Přejít na výpis diskuzí
Vývoj Diablo III daleko za polovinou + 20 minut záběrů ze hry
24.10.2010 | Petr Poláček
155 příspěvků
-
se*te na diablo. Je to stupidni hra.
-
Po tom co jsem prošel 10x Diablo2 mám pocit že tu trojku si koupím až s odstupem času kdy se najde dobrá duše a udělá mód co předělá grafiku. Tohle je děs běs.
-
Ja by som na to aj videl riesenie, stiahnutie GAMMY znizi aj viditelnost a potom to vypada divne... ALE mierne stiahnut KONTRAST by problem vyriesit mohol... vytiahne to farebnost a ostane to temnejsie, a chmurnejsie farby.... aspon ked som pozeral video na YT v 720p a skusim som ubrat kontrast na monitore, vypadalo to pre mna lepsie - prijatelnejsie.
-
-
prece si nubudu kupovat hru abych pak resil na monitoru stahnuti gammy nebo kontrastu..to prece nema byt polotovar pro domaci kutily *1*
-
-
tak hlavně stáhnutí kontrastu nevyřeší nic, to může říct člověk který v životě kontrast neupravoval
-
-
-
Výborné, vypadá to na více než důstojného nástupce legendy.
-
Osobně mi vadí, co jsem pozoroval v těch videích, že tam není absolutně žádná fyzická interakce mezi postavami. Takové to velké červené s bodlinami tam běhá mezi ostatními potvorami a rozhazuje mohutnýma rukama a se všemi v okolím to ani nehne. Po úderu takového monstra musí vše v blízkém okolí odletět aspoň 3 metry daleko.
-
ta grafika je dobra, pekna nie je fadna aj ked tam chyba viacej krvi ... a to ze to porovnavate s wow ? wow ma peknu grafiku ziadnu fadnu ako lineage
-
-
Ve skutecnosti animace smrti potvor jsou pekne brutalni, zapaleni, rozpusteni, rozsekani , vykuchani... vsechno tam je. V QA povazuji animaci smrti potvory jako za nejdulezitejsi.
-
-
Hehe jen se musim smat tem hlupakum co se jim nelibi grafika a vlastne nejen grafika ,vse co dela blizz je spatne a az vyjde diablo, tak budou jako prvni sosat z warezu , dovolte abych se vam vysmal ,jelikoz pokrytectvi je vam velice vlastni. Jen dulezite je D3 kritizovat abych byl in ze .
D3 vypada pekne a na 300% to bude pecka, ostatne tak jako skoro kazda hra od blizzu. -
-
Tak ti nevím , už mám věk kdy není čas sedět 10hodin u mašiny a Pařit do noci a tahat vše s warezu. Já si hry kupuju a hraju až do konce a to jestli ty hry dělá Blizzard nebo Franta Vomáčka je mi jedno . Já se chci dobře bavit a očekávám že hra bude mít dobrý příběh a slušné technické spracování.
A to že je grafika jak dětská omalovánka je prostě hnus a nevím proč bych psal opak ,když se mi nelíbí ? Připomíná mi to různé Diablo klony spousta efektů a hra o ničem. Docela se děsím výsledku jelikož poslední dobou Blizzard začíná být moc diktátorský v tom jak se jeho hry hrají a vypadají. A to že by byla každá hra od Blizz. pecka se mi ani nezdá, Warcraft 3 byla po první čtvrtině už docela nudná a Starcraft 2 už je prostě překomplikovaný a vůbec mne nechitil za srdíčko *6* -
a ktera hra od nich pecka nebyla?!... jestli je ti 15 a vetsinu jsi nehral, tak pak ok...
-
-
Wrath of the Lich King, který zruinoval všechno z Burning Crusade. Burning Crusade, která zruinovala všechno z vanilla World of Warcraft. Starcraft 2, který v době geniálních RTS jako Company of Heroes / Men of War akorát vzal vlastnosti jedničky, hodil to do 3D, rozdělil na trilogii a stvořil jednoduchou "Attack Move" klikačku za nekřesťanské peníze.
Actiovision Blizzard jsou borci. Takhle dokonale ochcávací marketing, který je schopen lidem prodat zruinované a naprosto nefungující tituly, to se jen tak nevidí. Smekám.
-
-
-
Myslim ze ked si uz zvyknete na tu zvlastne "rozpravkovu" grafiku, tak D3 bude najsilnejsie prave v tom Co-op rezime, ten vyzera ze skutocne zabavi....Ale aj tak sa nemozem zbavit pocitu konzolovosti, a tipujem ze D3 vyjde aj na konzolach, mozno nie sucastne, ale tak za 6 mesiacov od vydania na PC urcite
-
No to my vysvětlete jak tohle někoho může bavit. Tahle herní legenda mně nikdy nějak nezasáhla. Sek, flus a pozor další monstra ........ :)
-
-
No mi vysvětli, jak tě tohle nemůže bavit... Asi stejně dementní otázka, nemyslíš?
-
-
tento demon hunter vyzera totalne nahovno, nechapem preco do kazdeho vystrelu seru milion efektov, ako keby nemohla strielat aj normalne sipy
-
-
Pretoze tie efekty su hlavne zo skillu Molten Arrow, ktory pouziva najcastiejsie. Ale tiez tam je vidno dalsich 5(dokopy 6) zverejnenych skillov. Sem tam streli aj normal, ale treba davat velmi dobry pozor xD
-
Protože by za ní nikdo nehrál :-) Amazonka ve 2 taky nebyla na první pohled nějak hustá, právě, že střílela jen obič šípy :-) já jí jel s oštěpem, spíš na blízko a byla dost dobrá, ale moc lidí ji nehrálo...
-