asi jen dvě nebo tři vlákna, jestli je to na tebe moc a značí to, že mám komplexy, tak ať, žíly mi to netrhá.
          • /ignore
  • Měli byste se všichni zamyslet. D3 kritici se bojí toho, že změnou vývojářů a grafického stylu, se možná Diablo série stane něčím naprosto šíleným. Já mám taky strach. Vím ale, že Blizzard sází hlavně na hratelnost, příběh a atmosféru. A co se týče grafické stráknky. Pusťte si hi-res gameplay z D2 a pak provnejte s nejnovějším D3. Je to prostě něco jinýho, a toho se bojíme. V Mafii jsem vkládal všechnu důvěru a podívejte se, co se stalo. Ale 2K Czech není Blizzard, že:)
    • A Blizzard není neomylný že?Je fakt že Blizzardi nikdy neuměli dělat grafiku,většina her měla na můj vkus kýčovitou grafiku,ale originální a chytlavou hratelnost.Myslím si ale že doba pokročila a dle mého názoru by měli s grafickým kabátkem svých her něco udělat,protože se na to nemohu koukat.S ukázkami D3 jsem spokojen až na Star Wars efekty u každé postavy,méně je někdy více.D3 novinky budu nadále sledovat a určitě se spoustu věcí do vydání hry změní..
      • Ty asi zjevně nevíš, co znamená kýčovitý...
  • Doufám, že gameplay doplní nějakou správně tematickou hudbou (třeba skloubit dohromady psycho a čelisti), jinak mám vážné obavy o atmosféru.
    • Doufám, že jednoho krásného dne zvedneš zadek ze židle, svoláš Bratrstvo kecalů, jak dělat věci nejlíp a společně nám vyrobíte vlastní verzi Diabla, abychom konečně sakra věděli, jak se to má dělat. S hrami je to jako s politikou: spousta lidí na ně nadává, ale málokdo ví, jak to ve skutečnosti chodí, nedej bože aby se někdo zvednul a pokusil se věci změnit. Diablo III už nikdo nepředělá, ale prostoru pro lepší "Diabla" je spousta, tak prosím, místo keců směle do toho...
      • Já na nic nenadávám, chci jen říct, že ty ukázky gameplaye jsou bez hudby, která by dotvářela atmosféru poloviční.
      • Ježiš uklidni se, to aby někdo říkal jak by to mělo vypadat neznamená že sám musí něco dokázat, jestli na tomhle stavíš možnost někomu radit či říkat své názory tak to potěš, to musíš být buď poslušná ovečka co nikdy do ničeho nekecá, nebo jsi všeuměl a ovládáš vše do čeho kdy mluvíš, tak jako tak, průser.
        • Jak říkám, kritizovat a kecat umí každej...
          • takže si spíš ovce, chápu to správně, ok
            • Je moc hezký jak víš co můžu dokázat a co ne, nechceš mi taky podle nicku udělat horoskop? Nebo se známe a já o tom nevim? bože můj, nevíš kdo jsem, nemůže tedy ani posoudit zda můžu nebo nemůžu kritizovat.

Tak naposledy, pro kritku není potřeba aby kritik se v daném oboru musel vůbec pohybovat, nemusí nic umět, nemusí ničemu rozumnět. To jestli se v oboru člověk pohybuje atd. může tu kritiku pouze učinit kvalitnější, silnější pro lidi uvěřitelnější, fakt ale je že definice kritiky umožňuje komukoli kritizovat cokoli. Nedělej z ostatních nuly co ni neumí a ničemu nerozumí jen proto, že sám si člověk, který je poslušný a nikdy nic nekritizuje.

Co jsi vůbec zač že kritizuješ mě či jiné uživatele? jsi profesionální světoznámý kritik? nebo jsi něco lepšího, že ty kritizovat můžeš a ostatní ne? Sám kážeš něco co sám porušuješ, to je to pokrytectví kterym jsi se tu oháněl.
            • Jsi úplně mimo, anebo se mi to zdá? Abych mohl říct, že je Ordinace v růžový zahradě shit, nemusím natoči oscarovej film. Bohatě stačí, když budu schopnej vůbec takovej shit vymyslet, napsat, zrežírovat. Jasně že ty si o spoustě věcí myslíš, že jsou to hovadiny, ale vasdím svoje boty, že kdyby ses o to hovadiny pokusil sám, dopadne to ještě hůř. A to je ten prbolém. Že většina lidí včetně tebe, co nadává na kdejaký srajdy včetně Diabla, by nikdy nezvládla ani to, co sami kritizují...
            • ty si fakt sen každýho politika, filmařů no zkrátka všech :D Ty aby si řekl, že např. Hanychová je špatná herečka musíš nejdřív získat Oscara? Na to aby si řekl, že Klaus, Sobotka či Kalousek spol tuhle zemi zadlužili, rozkradli a zadlužují dál musíš být co? prezident? na to aby si mohl říci, že ordinace v růž. zahradě je blbost musíš natočit sám oscarovej film? takhle to ty vidíš? : D

Jak říkám, ty si fakt sen snad každýho kdo něco "prodává" lidem a je jedno jestli je to politika, film, auta či hry.
            • Přesně tak. Jsem ovce, která co neumí, to nekritizuje. Jen tak zbůhdarma klapat hubou však umí každej, tedy i já, takže si můžu dovolit kritizovat nikoli Diablo, ale tvé rádoby konstruktivní a kritické názory.
  • Když tak čtu místní diskuzi, tak jsem rád, že patřím spíše k méně krytickým hráčům(nebo lépe řečeno k těm, kteří si na nezakládají na tom, že všechno nové musí fuckovat). Já si dokážu užit většinu AAA her, až na nějaké vyjímky. Např. z poslední doby směšné krátký a nudný SP Medal of Honor. Já se na Diablo III nekriticky těším. Jsem přesvědčen, že to bude zábáva ve stylu starých dílů a nějaká malavoná stilizace nebo nepřerušené střílení kuše mě vůbec nezajímá.
    • keby som sa mal nejak vyjadrit k diablu 3 a celej tejto haterskej diskusii bolo by to presne takto /signed
    • Pokud řadíš multiplatformní MOH mezi AAA hry,tak věz že tě tu nikdo nebude brát vážně.
      • Nějak nechápu. Samozřejmě, že nový Medal of honor je AAA hra. Je to docela proslavená a zavedená série. Taky se dívej na tu reklamu, na ten humbuk kolem talibanu, je to hra z produkce EA, kteří zrovna nedělají budgety. Rozhodně áčková hra, která ovšem herně moc dobře nedopadla.
        • To že nechápeš mne nepřekvapuje,MOH rozhodně není AAA hra.Pokud se budeme bavit o D3,tak ano,zde se bavíme o AAA pařbě.MOH je průměrná FPS,která nikterak nevybočuje z žánru,nabízí to co dalších 10 FPS,není ničím originální a to že jí dělá komeční EA humbuk a ty jim na to skočíš dokazuje úspěch jejich marketingu.Jediné v čem s tebou souhlasím je to,že se jedná áčkovou hru,bohužel s jedním A.
  • Hehe jen se musim smat tem hlupakum co se jim nelibi grafika a vlastne nejen grafika ,vse co dela blizz je spatne a az vyjde diablo, tak budou jako prvni sosat z warezu , dovolte abych se vam vysmal ,jelikoz pokrytectvi je vam velice vlastni. Jen dulezite je D3 kritizovat abych byl in ze .

D3 vypada pekne a na 300% to bude pecka, ostatne tak jako skoro kazda hra od blizzu.
    • Tak ti nevím , už mám věk kdy není čas sedět 10hodin u mašiny a Pařit do noci a tahat vše s warezu. Já si hry kupuju a hraju až do konce a to jestli ty hry dělá Blizzard nebo Franta Vomáčka je mi jedno . Já se chci dobře bavit a očekávám že hra bude mít dobrý příběh a slušné technické spracování.
      A to že je grafika jak dětská omalovánka je prostě hnus a nevím proč bych psal opak ,když se mi nelíbí ? Připomíná mi to různé Diablo klony spousta efektů a hra o ničem. Docela se děsím výsledku jelikož poslední dobou Blizzard začíná být moc diktátorský v tom jak se jeho hry hrají a vypadají. A to že by byla každá hra od Blizz. pecka se mi ani nezdá, Warcraft 3 byla po první čtvrtině už docela nudná a Starcraft 2 už je prostě překomplikovaný a vůbec mne nechitil za srdíčko *6*
    • a ktera hra od nich pecka nebyla?!... jestli je ti 15 a vetsinu jsi nehral, tak pak ok...
      • Wrath of the Lich King, který zruinoval všechno z Burning Crusade. Burning Crusade, která zruinovala všechno z vanilla World of Warcraft. Starcraft 2, který v době geniálních RTS jako Company of Heroes / Men of War akorát vzal vlastnosti jedničky, hodil to do 3D, rozdělil na trilogii a stvořil jednoduchou "Attack Move" klikačku za nekřesťanské peníze.

Actiovision Blizzard jsou borci. Takhle dokonale ochcávací marketing, který je schopen lidem prodat zruinované a naprosto nefungující tituly, to se jen tak nevidí. Smekám.
  • ta grafika je dobra, pekna nie je fadna aj ked tam chyba viacej krvi ... a to ze to porovnavate s wow ? wow ma peknu grafiku ziadnu fadnu ako lineage
    • Ve skutecnosti animace smrti potvor jsou pekne brutalni, zapaleni, rozpusteni, rozsekani , vykuchani... vsechno tam je. V QA povazuji animaci smrti potvory jako za nejdulezitejsi.
  • Osobně mi vadí, co jsem pozoroval v těch videích, že tam není absolutně žádná fyzická interakce mezi postavami. Takové to velké červené s bodlinami tam běhá mezi ostatními potvorami a rozhazuje mohutnýma rukama a se všemi v okolím to ani nehne. Po úderu takového monstra musí vše v blízkém okolí odletět aspoň 3 metry daleko.
  • Ja by som na to aj videl riesenie, stiahnutie GAMMY znizi aj viditelnost a potom to vypada divne... ALE mierne stiahnut KONTRAST by problem vyriesit mohol... vytiahne to farebnost a ostane to temnejsie, a chmurnejsie farby.... aspon ked som pozeral video na YT v 720p a skusim som ubrat kontrast na monitore, vypadalo to pre mna lepsie - prijatelnejsie.
    • prece si nubudu kupovat hru abych pak resil na monitoru stahnuti gammy nebo kontrastu..to prece nema byt polotovar pro domaci kutily *1*
      • tak hlavně stáhnutí kontrastu nevyřeší nic, to může říct člověk který v životě kontrast neupravoval

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit