Přejít na výpis diskuzí
Vývoj Diablo III daleko za polovinou + 20 minut záběrů ze hry
24.10.2010 | Petr Poláček
155 příspěvků
-
Leckdo tu nadává na nadává na dětskou grafiku, která je jako omalovánky, ale hra přitom dětská moc není. Krev stříká, zrůdy se půli, čtvrtí a explodují na všechny strany. Zvuky jsou výborné a Blizzard moc dobře ví, že celkovou amotsféru Diabla II dělaly zvuky minimálně zpoloviny. Pět hrantelnostních tříd, pět odlišných stromů schopností, tuny nepřítel a dvě tuny předmětů. K tomu zničitelné prostředí a spusta nepochybně zajímavých lokací. Tohle není fanboyisums, tohle je realita. Blizzard nikdy nevydal hru, která by neměla hratelnost vybroušenou jako diamant. Vážně pochybuju o tom, že by Diablo III vydali, kdyby to byl horší masakr než ve dvojce. A kdo tady nadává na to, že celkový vzhled hry nepřipomíná devět let starou hru (protože Diablo II je přeci to jediné a správné Diablo pro všechny věky), je hloupý přibližně tolik jako člověk, který tvrdí, že vzhled druhého Starcraftu jej okrádá o atmosféru 12 let starého dílu.
-
-
Že není dětská grafika stavíš na tom, že tam stříká krev v gejzírech, monstra v krvavýcch koulích explodují na všechny strany? Tak přesně tohle je to poslední o co mi na Diablu jde, vše tohle je tak extrémně přehnané až to právě působí směšně a dětsky a Blizzard s tím prostě neumí pracovat, neumí to použít tak aby to působilo děsivě a dotvářelo horrorovou atmosféru, která je momentálně fuč, logika "čím víc stříká krev, tim víc strašidelný" je fakt blbost. D2 není to jediné správné, atmosféra jedničky je dávána obecně za tu správnou, ne D2, D3 momentálně hráče okrádá o atmosféru D2 a totálně zazadil zbytky atmosféry D1, která ve dvojce zbyla, to vše momentálně po 14 respektive 10 letech, skvělý pokrok. Tou poslední větou o tom, že všichni kterým se to nelíbí jsou hlupáci jsi ten svůj komentář už totálně pohřbil *7*
-
-
jasny. v momente kdy se zacalo chodit ve dvojce v (pra)lese a na pousti, tak byla atmosfera uplne pryc... Princim prvniho dilu, kdy se jde porad jen dolu a dolu az do pekla, tak to nemelo chybu... hraju d1 kazdy rok aspon jednou, takze aspon tak.
-
-
myslím, že tím to nebylo, třeba na mě působilo dobře i chození venku např. v Blood Moor, zkrátka první akt, ta hudba+zataženo+déšť, působilo to moc pěkně. D1 si taky rád pravidelně zahraju stejně jako dvojku.
-
-
No jo, já už dávno vím, že ty máš patent na všechno. Teď jsem se dozvěděl, že Diablo bylo vlastně horor. Od kdy? Já jsem se nikdy u Diabla jako u hororu nebál. Proč? Protože zřejmě znám daleko lepší hororový hry než Diablo. Vlastně je to celý absurdní, že tady nadávají lidi, kteří trpí tím, že se u třetího Diabla nemůžou podělat strachy. Vždyť celé Diablo je spíš pohádkou o zlém drakovi a chrabrém princi, který draka zabije, než něco, u čeho by se měl třásl strachy. Upřímně řečeno, pokaždé, když jsem Diablo hrál, tak jsem řešil hlavně to, jak zabít ty armády moster, ne co se skrývá za dalším rohem.
-
-
Diablo nebyl horror, bylo to rpg s temnou horrorovou atmosférou, v tom je celkem rozdíl. Ten zbytek asi no comment.
Díky za kompliment, neříkal bych tomu ale patent, ale což. -
-
Tak ještě se naučit žít s tím, že co bylo, už není, a bude to fajn. Holt takhle to na světě chodí, jenže někteří lidi se s tím ne a ne smířit. Však taky stačí až do smrti hrát Diablo II a na to nové se vykašlat. Jinak to zavání mírným pokrytectvím: Diablo III má opravdu mnoho chyb, ale budu stejně ho budu hrát. Ach jo...
-
-
Teo, bohužel už ani nepoznáš kdy si z tebe dělám pr*el a to je pak už hodně špatný, tak to uvedu na pravou míru, skutečně mě ani ve snu nenapadlo, že bych něco zmenil plkáním v diskuzi někde na tiscali, ale díky za tvou péči.
-
BTW, tomu, že by se tvá kritika grafického pojetí, dvou kuší a dalších prkotin po zahrání změnila, moc nevěř, protože grafické pojetí, dvě kuše a další prkotiny se do vydání Diabla zřejmě už nezmění...
-
Ano, plkáním v diskuzích toho změníš opravdu hodně...
-
Někdo se s tím učí žít, někdo se snaží něco změnit pouhým plkáním v diskuzích, každej máme něco, nauč se s tim žít *3*
Co je na tom pokryteckýho teda netušim, na to aby si kritik ověřil zda se mýlil nebo ne nezbývá než si to zahrát a buď se v tom utvrdit a na hru se vybodnout nebo své názory poupravit či zmenit a hru třeba i hrát dál, kde tam vidíš pokrytectví fakt nevim, spíš naopak.
-
-
-
-
-
a) nevidim znicitelne prostredi (jako dvere??)
b) krev strika hezky, ale je to spise jako Itchy & Scratchy (nicmene viz bod f)
c) nejlepsi diablo byla jednicka (ale tu tady uz moc lidi nehralo)
d) hra vypada jak 6 let stary wow a to vyjde az za dva roky (toto je s nadsazkou)
e) vidim ze mate prehled, jen upresnim ze D2 vyslo 6/2000
f) hrat to budou vsichni. proc? presne pred rokem vysel torchlight. a od te doby? -
-
a) vidím, že máte přehled. částečně zničitelné prostředí se objevilo v dřívějších videích (kamenná zábradlí, sloupy, zdi). nepůjde zničit všechno, ale něco přece.
b) v Diablu šlo vždycky jen a jen o zabíjení potvor. jako Itchy & Scratchy vypadá daleko více Trochlight. je zajímavé, že u téhlo hry na vysoce pohádkovou stylizaci nikdo nenadává. proč? protože se samozřejmě dobře hraje.
c) nejlepší Diablo byla II, kterou hráli snad všichni.
d) WoW jsem nikdy nehrál, takže je mi jedno, jestli hra vypadá jako WoW nebo ne. mě zajímá, jak vypadá Diablo, ne WoW.
e) za hlavy jsem střelil rok 2001. deset nebo devět, je to jedno.
f) hrát to budou všchni. proč? protože krom Diabla podobnýc her není. vlastně vím jen o jedné: Torchlight (samozřejmě od tvůrců původního Diabla). -
-
ja se nechtel hadat... fakt ne.
b) proc na stylizaci Torchlight nikdo nenadava? Protoze nema v nazvu Diablo? Jo. to by mohlo vysvetlovat, ne? ;-) (taky se objevila necekane, bez 10 leteho vyvoje a ani ne jako aaa hra)
c) jestli se to bere podle 2x vetsiho prodeje, tak ok. Ten by ale bez diabla 1 nebyl.
d) zajimat se jak vypada wow neni treba, kdyby vsak diablo3 nevypadalo jako wow :(
f) aspon v tomto si neodporujeme
Me nevadilo, ze treba Darkstone bylo malovany. Byla to skvela hra. Ale bral jsem to tak, ze Daiblo je brany vazne. Jenze ono ma ted z WOW nejen ten gr.styl, ale hlavne ten styl "damevsudeohnostroje", ktery me zkratka mrzi.
-
-
-
-
Tak či tak to budete hrať všetci čo tu nato nadavaťe tak neviem o čo vam ide *1* *1* *1*
-
Když tak čtu místní diskuzi, tak jsem rád, že patřím spíše k méně krytickým hráčům(nebo lépe řečeno k těm, kteří si na nezakládají na tom, že všechno nové musí fuckovat). Já si dokážu užit většinu AAA her, až na nějaké vyjímky. Např. z poslední doby směšné krátký a nudný SP Medal of Honor. Já se na Diablo III nekriticky těším. Jsem přesvědčen, že to bude zábáva ve stylu starých dílů a nějaká malavoná stilizace nebo nepřerušené střílení kuše mě vůbec nezajímá.
-
-
keby som sa mal nejak vyjadrit k diablu 3 a celej tejto haterskej diskusii bolo by to presne takto /signed
-
Pokud řadíš multiplatformní MOH mezi AAA hry,tak věz že tě tu nikdo nebude brát vážně.
-
-
Nějak nechápu. Samozřejmě, že nový Medal of honor je AAA hra. Je to docela proslavená a zavedená série. Taky se dívej na tu reklamu, na ten humbuk kolem talibanu, je to hra z produkce EA, kteří zrovna nedělají budgety. Rozhodně áčková hra, která ovšem herně moc dobře nedopadla.
-
-
To že nechápeš mne nepřekvapuje,MOH rozhodně není AAA hra.Pokud se budeme bavit o D3,tak ano,zde se bavíme o AAA pařbě.MOH je průměrná FPS,která nikterak nevybočuje z žánru,nabízí to co dalších 10 FPS,není ničím originální a to že jí dělá komeční EA humbuk a ty jim na to skočíš dokazuje úspěch jejich marketingu.Jediné v čem s tebou souhlasím je to,že se jedná áčkovou hru,bohužel s jedním A.
-
-
-
-
Lidicky, reknu to asi takhle. Příznivce série Diablo si tuhle hru zahraje, i kdyby to vypadalo jako Diablo 2 ve 2D a stejně se budou náramně bavit. Ti ostatní, co si hru pořídí jenom proto, že to bude "novinka" budou remcat nad tím, že je to nerealistické, že to nemá grafiku jako crysis, že tahle postava má sekyru a támhleta kuš, že tady je moc efektů a támhle zase málo..... Je to k pláči ale srač-ky typu GTA IV, Postal, Manhunt a podobné voloviny pro tupce, kteří se baví tím, jak důchodce umlátí lopatou, nebo přejedou autem matku s kočárkem, tak takovým hrám tato doba přeje. Tupá zábava pro agresivní tupou většinu...
-
-
trochu si přestřelil, Postal, Manhunt rozhodně nejsou mainstreamové tituly pro tupou většinu, soudim, že tedy asi nevíš co je mainstream a jaké hry jsou pro ten střední většinový proud.
-
-
Asi jsem se špatně vyjádřil. Tou tupou většinou jsem nemyslel všechny hráče PC her obecně, nýbrž většinu hráčů her tohoto typu. Kdo jiný než takový "jednoduchý" člověk by byl schopný napsat "se.rte na Diablo, je to pič.ovina". Já se na D3 nemůžu dočkat a doufám, že DH do vydání dostane zajímavější skilly, než byly k vidění v ukázce. *12*
-
Pro většinu ne, ale pro tupé (Postal, Manhunt) ano.
-
-
no dobře, ale "tupé" neni většina, je to zlomek hráčů.
A co je tupé je dost relativní, pro tyhle hráče je zase třeba tupost Diablo, prostě mají jiný vkus, někdo paří diablo nebo jinou hru, někoho baví dělat šílenosti v těch dvou zmiňovaných, každý si přijde na své, rozhodně je neodsuzuju, že hrají tyhle absolutně nemainstreamové hry.
-
-
-
-
Ja zatim nebudu soudit podle videi!!;) Uvidime az bude naka beta verze;) Jen chci rict ze me hodne mrzi jake blizzard vybral postavy:(( Chybi tam Paladin a Necro!!!vubec se me nelibi witch Doctor a Mnich tvl proc Mnich to uz bych vazne vic uvital nakyho Prince !!!!!!!!!
-
Doufam, ze barvita a mozna az trochu kycovita forma neni to jedine, co Diablo 3 nabidne. Prvni video me docela bavilo asi minutu a pul. V tomhle mam s Diablem celkove problem - jednicka byla hodne dobra, ale dvojka byla moc dlouha a pri absenci jakekoli inovace v prubehu hry bohuzel i strasne nudna. Dostal jsem se nekam do pulky tretiho aktu a uz jsem nemel silu prechazet t uzemi do uzemi, zabit 23456 nepratel, kteri se chovaji uplne stejne, obrat je a jít zase dál...Kdyby se trojka zamerila predevsim na inovaci herniho stylu (nemyslim tim, aby uplne prekopala zakladni princip, na coz by vsichni opravnene nadavali) a poskytnuti vice moznosti, jak hru hrat (i v ramci jednotlivych postav), bylo by to dobry.
-
-
moje rec s tim D2. Sice jsem si ho koupil v obchode hned prvni den prodeje (cerven 2000!), ale ty pravidelna a vlastne mala patra v Diablu 1 me vyhovovala MNOHEM vic... Clovek aby ve dvojce behal porad tam a pak dlouze zpet... ale jasny, bylo to prece Diablo a i tak to bylo fajn :) Nevadi me samozrejme rozsahle mapy, ale at pak neni smysl v tom, ze se budu vracet na zacatek otevrit klicem dvere.... (tak jak to umi treba hry Underworlds a Dragon Hunter, ale i dalsi..)
-
tou inovaci myslim alespon naznak umele inteligence nepratel
-
-
Naprosto souhlasím, UI do Diabla - chytrý nepřítel vytvoří mnohem hutnější atmosféru než jakákoliv grafika (o zábavnosti nemluvě).
-
-
V QA panelu Diabla o Ai povidali docela dost, urcite to nekde na fanstrankach bude prepis.
-
covece mel bys trochu zacit cist kdyz si pletes UI s AI... UI is user interface a AI je Artificial Intelligence
-
-
UI je taky umela inteligence
-
UI je AI jenom česky
-
-
-
-
-
pres efekty nevim ktera bije,je jich trochu moc, narozdil ale od vetsiny z vas si myslim ze to bude totalne navykova hra s hodnocenim 9+/10
-
Teď už to jenom vydat na konzole. Ne, vážně, naprosto si dokáži představit, jak drží v ruce ovladač a zběsile mačkám A-B-A-B-AAA-BBB-C. Podobně jako SC2, i tady je grafika... no slušně řečeno "out-dated".
Podle toho, jak Blizzard v posledních několika letech dělá hry mi připadá, jako kdyby se do práce jenom chodili vyspat a v posledních pár minutách před odchodem rychle něco naklikaly do počítačů. Už to nemá šťávu. Už to nemá atmosféru. Už to nemá pořádný příběh (Kdo tvrdí, že děj SC2 je více jak průměrný, tak asi v životě 1. Nehrál jinou hru. 2. Nebyl v kině. 3. Nekoukal na televizi.) -
no čím více se blíží final, tak tím víc se bojím... Nebudu ale malovat čerta na zeď, uvidíme, jak to nakonec dopadne...
-
Doporučujui verzi v kitu http://us.blizzard.com/en-us/company/press/presskits.html kde je to v kvalitním rozlišení, přiznám se, že mě tu nudilo a musel jsem to posouvat, z 90% jsem přes množství efektů neviděl která bije, vyloženě se mi líbí jen ozvučení které bere ohled na to, že je postava v kobkách, ale to je spíš samozřejmost, jinak je to nekončící ohňostroj, čím víc to bliká tím víc adidas, ovšem je to můj subjektivní osobní názor, každej má jinej vkus.