Přejít na výpis diskuzí
Vývoj Diablo III daleko za polovinou + 20 minut záběrů ze hry
24.10.2010 | Petr Poláček
155 příspěvků
-
A ještě pár slov do pranice: není úsměvné, že když se nějaká série neustále opakuje a vykrádá sama sebe, až je to zoufalé (jeden příklad za všechny: série Call of Duty), tak se najde miliarda lidí, kteří jí vytýktají, že jde stále o to samé, jen v bledě modrém, a pak když se nějaké série vyvine výrazně jiným směrem alespoň ve smyslu grafického pojetí, tak se najde další miliarda lidí, kteří jí vytýkají to, že není stejná jako přechozích X dílů? Ten člověk je fakt divný zvíře...
-
-
tohle už na mě působí vyloženě jako pokus o flame
-
-
Naopak, řekl bych že je to trefná úvaha....
-
-
A snad i pravdivá, xp+, poněvadž si vystihl celou diskuzi v jednom komentu.
-
-
Bože, ty musíš mít asi vždy poslední slovo, co koment, to tvá rekace...máš nějaké komplexy ? Jsi fakt dobrý komik, to se nedá upřít ;-)
-
-
vedeme tu debaty na tohle téma, který už jsou takhle o ničem a mají x komentářů a stejně musí rozjet další flame na tohle téma? komentuju asi jen dvě nebo tři vlákna, jestli je to na tebe moc a značí to, že mám komplexy, tak ať, žíly mi to netrhá.
-
-
/ignore
-
-
-
-
-
No me to trosku pripomina Sacred 2, nevim proc ale proste mi to tak pripomina v urcitych chvilich. Jinak ja myslim ze to bude zabavne, je jasne ze proste doba postoupila a hry se uz nevydavaji pro "par" hracu jak tomu bylo napr v dobe D1, Proste verim tomu ze Blizzardi tak nejak vi co delat a nerad soudim podle videji, dokud si to nezahraju sam nebudu hodnotit, vypada to jinak, rad bych aby to bylo temnejsi, ale proste tak to udelali a bud si to kupte nebo ne, necim co jineho na to rict. Myslim navic ze her s touto tematikou je na trhu vice a pokud vam vyhovuje jiny hry, tak si hrajte je, je jasne ze se nemuzou nicim zavdecit vsem..kazdopadne ja se tesim na dalsi noci kdy budu hledat posledni predmet do setu.
-
Nemůžu se zbavit pocitu, že tohle by MOHLA být první "nemastná" hra od Blizzu... :(
-
zijeme zvlastnu dobu. Vychadzaju nam tu nove casti hier a na forach sa flamuje. Cast hracov nadava ze to nie je ako bolo, druha cast to nove ospevuje. Gothic 4, Diablo 3, Fallout New Vegas, Mafia 2, Civilization 5, atd... Celkom zaujimave to sledovat *2*
-
-
Jeste jsem nenasel hru u ktere by se vsichni shodli ty snad jo ? Tahle doba je tu od sameho zacatku co se internet dostal do rukou vsem nevidim na tom nic zvlastniho.Tahle doba tu byla je a bude vzdycky *5* .Pokud jsme tu meli jenom casaky a internet byl jeste nedostupny bylo to trochu jinak heh.
-
-
Nejde o grafiku ale o hratelnost. Dnešní trend je udělat hru super duber graficky skvělou ale hratelnost to má za hovno tak to hnedka zapadne. Grafika je to pěkná a pokud to bude mít dobrou hratelnost, tak se ta hra určitě na dlouho vtiskne lidem do paměti jako Diablo II. Pokud to bude mít az hovno hratelnost dopadne to jako Disciples III která stála opravdu zahovno a velmi jsem se na ní těšil...
-
Měli byste se všichni zamyslet. D3 kritici se bojí toho, že změnou vývojářů a grafického stylu, se možná Diablo série stane něčím naprosto šíleným. Já mám taky strach. Vím ale, že Blizzard sází hlavně na hratelnost, příběh a atmosféru. A co se týče grafické stráknky. Pusťte si hi-res gameplay z D2 a pak provnejte s nejnovějším D3. Je to prostě něco jinýho, a toho se bojíme. V Mafii jsem vkládal všechnu důvěru a podívejte se, co se stalo. Ale 2K Czech není Blizzard, že:)
-
-
A Blizzard není neomylný že?Je fakt že Blizzardi nikdy neuměli dělat grafiku,většina her měla na můj vkus kýčovitou grafiku,ale originální a chytlavou hratelnost.Myslím si ale že doba pokročila a dle mého názoru by měli s grafickým kabátkem svých her něco udělat,protože se na to nemohu koukat.S ukázkami D3 jsem spokojen až na Star Wars efekty u každé postavy,méně je někdy více.D3 novinky budu nadále sledovat a určitě se spoustu věcí do vydání hry změní..
-
-
Ty asi zjevně nevíš, co znamená kýčovitý...
-
-
-
fiLLkiLL: jak tohle můžeš říct kolikrát si dohrál jedničku nebo dvojku diabla tohle vypadá jak totálně přehypovaná wow sračka jako sorry ale jestly to bude vypadat takhle tak si to může blizz strčit do prd... řekněte my co to je každý dva metry jinej druh potvory efekty jak z vesmírné bitvy ve star wars... kde jsou normální šípy kde jsou ta na kusy roztrhaná těla na mučidlech jako ve dvojce do teď mám v živé paměti místnost před trůním sálem Andariel s nádrží plnou krve a mrtvol z té hry člověku někdy běhal mráz po zádech v trojku jsem doufal od dohrání dvojky a pak my blizzard předhodí tohle smradlavý wow z ptačí perspektivy to fakt ne. všem se omlouvám ale musel jsem to napsat tak a teď se do mě pusťte *4*
-
-
Jedničku jsem dohrál tak 5x a dvojku jsem dohrál na hell včetně datadisku. U Diabla jsem stvávil mhoho hodin a nevim proč se obávat tohoto pokračování. Až napíšeš jeden normální argument, který dokazuje, že trojka bude sračka, tak se můžem bavit. A wowko? To tu jako proč taháš, to je uplně jiný žánr a hra, které nebude mít s Diablem nic společného. Já vím, že je dneska velice v módě kritizovat vše co je nové. Někteří už fakt neví co by si našli, když řeší nějakou kuš, která stříli bez nabíjení. Blizard je firma, které nemůže vydat špatnou hru a o Diablo se opravdu nebojím. Bude to staré dobré akční klikací RPG s několika novinkami a určitě skvělým příběhem. A grafika je btw naprosto v pohodě a dostačující. Malované wowko, které vypadá jako cut scény s W3, vypadý uplně jinak.
-
-
nejde o to že wow je jinej žánr jde o to že co je od blizzrdu tak všechno graficky připomíná wow bože vždiť i starcrft připomíná wowko vojáci pomale větší než barák prostě se my nelíbý ten styl kreslený a všechno tak nějak zvětšené oproti vám prostě je to hnus velebnosti le tk kdiž ti to udělá radost tak to tedy spíš přirovnám k vylepšenému wrcraftu 3
-
-
SC je inspirovaný Warhammerem 40K, proto vojáci jak barák. S WoWem tohle nesouvisí...
-
-
Nevím která moda je horší, nadávat na vše nové nebo neustálá móda že Blizzard nemůže, nesmí, nedokáže vydat špatnou hru.
O tom, že Diablo 3 až příliš vzhledově kopíruje wow už bylo řečeno hodně a lidé si to necucají z prstu, je to až nezdravě podobné, to měl asi na mysli. Já měl chvílema dojem, že koukám na wow nebo na torchlight, zkrátka se s tou komiksovostí od wow rotzrhla pr*el, hotl money talks. -
-
přesně takhle jsem to myslel to wow z toho prostě teče mě osobně by nevdilo když by u trojky použili engine z dvojky to jako vážně ty ručne kreslené textury barbar vypdá pomalu jak nějakej ork prostě na diablu jsem vyrůstal a tohle s tím má společnej jen název
-
-
upřímně? klidně ať použijou engine, vzhled z jedničky a budu spokojenější, ale to by mě asi hnali i ti borci co řvou že na grafice nezáleží, že jde jen o hratelnost : )
-
-
vlstně doufám že se toho ujme nějakej dobrej modder fanošek a hodí nám tam lepší správně temnej grafickej kabátek bez přehnanejch efektů a bez kuší střílející lasery jako tomu bylo v prvních dvou dílech
-
to máš asi pravdu *1* ale stejně by my to připdalo hezčí a atmosféričtější než teďka pač ten styl dvojky bylo to co mě do toho vtáhlo nepustilo mě to do teďka kdiž se ve třetím aktu v bažinách rozpoutala bouřka a šli po vás ti malí indiáni se svím šamanem to bylo prostě neco prádního nechápu proč musej do všeho srát kreslené wow textury
-
-
-
-
-
neviem odkial si nabral ze to ma vobec neco spolocne z wowkom. Ja osobne z toho mam zmiesane pocity.. ale budem kritizovat a trollovat ked si to najskor zahram *3* , a nie tu kecat **** ze wow je **** , jedina sracka su tvoje recicky i ked kazdy ma pravo na vlastny nazor , ale ten nazor by mal hlavne obsahovat daku inteligentnu ( najlepsie objektivnu) myslienku *4*
-
-
Ach jo... Co blázníte, že tam je hodně efektů a bla bla.. Dyť je to fajn. Mě se to líbí (až do tý doby dokud se mi to na PC neseká:P ) Na jednu stranu chcete super uber grafiku nejvíc reálnou, ale když je to trochu fantasy s hodně efektama tak je to špatný....
No jinak demon hunter nic moc. Vcelku nuda. Witch Doctor je můj hrdina:) -
Tak nevím. Na Diablo 3 se podle ukázek těším čím dál míň (tohle video mi trochu připomělo Hellgate London - stejně rychlý pohyb postavy, podobné zvukové efekty, ...). Na druhou stranu se díky tomu čím dál víc těším na Dungeon Siege 3 (ale u DS3 mohu hodnotit zatím screenshoty, které ale vypadají skvěle a jsou nasáklé atmosférou).
Blizzardi, koukejte to nepos...t!! -
-
Na DS 3 jsem taky hodne zvedavej jak to dopadne a je fakt, ze ze screenu to vyhlizi docela naslaple, uvidime jak dopadne gameplay a atmosfera s pribehem.
-
-
Grafika není v žádném případě slabá.
-
-
Nevim asi ste koukali na prvni videa co vysli uz pred dve lety ale hodne to jeste predelali a uz to neni tak hrozny;) Jinac kazdej taj mluvi moc efektu atd!!!Ale uvedem te si ze tohle sou videa treba uz s levelem pres 30;)
-
nalejme si čistýho objektivního vína, grafika je opravdu slabá a to nemluvím o stylu.
-
-
kdyby alespoň byla ostrá, ale tohle tahá oči...jinak ty otřesně kýčový efekty kolem při kterékoliv akci jsou humus..i to mlácení obyčejnými zbraněmi dělá "cool čmouhy" z čehož se mi chce blejt..tuhle hru možná opravdu vyhodím z hadru po 10minutách hraní...
-
-
Kup si brejle nebo si fakt běž vzít ten pytlík a jdi se vyblít...takový žvásty
-
-
-